Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD İL GRUPLARI nı oluşturuyoruz nerdesiniz? Yoklama başladı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD İL GRUPLARI nı oluşturuyoruz nerdesiniz? Yoklama başladı
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MD İl Grupları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.09.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, sıralamaya sokulması elde olan birşey ama yazılan ilin gündeme gelmesi daha mantıklı diye düşünüyorum,şimdi mesela ilk sırada Adana ilini yazmamız gerekiyor ama bakıyorumda orada,ist,izmir kadar üye sayısı yok bu yüzden sıralama saçma olur OK OK

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CartmanREPSOL
Üye
Üye

Nereden: izmir+manisa

MesajTarih: 27.09.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşkler hakan başkan.büyük başkan büyük başkan

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
CartmanREPSOL Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 27.09.2007 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibRRahim demiş ki:
mete_han, sıralamaya sokulması elde olan birşey ama yazılan ilin gündeme gelmesi daha mantıklı diye düşünüyorum,şimdi mesela ilk sırada Adana ilini yazmamız gerekiyor ama bakıyorumda orada,ist,izmir kadar üye sayısı yok bu yüzden sıralama saçma olur OK OK

paşam benim düşüncem derki İL MD topikleri ana sayfada olmasın...VIP Odası gibi düşünülebilir...yani İL gruplarında genelde geyik döner benden söylemesi...buda ana sayfayı boşa işgal eder...yeni başlayan biri veya biz sürekli takip eden üyeler ŞU MD veya BU MD topiklerine bakmaktansa diğer detayları taki ederiz hem...onun kaplayacağı başlık diğer önemli bir topiğin ana sayfadan sohbet kısmına gitmesine neden olacaktır...bu nacizane önerim şu an kabul görmeyebilir ama zamanla beni anlayacaksınız...sevgiler...
CartmanREPSOL
Üye
Üye

MesajTarih: 27.09.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
ibRRahim demiş ki:

paşam benim düşüncem derki İL MD topikleri ana sayfada olmasın...VIP Odası gibi düşünülebilir...yani İL gruplarında genelde geyik döner benden söylemesi...buda ana sayfayı boşa işgal eder...yeni başlayan biri veya biz sürekli takip eden üyeler ŞU MD veya BU MD topiklerine bakmaktansa diğer detayları taki ederiz hem...onun kaplayacağı başlık diğer önemli bir topiğin ana sayfadan sohbet kısmına gitmesine neden olacaktır...bu nacizane önerim şu an kabul görmeyebilir ama zamanla beni anlayacaksınız...sevgiler...

tecrübe konuşuyor....haklısın mete fuzuliye yer kaplıcak bir cok örnegini görüyoruz. İL MD topikleri ana sayfada değil de Vip Odası altına alınması daha faydalı olabilir kanımca. naçizane düşüncem/düşüncelerimiz
Başa dön
CartmanREPSOL Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Doctor64
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Uşak M.D.

MesajTarih: 27.09.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir uygulama olmuş ben yoklamamı aldırdım Gülümsüyorum Teşekkürler Başkanım.
Başa dön
Doctor64 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CartmanREPSOL
Üye
Üye

yanlışlıkla göderdiğim bu msjın silinmesini talep ediyorum...
Syg...
Başa dön
_____ReBuilder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 28.09.2007 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pardon......

resim ekleyemiyorum...
nasıl yapıcam...

teşekkürler...
Başa dön
_____ReBuilder Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
muro632
Üye
Üye

MesajTarih: 29.10.2007 - 03:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ben bişey sorucam ben ank.da üni. okuorum ama aslen ş.urfalıyım ben şimdi ank. topic'ine mi yazayım yoksa ş.urfaya mı yada ikisine birden mii_???????? ? ?

Son Mesajdan 422 saat 51 dakika sonra eklendi:

yaw hiç urfalı md üyesi yok heraldee sadece iki kişiyiizz milletin haberi yok heraldee:(
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 26.01.2008 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Bravo hakan abi
chopperlife
Üye
Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 14.04.2008 - 03:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni açtım eksikleri tamamlıyorum sizleride aramızda görmekden büyük mutluluk duyacağız
http://mersinmotordelisi.turkforumpro.com/index.htm
chopperlife Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinop

MesajTarih: 14.04.2008 - 07:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, abi evet başka bir sitede gördüm aynen böyleydi..ve herkez aradığını buluyordu..hatta bu konuda sana pm bile atıcaktım..ama gerek kalmamış süper olmuş böyle Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
excavator_zx6 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MondialMoto
Üye
Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 29.04.2008 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
MondialMoto Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 29.04.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben devamsızlığımı öğrenebilirmiyim eğer 19 gün ise kaçacam yok eğer 19.5 ise oturacam yerimde Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MD İl Grupları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye