Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 26.09.2007 - 16:10 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
bu japonlar ne yapacaklarını sapıttılar,nedir bu iğrençlik yahu
sinyallere bakın allah aşkına farlara nedemeli
miğdeme bişiiler oluyor.....................
Kayıt: May 14, 2004 Mesajlar: 879 Nereden: Orlando-FL (Bafrali)
Tarih: 26.09.2007 - 16:42 Mesaj konusu:
GSXR-PRO , haklisin Suzuki burada gercekten bu yil liderligi kimseye kaptirmadi ve haklilarda bence GSXR1000 su anda piyasadaki karakteri oturmus "tek" refine olmus 1000cc motosiklet, acikcasi ...
"Back in July, the AMA proposed a set of rules for 2009 and beyond. The rules tighten up a lot of the engine modifications, making the bikes "more stock" in several key areas. Tuners can't polish the cranks and stock rods and pistons must be used. The homologated cranks must be used. Race bikes must have the stock gear ratios or use one set of homologated ratios. The 1200cc twins (what Ducati and other manufactures produce these days) will be allowed, too. Electronics are still open.
So it's safe to say the engines must be somewhat closer to the showroom condition than before."
Bu yaziyi A.M.A. offical web sitesinden aldim ve kesinlesti, kisacasi 2009 da superbike sinifinda yarisacak butcesi kisitli amatorlere daha fazla sans tanimak, buda beraberinde cok daha eglenceli bir yaris ortaya cikartacak, yani ben bilecegim kullandigim 1000cc motorda kullanilacak ayni piston, krank vb parcalar bizim yolda sokakta harcadigimiz 1000cc motorlarla ayni, bunun anlami , ureticiler cok cok cok daha dayanikli ve saglam motorlar yapmak zorunda kalacaklar buda beraberinde cok buyuk bir kalite artisi getirecek (sanki cok kalitesizlerde su anda ) neyse bu kurallarin degismesi sonucunda bakalim ne gibi sonuclar ortaya cikacak
Seyrettinizmi bilmiyorum ama son 4-5 superbike yarisinda kawasaki nihayet ilk 5 lerde yaris bitirdi ve 2 defa 3. luk aldi ..... gelecek yil Jamie Hacking kawasaki yariscisi sadece super bike ta yarisacak (adam benle yasit 36 ) ve yani zx10 ile cok basarili olacagina inaniyorum, bu arada supersport da kawasaki 1. ligi aldi 2. de kawasaki oldu. 4. lugude Attack Kawasaki aldi ( bu arada 2008 icin daytonada calsimak uzere Attack Kawasakiye Is basvurusu yaptim bakalim ne olacak , olmayacak buyuk bir ihtimalle cunku gecici adam almiyorlar) .
Tarih: 26.09.2007 - 16:47 Mesaj konusu:
yturan,
Alıntı:
Seyrettinizmi bilmiyorum ama son 4-5 superbike yarisinda kawasaki nihayet ilk 5 lerde yaris bitirdi ve 2 defa 3. luk aldi ..... gelecek yil Jamie Hacking
Tarih: 26.09.2007 - 17:05 Mesaj konusu:
yturan,
Alıntı:
bu arada 2008 icin daytonada calsimak uzere Attack Kawasakiye Is basvurusu yaptim bakalim ne olacak , olmayacak buyuk bir ihtimalle cunku gecici adam almiyorlar) .
Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 26.09.2007 - 17:32 Mesaj konusu:
farları hariç değişik ve de çok güzel olmuş ama resmen şaşı gibi bakıyo bütün yırtıcılığı yokoluyor keskin hatlı bir far koysalarmış çok güzel olurmuş. _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
Tarih: 26.09.2007 - 17:52 Mesaj konusu:
on kafa gırenaj berbat cok kotu bence gorunus olarak cok salak olmus ama boyle bi tip performas amaclı yapılmıs olabıir _________________ Motor dedi?in nedir gülüm, ben senin için tüm motorlary silmi?im
Evet tipi biraz alışılmamış ama canlısını görmek lazım ayrıca teknik özelliklerde çok önemli bakalım bu böcek caddede neler yapabiliyor hepbirlikte bekleyip göreceğiz... _________________ ZX-10 R
OUT WAY !...
Valla Honda CBR ın üstüne daha güzel bi tasarım yok bence kawasaki zx-10r ve zx-6r gibi modellerde uygulamış olduğu tasarımları diğer motorlara bakılırsa daha zayıf onun için şimdi anlıyorum ki Kawasaki den piyasada fazla yok. Japon mühendislerin biraz daha çalışması lazım galiba
Tarih: 26.09.2007 - 18:55 Mesaj konusu:
didimli demiş ki:
sınıfım olmadıgı ıcın yorumda yok
bu nasıl bir yorum peki
Ben bir Zx10 sever olarak tek kelimeyle şok oldum..Zevkler ve renkler tartışılmaz dicem ama bence çok kötü olmuş..Honda içinde aynı yorumu yaptım elle tutulur bir yerini göremedim motorun..Bence ruhsuz olmuş çok üzüldüm..Suzuki ve Yamaha'da umarım aynı hataya düşmez..Ya bu işten italyanlar anlıyor arkadaşlar Altivide 1098 satılmaz dimi _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız