ekamba bende öyle yapcam ozaman çakcam bi redbul zaten motordayken dalmıyorum ama dalmadan içmek ayrı bi delilik katar adama aman redbul içtimmi motorla gözüme gözükme alırım anahtarını
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 28.09.2007 - 20:20 Mesaj konusu:
crazy_81 demiş ki:
vallaha soyledıklerınız cok ıyı guzlede bende bı anormallık var nıye mı duz yolda dalmıyorum vırajlarda dalıyorum ve hayal kurmaya baslıyorum manyakmıyım neyım ben ya
ekamba bende öyle yapcam ozaman çakcam bi redbul zaten motordayken dalmıyorum ama dalmadan içmek ayrı bi delilik katar adama aman redbul içtimmi motorla gözüme gözükme alırım anahtarını
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1810 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 28.09.2007 - 20:29 Mesaj konusu:
sevdiğini özlüo insan bazen ondan dalıo sol aynaya bi resmini yapıştırcan sorunu ortadan kaldırcan kuyruğada bi yazı iş tamam LİSELİM _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Psikolojik olarak uygun hissetmiyorsan, MOTORA BINME...
Uykusuz isen MOTORA BINME..
Yorgunsan MOTORA BINME..
Dikkatini toplayamiyorsan MOTORA BINME..
Kurallara uyamiyorsan MOTORA BINME..
Annenin bedduasini aliyorsan MOTORA BINME..
Redbull sevmiyorsan MOTORA BINME..
Alkolluysen MOTORA BINME.. _________________ Plaka takmiyorum, takmayacagim da.. Benim degil gercek suclularin pesinden kosun..!!!!!!!
dusuncelı dalgın oldugumuzda pek bınme taraftarı degılım motora..aynı alkollu bınılmemesı gerektıgı gıbı.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Nov 12, 2004 Mesajlar: 547 Nereden: AVCILAR / İSTANBUL
Tarih: 20.10.2007 - 02:46 Mesaj konusu:
ben araba kullanırken uyuduğumu biliyorum uykusuz iken günde 200km yol istanbulda zorluyodu allah korudu kaç sefer çok şükür motorda dalmaya başlayınca hemen ayıkıyorum araba gibi değil çok rahatlığıda yok dalmaya pek meyilli değil yorgun araç kullanmamak dalma uyuklama gibi sorunların çözümü arkadaşlar. veya vizörü aç bas gaza bisicik olmaz ama sinekler böcükler cabası
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız