motor iyi hoş fena değilde şu grenaj olayını yeni modellerde hiç beğenmiyorum grenajı iyice yok ettiler nerde o 2000 yada 2001 model R1 in görüntüsü nerde bunlar _________________ YAMAHA YZF R1 Arh(+)
arkadaşım paylaşım içimn tşk ler yanlız hatlar çizgiler çok güzel ama bu yeni model racing makinalarda egsoz u yeni kasa r1 gibi neden yapıorlar ufacık bi egsoz gerçi mühendislerin var dır bi bildigi ama eski tip egsozlar olsa kanımca tam süper olacak 07 model 600 vs rr gibi koltuk altı da uyar tabi _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 26.09.2007 - 20:32 Mesaj konusu:
yo yooo yoooo bu şaka olmalı kawa böyle makina tasarlayamaz alamaz bu şaka şaka tasarımmın üzerine kahve değil zift dökülse böyle olamaz yzf 125 in esozu bile bundan çok çok güzel
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1811 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 27.09.2007 - 02:15 Mesaj konusu:
performansına bişi diyemicem ama kafa berbat kuyruğu nihayet düzeltmişler ama kafayı bozmuşlar bukezde inşallah 2010 da hem kuyruk hemde kafa granajı düzgün bir ninja ile karşımıza gelirler _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Tarih: 27.09.2007 - 12:08 Mesaj konusu:
Alıntı:
allah allah makina şaşı galiba
Srad-han seninle tanışmak isterim. Doğrudan şaşmayıp kimseye yalakalık yapmıyorsun. Doğruları söylüyorsun ve bilgilisin motosiklet konusunda. Ayrıca tam ben cevap yazacağım bir bakıyorum benim düşüncemi bir tek sen yazmışsın ve benden önce davranmışsın.
Hakikaten şaşı gibi duruyor. _________________
Tarih: 27.09.2007 - 12:10 Mesaj konusu:
Bu ne yaaa önden aynı zekeriya beyazın gözlerine benzemiş sanki makina şaşı bakıyor _________________ (Zalime boyun egersen zarar daha cok olur. Hakkin ile birlikte serefinde yok olur.)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız