Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - JAWA ALİ-2007-TÜRKİYE GEZİSİ--14. BÖLÜM--SUMELA MANASTIRI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

JAWA ALİ-2007-TÜRKİYE GEZİSİ--14. BÖLÜM--SUMELA MANASTIRI

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
jawaali
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiRNE--KIBRIS///TRABZON

MesajTarih: 26.09.2007 - 00:49    Mesaj konusu: JAWA ALİ-2007-TÜRKİYE GEZİSİ--14. BÖLÜM--SUMELA MANASTIRI Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AİLESİ VE KARAVANIYLA BİRLİKTE KARADENİZ TURUNA ÇIKAN MARMOK BAŞKANI GÜNEŞ KARAÇETİN VE AYNI AMAÇLA KIBRIS/YEŞİLIRMAK'TAN MİSAFİRİMİZ OLAN YEĞENİMİZ HAKAN ÖZPOLAT'IN İLK DEFA KARADENİZE GELMİŞ OLMALARI NEDENİYLE BİR DİZİ GEZİ PROĞRAMI HAZIRLADIK.

BU AMAÇLA SIRASIYLA İLK OLARAK MAÇKA'DAKİ SUMELA (MERYEMANA) MANASTIRI'NI,DAHA SONRA UZUNGÖL'Ü VE EN SONUNDA AYDER YAYLASINI ZİYARET EDECEĞİZ.

TABİKİ JAWA ALİ'NİN REHBERLİĞİNDE :lol:

SUMELA İÇİN ÇIKTIĞIMIZ YOLCULUKTA İLK DURAĞIMIZ MAÇKA OLDU.PARKDA BÖLGEYE ÖZGÜ EL İŞİ AĞAÇ EVLERDEN BİRİ REKLAM AMACIYLA SERGİLENİYOR.

25 MAYIS 2003 'DE DÜŞEN BİR İSPANYOL ASKERİ UÇAĞININ ANISINA YAPILAN BİR ANIT DİKKATİMİZİ ÇEKİYOR.

BU ARADA BİZİM AFACANLARDA TAVLA TURNUVASI DÜZENLEMİŞ :lol:

MAÇKADAN YAKLAŞIK 17 KM YUKARDA ,KARTAL YUVASINI ANDIRAN SUMELA MANASTIRININ MUHTEŞEM MİMARİSİ GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRECEK KADAR ENTERESAN BENCE :roll: :wink:

YOKSA YANILIYORMUYUM :?

YÜKSEK BİR DAĞIN KOVUĞUNA İNŞA EDİLMİŞ 5 KATLI BİR BİNA GÖRÜRSENÜZ NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ BİLMİYORUM AMA,BEN BURAYA DEFALARCA GELDİĞİM HALDE HER DEFASINDA YİNE HEYECAN DUYMAKTAYIM :wink: :lol:

AŞAĞIDA HER TÜRLÜ TESİS VAR

ESKİDEN YOL OLMADIĞI İÇİN YAYA OLARAK 25-30 DAKKADA DİK BİR YOKUŞTAN ÇIKILABİLEN MANASTIRA ARTIK ARABAYLA ÇIKMAK MÜMKÜN,ANCAK YİNEDE 500 METRE KADAR BİR YOLU YÜRÜMENİZ GEREKECEK :lol:
ÇIKIŞTA ŞARIL ŞARIL AKAN SULAR İNSANI SERİNLETİYOR :lol:

HİZAYA GELDİK,ŞANSIMIZA HAVA AÇIK-BURDA GENELDE SİS FİLAN OLUR.

YORUCU BİR YOL VAR.

AĞAÇ KÖKLERİ İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER MEYDANA GETİRMİŞ :roll:

BİRKAÇ YIL ÖNCE ASLINA UYGUN OLARAK RESTORE EDİLİMİŞ SU KEMERLERİ

MANASTIRIN İÇİ BİZİM KÖYDEN DAHA BÜYÜK NERDEYSE :lol:

MANASTIRIN EN ÖNEMLİ BÖLÜMÜ KİLİSESİ,YÜZLILLARA DAYANAMAMIŞ EPEY HASAR GÖRMÜŞ :shock:

YEĞENİMİZ HAKAN VE EŞİ GÜLAY,
KIBRIS/YEŞİLIRMAK'TAN ,KARADENİZİN MUHTEŞEM GÜZELLİKLERİNİ BİREBİR GÖREBİLMEK İÇİN KALKIP GELDİLER

MARMOK BAŞKANI GÜNEŞ KARAÇETİNDE BU İLGİNÇ YAPIYI İLGİYLE İZLİYOR :roll:

HEP MOTORLA GEZECEK DEĞİLİZYA,BİRAZDA ÇOCUKLARI DOLAŞTIRALIM--HERKES HALİNDEN MEMNUN GÖRÜNÜYOR :lol:

BİRADER TURAN'DA (MOTORCU TURAN 77) HALİNDEN MEMNUN GÖRÜNÜYOR :lol:

RESTORE ÇALIŞMALARI SIRASINDA AŞAĞIYA KADAR İNDİRİLEN TELEFERİK

BİZİM OĞLANI (H.TAN'I) TELEFERİĞE BİNDİRDİM.İNŞALLAH BUNUNLA İNECEĞİM DİYE TUTTURMAZ :lol: :lol:

O NE DİĞERİDE (D.FUAT) GELDİ,BAŞIMIZ ÇİFTE BELADA YANİ :lol: :lol:
ONLARI KAZASIZ BELASIZ YERE İNDİRMEK KOLAY OLMASADA SONUNDA BUNU BAŞARMANIN TATLI SEVİNCİNİ YAŞADIM :lol: :lol:

DÖNÜŞTE EKİPTEN BAZILARI DİK YAMAÇTAN YAYA OLARAK İNMEYİ TERCİH ETTİ,

BAZI VATANDAŞLAR SUYU BOL BULUNCA EĞLENCEYİ KAÇIRMIYORLAR :lol: :lol:

YAYA İNENLERDEN BİRİDE GÜNEŞ BEY,ÇOK YORUCU OLDUĞUNU SÖYLEDİ--İYİKİ ÇIKARKEN BU YOLU KULLANMAMIŞ :lol: :lol:

O SIRADA İKİ FRANSIZ MOTORCU ÇIKAGELDİ,BİR HOŞGELDİN SOHBETİ YAPATIK ONLARLA--F 650 İLE BİRKAÇ ÜLKEYİ GEZEREK FRANSAYA DOĞRU DÖNÜŞE GEÇMİŞLER.

ADAMLARDA YOK YOK VALLA, :lol: :lol: BEN HER ZAMAN SÖYLERİM ''ARAÇLAR DEĞİL AMAÇLAR ÖNEMLİDİR'' DİYE İŞTE BUNUN KANITI

MBW-F 650,DE DEVASA BİR DEPO DİKKAT ÇEKİCİ,AZERBEYCAN FİLAN DOLAŞIP GELMİŞLER.ONLARA BRAVO DEMEDEN GEÇEMİYECEĞİM :wink:

AKŞAM ÜSTÜ SOLUĞU TRABZON'DAKİ FAROZ KÖFTE SALONUNDA BULUYORUZ,

----------------------------14 . BÖLÜMÜN SONU---------------------------------

EĞLENCELİ GEÇEN BİR GÜNÜN ARDINDAN KÖYÜN YOLUNU TUTUYORUZ.
ERTESİ GÜN UZUNGÖL'E GİTMEK ÜZERE YOLA KOYULACAĞIZ.

UZUNGÖL'ÜN EŞSİZ GÜZELLİKLERİ ARASINDA GEZNİRKEN ALABALIĞI'NIN DA TADINA BAKMADAN GEÇMİYORUZ.

TADI UZUN YILLAR HATIRLANACAK BİR ALABALIK ZİYAFETİ İLE İLGİNÇ GÖRÜNTİLERİNİ-------------15 . BÖLÜMDE BULABİLİRSİNİZ--------------

--------------------------------DEVAM EDECEK---------------------------------
0533-8606640
Başa dön
jawaali Çevrimdışı jawaali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper kareler yine üstad tebrik ederim işinizi biliyosunuz elinize sağlık Bravo Bravo
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 26.09.2007 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine güzel resimler eklemişsin abi.o fransız nasıldı öyle yaww motora ne bulduysa koymuşş.lastik filan komyon yapmış motoru resmen......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 26.09.2007 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel resimler ali abi Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 26.09.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her zamanki gibi çok güzel harika Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 26.09.2007 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jawaali, çok güzel kareler elinize sağlık Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 26.09.2007 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel fotoğraflar Sümela Manastırına bir gün bende mutlaka gideceğim. Ne gün olur bilemem ama bi gün işte:)

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 26.09.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi valla süper olmuş mutlaka görülecek yerlerden bir yer

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_altar_
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 26.09.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burnumda tütüyordu...
Başa dön
_altar_ Çevrimdışı _altar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_KAPTAN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 26.09.2007 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süprerr... Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı _KAPTAN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 27.09.2007 - 03:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu Karadenizi gezip görmek şart diyorum başka bişey demiyorum Motordelisi

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal