Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Saat'te 574Km Hız (Video)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Saat'te 574Km Hız (Video)

Saat'te 574Km Hız (Video)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 25.09.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biri onu durdursun. çok hızlı bizim ülkede zor Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 25.09.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racıng makinelerin nerdeyse 2 katı Bravo
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 25.09.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu trende olamalıyım, kamera arkasını döndüğünde tren kaybolmuş bile
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
yvz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.09.2007 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok fena çook koca tren 1 sn de kayboldu ya
antalya 1 saat Gülümsüyorum sabah git akşam gel Gülümsüyorum
Başa dön
yvz Çevrimdışı yvz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 25.09.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
babyboy
Üye
Üye

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 25.09.2007 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.metacafe.com/watch/508521/worlds_fastest_rail_train_tgv_574_8_kph_inside_footage/

paylaşım için teşekkürler OK
bu videoda daha iyi belli oluyo o muhteşem hız Gülümsüyorum
Başa dön
babyboy Çevrimdışı babyboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hotlife79
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 25.09.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

waow mütişş o neydi
Başa dön
hotlife79 Çevrimdışı hotlife79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 25.09.2007 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BU da trenlerin SS iymiş gerçekten,ama ona göre de yolumuz yok en iyisikanatlı aletlerle avunmak....
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 25.09.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum trenin ardındandan raylar alev alıp eriyor galiba Dil çıkarıyorum
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xloys
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 25.09.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

babyboy verdiği videoda ki ses acayip sanki savaş uçağı geçiyo
elinize sağlık arkadaşlar

BLUE ANGEL
Başa dön
xloys Çevrimdışı xloys Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.09.2007 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne noldu ne geçti anlamadım hiçbişey Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.09.2007 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu neydı o gecen Çok gülüyorum
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.09.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 saatte ankara Dil çıkarıyorum
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 26.09.2007 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence saçmalık.hızlı yolcu taşımacığığında son nokta uçaklar.bu trenleri falan uçurmaya kaçırmaya gerek yok.hem sonra arabaların arkasına ''tek rakibim f16'' yerine ''tek rakibim çuf çuf'' mu yazacaklar. Dil çıkarıyorum
Başa dön
motoman24 Çevrimdışı motoman24 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
iso600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/Büyükçekmece

MesajTarih: 26.09.2007 - 02:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o hızda raylardan çıktığını düşünsenize düşünmeyin boşver o ne hız öyle ya..paylaşım için teşekürler
Başa dön
iso600f Çevrimdışı iso600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal