Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Dalgın olmamak için ne yapmalı...?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Dalgın olmamak için ne yapmalı...?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 26.09.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendi kendine konuş,şarkı söyle...........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 26.09.2007 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

devil_, haklısın sanırım
motorsado, özürdilerim yaa Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 81 DÜZCE GENÇLİK

MesajTarih: 26.09.2007 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toprak hayal kurmamaya bak bence bi tek yola ve motorsikletine adapte ol Bravo
Başa dön
nightbirds Çevrimdışı nightbirds Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 27.09.2007 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendede oluyor bugüne kadar bişey olmadı bana korkulacak birşey yok yani emrah,cım Dil çıkarıyorum
ne dalgınlığı aman dikkat motorun üstündeyim diye aklından çıkarma
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.09.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yardımcın olsun ozaman Gülümsüyorum
Başa dön
paradox35 Çevrimdışı paradox35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 27.09.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dalgın ve yorgun olmak çok kötü sonuçlar verebilir gerçekten...

Birkaç defa ayaklığı unutan arkadaşlarım ve benim de unuttuğum bile olmuştur... Üzgünüm
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 27.09.2007 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

virajlı yolda dalgın olunmaz hep hareket konsantrasyon yuksektir. düz uzun yolda dikkat dağılır ve hız sarhoşluğu yasanmaya baslanır. hız sarhoşluğu dalgıçlarda yasanan derinlik sarhoşluğuna benzer. uzun süre dipte kalan derin dalıcı yukarıyamı çıkıyor yoksa dibemi gidiyor anlayamaz duruma gelebilir.(hava kabarcıkları herzaman yukarı çıkar ip ucu)neyse hız sarhoşluğuda böyledir devamlı 240la gidersen 90a düşünce sanki duruyormuş kadar yavasladın sanarsın. bu hızda benzinliğe girenler olduğunu biliryorum kaza sebebi işte. ama illaki uykum gelmesin dikkatim yoğun olsun diyosan.
efedrin+expresso!! uyanık kalmana ve yoğun dikkat sağlamana yardımcı olur. Bravo redbulda içerik oarak aslında etken bi madde yok kafeinden baska çoğu aldatmaca.2tane sert kahve 1 efedrin seni gece boyu uyutmaz garantili..
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 27.09.2007 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ex Çok gülüyorum İstemiyorum İstemiyorum
ya ben şarkı söylüyom bol bol kaskın içi solistler geçiidi gibi oluyo
bi gün kaydecem zaten Gülümsüyorum
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 27.09.2007 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsado demiş ki:
ekambadan böyle bi cevap bekliyodum adama bak ya Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum
walla ben aynen öyle yapıyorum.
okadar dikkat kesiliyorum ki,eve döndüğüm zmn beynim pert oluyor konstrante olmaktan Gülümsüyorum
motorcuman035, ben yola çıkarken redbul çakıyorum bitane,gittiğim yerde buz gibi birtane sadece birtane bira,hemen ardından vişne soda,dönüşe yakın bi redbul daha olay bitiyor Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
birde bunu dene,duvara değil dağa tırmanırsın valla Dil çıkarıyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YIGITEFE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 27.09.2007 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sürüşü monotonluktan çıkarıp, yoldan keyif almaya çalışırım.. Tabiki sınırları aşmadan kimseyi rahatsız etmeden.. Sürüş öncesi kahve veya benzeri içeceklerde gerçekten iyi geliyor ne diyim..
Başa dön
YIGITEFE Çevrimdışı YIGITEFE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 27.09.2007 - 02:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Energy Drink ; tek çare bu olmasa gerek...

Çok zararlı çoookk

Üzgünüm
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.09.2007 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yüksek süratlerde kaskın vizörünü kaldırıver. İki dk. da dalgınlık neyim kalmaz....
Ülen motorcunun en sakat hali virajlarda dalınırmı bee Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 27.09.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sürüş tekniklerine aldım.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 27.09.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende aynı dertten muzdaribim iki kere daldım bende. şimdi bağıra bağıra şarkı sölüyorum. 50 - 60 Km de bir sigara molası veriyorum uzun yolda, Redbul denemedim ama onu bi denim bakim. Önce kahve sonra redbul Bravo
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 27.09.2007 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallaha soyledıklerınız cok ıyı guzlede bende bı anormallık var Çok gülüyorum nıye mı duz yolda dalmıyorum vırajlarda dalıyorum ve hayal kurmaya baslıyorum Çok gülüyorum manyakmıyım neyım ben ya Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal