Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İSTANBUL MD.30 Eylül Pazar Kınalı/Çamlığa gidiyoruz (Otoban)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İSTANBUL MD.30 Eylül Pazar Kınalı/Çamlığa gidiyoruz (Otoban)

İSTANBUL MD.30 Eylül Pazar Kınalı/Çamlığa gidiyoruz (Otoban)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 25.09.2007 - 20:41    Mesaj konusu: İSTANBUL MD.30 Eylül Pazar Kınalı/Çamlığa gidiyoruz (Otoban) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar gidecegimiz yer ormanlık alan içinde rahatcana dinlenebileceğimiz bir mekan

http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=ISTANBUL

hava durumu pazarı iyi gösteriyor haydi MD bu pazarı hepberaber geçirelim

tekirdağ.kırklareli.edirne ve çevresindeki MD li kardeşleride bekliyoruz Alkışlıyorum Alkışlıyorum

saat:11:00 de mahmutbey ğişe çıkışında sağda toplanıyoruz 11:30 hareket saatimiz

yerin kısaca tarifide şöyle: istanbuldan gelişde kınalı gişeleri geçdikden sonra sağdaki ilk benzinliğin hemen bitiminden sağa döniyoruz biraz ilerledikden sonra tekrar sağ yapıp düz devam takii sağ tarafda çamlık restoranı görene dek ağaçların içinde mukemmel bir yer yerin tel:02127497148-02127497107

telim:05352117432

geçmişden resimler

En son VOLKANRR tarafından 26.09.2007 - 16:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 25.09.2007 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sizlere iyi buluşmalar,gününüz güzel geçsin Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 25.09.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, organizatörüm mangalcıbaşı abim Delirdim Delirdim ilk gezi topiğin hayırlı olsun.eee seni yanlız bırakamayız şimdi oralarda.ben geliyorum..başka gelen varmııııııı

yok mu Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 26.09.2007 - 03:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkanrr, Delirdim Delirdim abım rr ımbenı kırmayıpda bu gezıyı

düzenledıgın için çok tesekker ederım Alkışlıyorum Alkışlıyorum

haydı İSTANBUL MD ve ıst yakın sehırlerdıkı MD LILER Bravo

açık havada geçıcek belkıde son toplantımız Ağlıyorum Ağlıyorum

hep beraber olalım ınsanlar motor sevgısı ve gezısı görsun Çoook seviyorum Alkışlıyorum
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

volkanrr, tekrar çok tesekkurler işallah katılım çok olur
gelıcek olan herkeze sımdıden çok tesekkurler benım
çok ıstedıgım bırseydı buu Delirdim Delirdim
TT_BOY
Üye
Üye

Nereden: çorlu

MesajTarih: 26.09.2007 - 06:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersiniz arkadaşlar şimdiden hoş geldiniz bizlerde çorludan katılırız inşallah arkadaşlarla görüşelim iyi olur . bu çamlık yada ormanlık diye bahsettiğin yer neresi volkanrr daha açıklamalı yazarmısın teşekkürler
Delirdim
Başa dön
TT_BOY Çevrimdışı TT_BOY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: maltepe-istanbul

MesajTarih: 26.09.2007 - 07:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana inat yap sen VOLKANRR, yokumya istanbulda konyadaki işlerimi hızlı halledıp pazar'a yetişcem bak gör sen....
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 26.09.2007 - 07:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cumartesi gününden ankaraya gitme durumum var eğer planda değişim olursa gelirim.
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.09.2007 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman ne güzel çiftlik deniyor Gülümsüyorum aslında edirne olsada ciğer meşhur edirnenin ciğerini yesek olmazmı ,oraya kadar gitmişken nede olsa seferi sayılacağız Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 26.09.2007 - 08:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, Sevgili abim geçmişten güzel resimler eklemişsin seni seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 26.09.2007 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çorlu Team olarak buluşma yeri belirtirseniz sevinirim nerede kaçta istanbul md le buluşucaz teşekkürler Bravo
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.09.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bakalım bizim gruptan gelecek olursa geleceğimm..
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 26.09.2007 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, iyi eğlenceler
kazasız belasız Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 26.09.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelsek - göresek - gezsek - eğlensek hoş olabilirdi..
bakalımı artık
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 26.09.2007 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, O GÜN iZMİR'de yarışta olacağım Ama çorluda ki diğer arkadşları Org. ederim.
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 26.09.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunada gelmek isterim ama vasıta problemim var sanırım Üzgünüm
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal