dostum fazla bı etkısı olmuyo aksıne yararı oluyo anı kalkıslarda on kalkmasını bı nebze azalttıgı gıbı aynı zaman da hızın 4 vıtesde 120 kmh ye kadar cıkmasını saglıyo ben 110 da 5 e atıyorum o ayrı maxımum hızını 140 a cıkartıyo 15 dıslıyıde denedım hatta ıstersen elımde sana verebılırm ama kullanamassın cunku baya bı performans kaybı oluyo 5 vıtes yok oluyo ıhtıyac kalmıyo yanı sakın deneme ama 14 den memnun kalacagından emınımokan1919, kolay gelsın _________________ 250 R HYOSUNG
twona, su motorun resımlerını atabılırmısın bana msn den bende almayı dusunuyorum da tıtan s var bende ıstersen takasda yaparız 25,000 de ama yenı gıbı hala
içide iyi dostum 40 000 km yapan kurye var daha anhtar değmemiş
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
eğer öyle düşünüren çin motorlarını piyasadan silmek lazım.keşke tvs nin kalitesini tartışan arkadaşlar aynı titiziliği çin mallarını alırkende gösterseler!!!
apache kalıte olarak artık kendını kanıtladı dıyecek laf yok bence tabı yorum yapmak gerekırse sadece tıpı hakkında yorum yapılabılır 13,000 deyım hala 1 ytl masraf etmedım yag ve fıltre dısında _________________ 250 R HYOSUNG
Kayıt: Sep 21, 2007 Mesajlar: 12 Nereden: Akdeniz Güneşi İSKENDERUN
Tarih: 25.09.2007 - 02:15 Mesaj konusu:
Arkadaşlar, Apache hakkında gerek bu sitede gerekse motosikletle ilgili diğer sitelerde yazılanları okuduğum kadarıyle çoğunlukla olumlu şeyler düşünülmüş, fakat benim merak ettiğim asıl konu bu motorun servis ağı, yedek parçası ne durumda ? Çünkü ben İskenderunda yaşıyorum ve olduki apache arıza yaptı veya apache ile kaza yapıldı ve istanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde pek sorun yaratmaz ama işte ben İskenderundayım...
Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler, Saygılar...
Tarih: 25.09.2007 - 10:13 Mesaj konusu:
..bu soruya cewap werebilmemiz için bizimde iskenderunda yaşamammız gerekir sen buranın ortamını nasıl bilemiyorsan bizim içinde orası yabancı kestirmek zor..bence satıcıdan imzalı kağıt al motoru satın alırken kağıta da şey yaz...parçası bulunmadığı taktirde sıfır apachelerden söküp müşterinin motoruna takacagına dair bi kaşeli imzalı kağıt..en azından böyle bir zarf at bakem satıcıya ne tepki werecek parcası warsa zaten adam çekinmeden imzalayacaktır..benden bu kadar sewgiler..
sankı hondanın yamahanın parcasını gıttımı hemen alıyomusun onuda bekle bekle hıc beklemedım dıyen 1 hafta sonra alıyo parcasını (sınyal zıncır balata vs) bunlardan bahsetmıyorum far depo gıbı parcalar onların bıle elınde yok kı tvs de olacagını zannetmem ama ıllakı bu motoru getırenler parcasını da getırmek zorundalar yoksa adı cıkar markanın parcası yok dıye satıs bı anda duser paradan haber vercen ıstanbuldakı arkadasın felan yokmu ona soyle ordan alır sana postalar parayı posta havale vs gonderırsın işte baskada yolu yok en son olacak senaryo ama ordakı satıcıya sor parca bulabılırmıyız adam bana kalırsa buluruz dıyecek cunku parcası olmıcanı sanmam kolay gelsın
Kayıt: Sep 21, 2007 Mesajlar: 12 Nereden: Akdeniz Güneşi İSKENDERUN
Tarih: 25.09.2007 - 18:09 Mesaj konusu:
Hımmm tamam öyleyse ben bir senaryo yazayım adama imzalatayım,zarfı yedireyim; olmadı İstanbuldan güvenilir bir arkadaş bulayım, oda olmadı başka bir marka bakarız alternatif çok...
Değerli yorumlarınız için teşekkür eder, hepinize sağlıklı bir uzun ömür dilerim HÜRMETLER efendim...
topalpire bende iskenderundayım siyah apachem var 5500 km bende de tık demedi arka tarafta oturanın ayagi karincalanmaktan başka süper motor tek bi sorun var servisinin binbaylar olmasi ilgilenmiyor.. başka yerde kendin yaptır alırsanda hayırlı olsun görüşürüz iskenderunda apacge md kuralim
Tarih: 26.09.2007 - 23:31 Mesaj konusu:
..servise zaten gerek kalmıyor bu makinada rahat olun mahçup etmez sizi dosta düşmana yağını suyunu muntazam değiştirin (yapabilirsiniz heralde ) werin coşkuyu..
ya erol abi bişey soracam bir bilgin varmı şunları bir oku ve en sonuna dikkat et max hız ( fabrika verileri ) rtr 160 için yanlış olabilirmi aklım almıyor sen max hız için 135 -140 arası dedin ve videoya çektin fakat fabrika bir üst modeline ve bg gücü olarak daha güçlü olan rtr 160 118 km hız demiş . acaba fabrika dalgamı geçiyor yoksa ne ?
The specs:
TVS Apache RTR 160
ENGINE
4 Stroke, 159.7 cc, Single
Maximum Power: 11.19 KW (15.2 bhp) @ 8500 rpm
Maximum Torque: 13.1 Nm @ 6000 rpm
Bore x Stroke : 62mm x 52.9 mm
Compression Ratio: 9.5:1
Carburettor: Mikuni BS-26
Valve train: 2 Valves, single cam
Valves per cylinder: 2 Valves
Power to weight ratio: 111.76 bhp / ton
Starting: Electric & Kick Start
Idle speed : 1400rpm
Ignition: IDI-Dual mode digital ignition
Engine oil capacity: 1000 ml
TRANSMISSION
Clutch : Wet, Multi-Plate
Primary reduction: 65/21
Final reduction: 44/13
CHASSIS
Type: Double Cradle
SUSPENSION
Front: Telescopic Forks, 105mm Stroke
Rear: Monotube Inverted Gas filled shox (MIG) with spring aid
Castor angle: 25.5°
Trail length: 81.3 mm
BRAKES
Front: 270 mm Petal Disc
Rear: 130 mm Drum
WHEELS AND TYRES
Rim size (Front): 1.85 x 17”
Rim size (Rear): 2.15 x 18”
Tyre size (Front): 90/90 x 17”
Tyre size (Rear): 100/80 x 18”
Tyre make: TVS Tyres
galıba cc sınırı var 150 cc 110 basmalı 160 cc 118 basmalı 250 cc 150 basmalı gıbı dupeduz fake ama ben zaten 150 lıkle 130 u rahat goruyorum 160 lık emınım 140 ın ustune cıkar _________________ 250 R HYOSUNG
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız