hava durumu pazarı iyi gösteriyor haydi MD bu pazarı hepberaber geçirelim
tekirdağ.kırklareli.edirne ve çevresindeki MD li kardeşleride bekliyoruz
saat:11:00 de mahmutbey ğişe çıkışında sağda toplanıyoruz 11:30 hareket saatimiz
yerin kısaca tarifide şöyle: istanbuldan gelişde kınalı gişeleri geçdikden sonra sağdaki ilk benzinliğin hemen bitiminden sağa döniyoruz biraz ilerledikden sonra tekrar sağ yapıp düz devam takii sağ tarafda çamlık restoranı görene dek ağaçların içinde mukemmel bir yer yerin tel:02127497148-02127497107
Tarih: 25.09.2007 - 22:51 Mesaj konusu:
VOLKANRR, organizatörüm mangalcıbaşı abim ilk gezi topiğin hayırlı olsun.eee seni yanlız bırakamayız şimdi oralarda.ben geliyorum..başka gelen varmııııııı
haydı İSTANBUL MD ve ıst yakın sehırlerdıkı MD LILER
açık havada geçıcek belkıde son toplantımız
hep beraber olalım ınsanlar motor sevgısı ve gezısı görsun
volkanrr, tekrar çok tesekkurler işallah katılım çok olur
gelıcek olan herkeze sımdıden çok tesekkurler benım
çok ıstedıgım bırseydı buu _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
süpersiniz arkadaşlar şimdiden hoş geldiniz bizlerde çorludan katılırız inşallah arkadaşlarla görüşelim iyi olur . bu çamlık yada ormanlık diye bahsettiğin yer neresi volkanrr daha açıklamalı yazarmısın teşekkürler
bana inat yap sen VOLKANRR, yokumya istanbulda konyadaki işlerimi hızlı halledıp pazar'a yetişcem bak gör sen.... _________________ Ocakbaşı team 2004 - organizatör......
Tarih: 26.09.2007 - 08:06 Mesaj konusu:
VOLKANRR, Sevgili abim geçmişten güzel resimler eklemişsin seni seviyorum _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 26.09.2007 - 10:32 Mesaj konusu:
VOLKANRR, iyi eğlenceler
kazasız belasız _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 26.09.2007 - 12:20 Mesaj konusu:
gelsek - göresek - gezsek - eğlensek hoş olabilirdi..
bakalımı artık _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız