Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Racing Team Körfez Çıkarması [FotoVideo]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Racing Team Körfez Çıkarması [FotoVideo]
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
masmasmas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.09.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler süper emeğinize sağlık gelmiş heyecanı yaşamış kadar olduk
10UR1 Başarılarının devamını dilerim Alkışlıyorum
Başa dön
masmasmas Çevrimdışı masmasmas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 24.09.2007 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wayy orhan abime bak hele ikinci olmus(kmk)için yarısıyo 42 numara r6.neyse onur arkadasımızıda tebrik ederim.md ile ilk kupa geldi hadi işallah gerisini ve daha iyi dereceleri bekliyoruz Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeM@NDe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, güzel fotolar.Bizlerde orada olmak isterdik ama ne yazıkki olmadı...Tebrikler... Bravo
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Name Ekin, Yağmur nedeniyle iftar yemeğinde bize katılamadı. ancak, MD Racing Team i desteklemek için motoruyla geldi Bravo Alkışlıyorum

Racer50
Üye
Üye

Nereden: Marmara Bölg.

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarışlar 10 numaraydı ama yine hiç seyirci olmadı bu hafta İzmir e gidioruz tahminime göre bizi utandiracak kadar seyirci olur gibi gelio bana .. İzmirde daha cok motorcu var sanırım ..Üzgünüm ..

Başa dön
Racer50 Çevrimdışı Racer50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin demiş ki:
eko_r1 dostum güzel resimler Bravo ... gelemediğim için üzgünüm Üzgünüm

Hava muhalefeti nedeniyle bir çok arkadaşımız katılamadı dostum, önemli değil Bravo birdahaki sefere inşallah...
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1' i kutluyorum Alkışlıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.09.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1' varya ne yapsan yakışıyoR Bravo senden bekledigimde buydu abi Alkışlıyorum tırtları görelim yorumları göreliM Göz kırpıyorum
der76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 24.09.2007 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler çok güzel olmuuş başarılarının devamını diliyoruz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya (GONYA) diye de okunur! _______Konya MD Te@m

MesajTarih: 24.09.2007 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaLiZiYoo35 demiş ki:
10UR1' varya ne yapsan yakışıyoR Bravo senden bekledigimde buydu abi Alkışlıyorum tırtları görelim yorumları göreliM Göz kırpıyorum

Yorumları görüyoruz dostum, ''İyiler Mutlaka Kazanır'' Bravo
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.09.2007 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili ekrem kardeşim,
Bizi çok iyi misafir ettin..MD RACING TEAM ekibine güzel bir yemek ziyafeti verdin ,çok teşekkür ederiz..
Ayrıca Otel için sagladıgın imkan içinde teşekkürler..
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 25.09.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok şey kaçıranlar (bizim gibi) izmirde buluşalım derim....

İzmir hala çook sıcak...

Gülümsüyorum

EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.09.2007 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
sevgili ekrem kardeşim,
Bizi çok iyi misafir ettin..MD RACING TEAM ekibine güzel bir yemek ziyafeti verdin ,çok teşekkür ederiz..
Ayrıca Otel için sagladıgın imkan içinde teşekkürler..

Rica ederim başkanım, Sizlere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,
beni kırmayıp İftar davetimi kabul ettiğiniz için ben teşekkür ederim... umarım bir eksiğimiz olmamıştır...
Birdahaki gelişinizde mutlaka beklerim, Mehmet tan abime balık yanında da aslan sütü sözüm var bayramdan sonra Gülümsüyorum
gojira
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.09.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarış günü bende oradaydım, hava hemen hemen bütün gün yağdı yağacak şeklindeydi, öğleden sonra akşama doğru biraz düzeldi. Sanırım yağmurdan korkan tatlı su motorcuları yarışı izlemeye bu yüzden gelemedi. Ve gerçektende çok az seyirci vardı, yazık yani... Beğenmedim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal