wayy orhan abime bak hele ikinci olmus(kmk)için yarısıyo 42 numara r6.neyse onur arkadasımızıda tebrik ederim.md ile ilk kupa geldi hadi işallah gerisini ve daha iyi dereceleri bekliyoruz
eko_r1, güzel fotolar.Bizlerde orada olmak isterdik ama ne yazıkki olmadı...Tebrikler... _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
Name Ekin, Yağmur nedeniyle iftar yemeğinde bize katılamadı. ancak, MD Racing Team i desteklemek için motoruyla geldi _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
Tarih: 24.09.2007 - 16:45 Mesaj konusu:
Yarışlar 10 numaraydı ama yine hiç seyirci olmadı bu hafta İzmir e gidioruz tahminime göre bizi utandiracak kadar seyirci olur gibi gelio bana .. İzmirde daha cok motorcu var sanırım .. .. _________________ Motosiklet kullanıyorum çünkü sadece onunla iken sağ bileğim adrenalin seviyemi ayarlayabiliyor.
eko_r1 dostum güzel resimler ... gelemediğim için üzgünüm
Hava muhalefeti nedeniyle bir çok arkadaşımız katılamadı dostum, önemli değil birdahaki sefere inşallah... _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
10UR1' varya ne yapsan yakışıyoR senden bekledigimde buydu abi tırtları görelim yorumları göreliM
Yorumları görüyoruz dostum, ''İyiler Mutlaka Kazanır'' _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
Tarih: 24.09.2007 - 23:44 Mesaj konusu:
sevgili ekrem kardeşim,
Bizi çok iyi misafir ettin..MD RACING TEAM ekibine güzel bir yemek ziyafeti verdin ,çok teşekkür ederiz..
Ayrıca Otel için sagladıgın imkan içinde teşekkürler..
_________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 25.09.2007 - 00:00 Mesaj konusu:
Çok şey kaçıranlar (bizim gibi) izmirde buluşalım derim....
İzmir hala çook sıcak...
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
sevgili ekrem kardeşim,
Bizi çok iyi misafir ettin..MD RACING TEAM ekibine güzel bir yemek ziyafeti verdin ,çok teşekkür ederiz..
Ayrıca Otel için sagladıgın imkan içinde teşekkürler..
Rica ederim başkanım, Sizlere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,
beni kırmayıp İftar davetimi kabul ettiğiniz için ben teşekkür ederim... umarım bir eksiğimiz olmamıştır...
Birdahaki gelişinizde mutlaka beklerim, Mehmet tan abime balık yanında da aslan sütü sözüm var bayramdan sonra _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
Yarış günü bende oradaydım, hava hemen hemen bütün gün yağdı yağacak şeklindeydi, öğleden sonra akşama doğru biraz düzeldi. Sanırım yağmurdan korkan tatlı su motorcuları yarışı izlemeye bu yüzden gelemedi. Ve gerçektende çok az seyirci vardı, yazık yani... _________________ ------Suzuki Burgman 650 executive------
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız