Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - atvsi olanlar ve atv severler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

atvsi olanlar ve atv severler

atvsi olanlar ve atv severler
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, karismanı yisinler senin kardişiiim : )) yanlız dikkat et cadde de bunla tiky tavlayamazsın hani tarzını biliyoruz yani Dil çıkarıyorum sen racing'e devam et bence Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_girl_istanbul, neden dert ediosun ki?? deliemin, emin bey ilgilenir seninle,gezersiniz dağ,tepe öyle deil mi emin abi şey pardon emin bey.. Çok gülüyorum Delirdim

Binlercee Dansööz Var..

Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, saygıyla eğiliyorum önünde Çok gülüyorum
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kadıköy

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, hakikaten araç mükemmel Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Batuuu, benim bişeyi dert ettiğim yok benimki sadece bir öneri değerlendirme atvcilere kalmış
ASABİYİM AGRESİFİM
Başa dön
crazy_girl_istanbul Çevrimdışı crazy_girl_istanbul Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deadend
Üye
Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 24.09.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi motorun delimiş hayırlı olsun biz de daha eziq eziq motor satmaya calışıoz bi 400'lukde biz alalım gule gule bin bu arada crazy topic icin saol değerini bilmeyenler utansın her zaman böyle bir buluşma gusel olur ama şehirler arası atvyle biraz zor katedilir. Çok gülüyorum
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deadend, orası oğru tabii herkes kendi şehrinden arkadaşlarla da buluşabilir Bravo
ASABİYİM AGRESİFİM
Başa dön
crazy_girl_istanbul Çevrimdışı crazy_girl_istanbul Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rossi69
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ordanburdanheranheryerdnçıkabilir..

MesajTarih: 27.09.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sürmesi çk eelenceli Delirdim
ama motorda yaptıım kadar hızz olmuyr olsa şimdi yaşamıyrdum ztn Göz kırpıyorum
antalya da varsa arkadaşlar buluşabilirz atvlerle 1 gezi düzenleyip
Başa dön
rossi69 Çevrimdışı rossi69 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
korsankaptan
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 05.10.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrb.bnde kanuni 150 lik war. bnde tur atacak arkadaşlar arıyorum:)
Başa dön
korsankaptan Çevrimdışı korsankaptan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 02:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korsankaptan, hoşgeldin katılımcılar isimlerini yazsın yeterli sayı olursa neden olmasın en az 10 kişi lazım ama değil mi? Göz kırpıyorum
ASABİYİM AGRESİFİM
Başa dön
korsankaptan
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 14.10.2007 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın ..ilk katılımcı bnm o zmn:D
istanbul bostancıdan burak--kanuni150:)
Başa dön
korsankaptan Çevrimdışı korsankaptan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deadend
Üye
Üye

MesajTarih: 19.10.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar katılımlar gusel ne gusel adanada keşke boylee bir şey olsa cok gusel olurduda LUTFEN SUNU UNUTMAYALIM ATVLER HIZ ARACI DEİL ZEVK CAMUR DAG BAYIR ARACI hız yapmıor diye atvyi kotulemek YANLIŞŞŞ !!!
DrVirago
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ankara-İstanbul

MesajTarih: 20.10.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezi ne zaman?Nereden nereye yapılacak????
Başa dön
DrVirago Çevrimdışı DrVirago Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deadend
Üye
Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilinmiyor bence yeni bi topic altında atv delisi gibi bişi acalım orada atv kullananlar şehirini felan yazsın ona göre buluşma ayarlayalım nası fikir ? Çok gülüyorum fikrim geldide
SERTANNN
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.10.2007 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende yeni üyeyim yenide atv aldım böle bi tur düzenlenirse bende katılabilirim
Başa dön
SERTANNN Çevrimdışı SERTANNN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.11.2007 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deadend, iyi fikir bence katılımcılar kendilerini tanıtsınlar bi öncelikle resimli hangi semt falan ben yeni topic açıyorum arkadaşlar istanbul md atv şeklindedeadend, sen de adanayı aç ok mi gerçi biz bu işi ayarlayana kadar kış geldi Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

deadend, bunlarınmanyak hız yapanları var ama motorla yarışıp geçiyolar belki görmüşsündür
ASABİYİM AGRESİFİM
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal