Kayıt: Jun 08, 2007 Mesajlar: 983 Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara
Tarih: 25.09.2007 - 15:28 Mesaj konusu:
eko abi ellerine sağlık bende gelmeyi çok isitiyodum ama maalesef beton vardı kalıpçıları senkronize etmek zorunda kaldım onun için gelemedik ama güzel eğlenmişisniz _________________ Profesyonel İstanbul Çocuğu
Askerdemiyim Tatildemi Bilemiyorum.
Şafakta Zaten Çomolokooooo....
süper kareler gerçekten..paylaşım için teşekkürler...... _________________ Büyüyünce zx10r
+
Ama ondan önce Kum Rengi 636
Şimdi ise Turuncu Hyosung GT 250 R
Ekocum seni yakaladık oralarda. Bizde Fikoyla bizim ufaklıkları aldık geldik. Resimler harika çıkmış. Ellerine sağlık.
Abi nereye gitsem bir deli ile karşılaşıyorum, MD ailesi bu kadar büyük işte
Fikret abi'ye selamlar... _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
EkremSen geçen senede kaza rahmetlinin düştüğü yerdemi oldu ??? _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Tarih: 13.05.2008 - 11:43 Mesaj konusu:
Akraba Kafacı Hakan ın ölümden döndüğü düşüşünü(ufak talihsizler oldu başlığının altındaki düşüş fotoları) ve daha çok taze olan Sofuoğlu kardeşimizin rahmetli oluşunu hatırladım... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız