Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5944 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 26.09.2007 - 20:51 Mesaj konusu: Dalgın olmamak için ne yapmalı...?
Evet sorum bu özellikle uzun yolla cıktıgınızda ve virajlı yollarda dalgın olmamak için neler yapıyonuz bu soruyu neden mi soruyorum çünkü ben 50 km reden sonra dalmaya başlıyorum bunu da yeni fark ettim (dün ) peki sizler neler yapıyosunuz yani extradan yaptıgınız bişey varmı hadı otobanda yolların cogu düz ama dag yollarında özellikle virajlarda ??? _________________
kaza haberlerini okudukça tecrübe edinip dalmama izin vermiyorum aman dalma bana hiç olmadı öyle bişii ama dikkat et dostum 2tekeriz unutma dalmaman içinde heralde motora düşünceli ve canın sıkkın binmiyceksin
crazy_81, Dalmamak için motoru iyi tanıman dez avantaj ama dinlengin olmalısın bide yolda zevk almanın şekillerine bakacan mesela virajlarda gaz açacan diger virajda limitleri zorlayacan kendinlen konuşacan falan filan işte canavarım orucu yeni açtım ya afyonum patlamamış daha sonra bu topici tekrar yorum yaparım _________________ --ne olursan ol yine gel--
crazy_81, dalma konusu ile ilgili olarak mutlaka doktora gitmelisin çünkü biliyorsunki motorun üstündeki yapılan hatanın tlf si biraz ağır oluyo veya devamlı 2 kişi bin
2 tane redbul çaktınmı dalgınlıktan falan eser kalmıyor
önceden redbulu içince hiçbirşey hissetmiyordum sanki bir faydası yokmuş gibi geçen gün kahve içtim üzerine bi redbul çaktım. bi duvara ters tırmanmadığım kaldı walla çok işe yarıyor söylemesi benden
Tarih: 26.09.2007 - 22:30 Mesaj konusu:
Uykunu saglam almış olman lazım.
Türkü söyle kendi kendine ben hep yaparım kaskın icinde ses cok güzel geliyo valla:)
Sükrü abinin dedigi gibi virajlarda sekil yapmak mantıklı olabilir...
Ama dalgınsan bırak dinlen ... _________________ Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız