Kayıt: Jan 30, 2006 Mesajlar: 269 Nereden: Eski?ehir/Ynegöl
Tarih: 27.09.2007 - 04:51 Mesaj konusu:
geçmiş olsun taner abim.en kötü kazan bu olsun...
Alıntı:
Geçmiş olsun uzun atlatmışsın... münübüsçülerin sağına yaklaşmıcan abi yaa... durum heryerde aynı sinyal bile vermiyolarrrr...
Tarih: 27.09.2007 - 11:13 Mesaj konusu:
Taner çok geçmiş olsun...Sende ve teyzede fiziksel ve zihinsel bir tahribat olmamasına sevimdim...O koca kütlenin yere kapaklandıktan sonra hasarsız olarak ayaklanmasıda kazanın + yönü...Bu arada her sonuçta anahtarımızı kontaktan almadan motorlu taşıtları terketmeyelim... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Taner geçmiş olsun dostum, Kaza bu adı üstünde ne zaman nerden geleceğini kimse bilemez... allah beterinden korusun...
Yalnız sen tam bir insanlık örneği göstermişssin, teyzeye elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışssın
Aynı kazayı ben 1998 de yapmıştım ama benimki amcaydı adam aniden önüme fırladı, duramadım bende çarptım, Neyse hastaneye kaldırdılar filan, bu arada benide rehin aldılar, Meğersem çarptığım adam MHP teşkilatının başkanının babasıymış neyseki amca hastaneden haber yolluyor, hatalı olan bendim, dalgındım, yola bakmadan fırladım, sakın çocğa kimse birşey yapmasın diye öyle kurtardık paçayı... hey allahım ne günlerdi Şimdi hatırladıkça gülümsüyorum _________________ Dostluğumuz baki..
Kayıt: Jun 08, 2007 Mesajlar: 979 Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara
Tarih: 27.09.2007 - 17:33 Mesaj konusu:
eko_r1, evet a ahh almak kötü bişiy. O sırada bişiy olmaz gece fenalaşır bedduha bile eder o acıyla.
titi, hocam valla bende anlamadım. nasıl oldu hayır motoru bırak ben teyzenini bireyirini kırdım dedim.
tekrar teşekkür ederim arkadaşlar allah kimseye göstermesin. _________________ Profesyonel İstanbul Çocuğu
Askerdemiyim Tatildemi Bilemiyorum.
Şafakta Zaten Çomolokooooo....
biraderim geçmiş olsun görülmez kazalardan birini yaşamışsın
eko_r1, sanada geçmiş olsun amcam bi ah of deyip terslese seni
dolmuşçu heryerde dolmuşçu ankaradada farklı değil onlar için birşey demiyorum herkez yeterince demiş zaten
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız