Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 ZX10R Detaylı Fotolar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 ZX10R Detaylı Fotolar

2008 ZX10R Detaylı Fotolar
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 26.09.2007 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
bu japonlar ne yapacaklarını sapıttılar,nedir bu iğrençlik yahu
sinyallere bakın allah aşkına Beğenmedim Beğenmedim farlara nedemeli Beğenmedim Beğenmedim
miğdeme bişiiler oluyor..................... Dil çıkarıyorum

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
paylaşım için teşekkürler

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.09.2007 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayır yaw bundan önceki daha iyiydi bu ne yaa Beğenmedim
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 26.09.2007 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO , haklisin Suzuki burada gercekten bu yil liderligi kimseye kaptirmadi ve haklilarda bence GSXR1000 su anda piyasadaki karakteri oturmus "tek" refine olmus 1000cc motosiklet, acikcasi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ...

"Back in July, the AMA proposed a set of rules for 2009 and beyond. The rules tighten up a lot of the engine modifications, making the bikes "more stock" in several key areas. Tuners can't polish the cranks and stock rods and pistons must be used. The homologated cranks must be used. Race bikes must have the stock gear ratios or use one set of homologated ratios. The 1200cc twins (what Ducati and other manufactures produce these days) will be allowed, too. Electronics are still open.

So it's safe to say the engines must be somewhat closer to the showroom condition than before."

Bu yaziyi A.M.A. offical web sitesinden aldim ve kesinlesti, kisacasi 2009 da superbike sinifinda yarisacak butcesi kisitli amatorlere daha fazla sans tanimak, buda beraberinde cok daha eglenceli bir yaris ortaya cikartacak, yani ben bilecegim kullandigim 1000cc motorda kullanilacak ayni piston, krank vb parcalar bizim yolda sokakta harcadigimiz 1000cc motorlarla ayni, bunun anlami , ureticiler cok cok cok daha dayanikli ve saglam motorlar yapmak zorunda kalacaklar buda beraberinde cok buyuk bir kalite artisi getirecek (sanki cok kalitesizlerde su anda Gülümsüyorum ) neyse bu kurallarin degismesi sonucunda bakalim ne gibi sonuclar ortaya cikacak

Seyrettinizmi bilmiyorum ama son 4-5 superbike yarisinda kawasaki nihayet ilk 5 lerde yaris bitirdi ve 2 defa 3. luk aldi ..... gelecek yil Jamie Hacking kawasaki yariscisi sadece super bike ta yarisacak (adam benle yasit 36 Dil çıkarıyorum ) ve yani zx10 ile cok basarili olacagina inaniyorum, bu arada supersport da kawasaki 1. ligi aldi 2. de kawasaki oldu. 4. lugude Attack Kawasaki aldi ( bu arada 2008 icin daytonada calsimak uzere Attack Kawasakiye Is basvurusu yaptim bakalim ne olacak , olmayacak buyuk bir ihtimalle cunku gecici adam almiyorlar) .

Saygilar
Y.T.
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 26.09.2007 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yturan,
Alıntı:

Seyrettinizmi bilmiyorum ama son 4-5 superbike yarisinda kawasaki nihayet ilk 5 lerde yaris bitirdi ve 2 defa 3. luk aldi ..... gelecek yil Jamie Hacking

Şuanda seyrediyoruz banttan.Jamie Hackin 600 Süpersportta Hayes'i sıkıştırıyor Delirdim
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 26.09.2007 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için tşkkk
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 26.09.2007 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yturan,
Alıntı:

bu arada 2008 icin daytonada calsimak uzere Attack Kawasakiye Is basvurusu yaptim bakalim ne olacak , olmayacak buyuk bir ihtimalle cunku gecici adam almiyorlar) .
İnşallah olur işin Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 26.09.2007 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

farları hariç değişik ve de çok güzel olmuş ama resmen şaşı gibi bakıyo bütün yırtıcılığı yokoluyor keskin hatlı bir far koysalarmış çok güzel olurmuş.

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 26.09.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sınıfım olmadıgı ıcın yorumda yok OK
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.09.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

on kafa gırenaj berbat cok kotu bence gorunus olarak cok salak olmus ama boyle bi tip performas amaclı yapılmıs olabıir Beğenmedim
lithiumfire
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.09.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki hep değişik oldu ve olacakda turkıye piyasasında boylece yer hıc alamıcaklar cunku bızım halkımız standart Gülümsüyorum
Başa dön
lithiumfire Çevrimdışı lithiumfire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 26.09.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yturan, sana başarılar.bu sene kawa çok berbat.bu ne yaa eski motorlar daha karizmatik.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.09.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki yaaa bence güzel olmuş 1000rr dan kat ve kat güzel en azından Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yamahaakif
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 26.09.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet tipi biraz alışılmamış ama canlısını görmek lazım ayrıca teknik özelliklerde çok önemli bakalım bu böcek caddede neler yapabiliyor hepbirlikte bekleyip göreceğiz... Çok gülüyorum
yamahaakif Çevrimdışı yamahaakif Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Race_Over
Üye
Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla Honda CBR ın üstüne daha güzel bi tasarım yok bence kawasaki zx-10r ve zx-6r gibi modellerde uygulamış olduğu tasarımları diğer motorlara bakılırsa daha zayıf onun için şimdi anlıyorum ki Kawasaki den piyasada fazla yok. Japon mühendislerin biraz daha çalışması lazım galiba Dil çıkarıyorum
Başa dön
Race_Over Çevrimdışı Race_Over Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 26.09.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

didimli demiş ki:
sınıfım olmadıgı ıcın yorumda yok OK

Şok oldum Şok oldum bu nasıl bir yorum peki
Ben bir Zx10 sever olarak tek kelimeyle şok oldum..Zevkler ve renkler tartışılmaz dicem ama bence çok kötü olmuş..Honda içinde aynı yorumu yaptım elle tutulur bir yerini göremedim motorun..Bence ruhsuz olmuş çok üzüldüm..Suzuki ve Yamaha'da umarım aynı hataya düşmez..Ya bu işten italyanlar anlıyor arkadaşlar Altivide 1098 satılmaz dimi Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal