Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Burgman 1 - Teyze 0

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Burgman 1 - Teyze 0
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 27.09.2007 - 02:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Taner... Istanbul trafiği bu yolda karşına neyin çıkacağını bir allah bilir...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.09.2007 - 03:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire, geçmiş olsun bir daha yaşamamanı dilerim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut_utu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eski?ehir/Ynegöl

MesajTarih: 27.09.2007 - 04:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun taner abim.en kötü kazan bu olsun...

Alıntı:

Geçmiş olsun uzun atlatmışsın... münübüsçülerin sağına yaklaşmıcan abi yaa... durum heryerde aynı sinyal bile vermiyolarrrr...

iide hocam sinyal bile derken sinyali insanların kullandığını unuttun galiba Bravo
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 27.09.2007 - 05:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baby_face demiş ki:
Alıntı:

aspire, Geçmiş olsun dostum Allah beterinden korusun..

o motor hırsızınında allah belasını versin
geçmiş olsun.........

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.09.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire, vay tanerim geçmiş olsun Üzgünüm
Allah beterinden korusun....
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 27.09.2007 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Taner kardeşim geçmiş olsun, her türlü tehlike var. Bu şehir yaşanmaz hal almaya başladı. O hırsız tiplinin de..... Sinirlendim

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.09.2007 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Taner çok geçmiş olsun...Sende ve teyzede fiziksel ve zihinsel bir tahribat olmamasına sevimdim...O koca kütlenin yere kapaklandıktan sonra hasarsız olarak ayaklanmasıda kazanın + yönü...Bu arada her sonuçta anahtarımızı kontaktan almadan motorlu taşıtları terketmeyelim...
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 27.09.2007 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tanerim Geçmiş Olsun
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 27.09.2007 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire, Geçmiş olsun dostum Allah beterinden korusun..
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.09.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Taner geçmiş olsun dostum, Kaza bu adı üstünde ne zaman nerden geleceğini kimse bilemez... allah beterinden korusun...
Yalnız sen tam bir insanlık örneği göstermişssin, teyzeye elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışssın Alkışlıyorum
Aynı kazayı ben 1998 de yapmıştım ama benimki amcaydı Çok gülüyorum adam aniden önüme fırladı, duramadım bende çarptım, Neyse hastaneye kaldırdılar filan, bu arada benide rehin aldılar, Meğersem çarptığım adam MHP teşkilatının başkanının babasıymış Çok gülüyorum neyseki amca hastaneden haber yolluyor, hatalı olan bendim, dalgındım, yola bakmadan fırladım, sakın çocğa kimse birşey yapmasın diye Gülümsüyorum öyle kurtardık paçayı... hey allahım ne günlerdi Çok gülüyorum Şimdi hatırladıkça gülümsüyorum Gülümsüyorum
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 27.09.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire, geçmiş olsun kardeş...dikkatli olalım
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
silverhawk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 27.09.2007 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire, Büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun.... Üzgünüm

Esirgemeyiz eşekten şekeri ama, eşek yaratılışı bakımından otu beğenir.

Başa dön
silverhawk Çevrimdışı silverhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspire
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 27.09.2007 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, evet a ahh almak kötü bişiy. O sırada bişiy olmaz gece fenalaşır bedduha bile eder o acıyla.
titi, hocam valla bende anlamadım. nasıl oldu hayır motoru bırak ben teyzenini bireyirini kırdım dedim.
tekrar teşekkür ederim arkadaşlar allah kimseye göstermesin.
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 27.09.2007 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraderim geçmiş olsun görülmez kazalardan birini yaşamışsın
eko_r1, sanada geçmiş olsun amcam bi ah of deyip terslese seni Dil çıkarıyorum
dolmuşçu heryerde dolmuşçu ankaradada farklı değil onlar için birşey demiyorum herkez yeterince demiş zaten
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 29.09.2007 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alla beterinden saklasın geçmiş olsun

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal