Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 29.09.2007 - 19:23 Mesaj konusu:
ALLAH rahmet eylesin
ailesine sabır versin rabbim _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Kayıt: Mar 31, 2006 Mesajlar: 170 Nereden: istanbul başakşehir
Tarih: 29.09.2007 - 19:37 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin mekani cennet olsun _________________ HIZ DELİSİ BEN DÜZ YOLDA ESERİM, MAKASTA GEÇERİM, VİRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSİ HİKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç İ L M E Z İ M ! ! !
Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
Hepimizin Başı Sağolsun YamahaAkif Arkadaşımızı trafik kazasında kaybettik bu topici takip ederseniz yarın cenazesiyle ilgili bilgiyi alabilirsiniz büyük ihtimalle öğlen namazına mutakip olacaktır ama hangi camiden olacagı hakkında bilgiye sahip deyilim
Bütün herkes bu cenazede olsun
yamahaakif
_________________ --ne olursan ol yine gel--
En son capodelcapo tarafından 29.09.2007 - 20:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 29.09.2007 - 20:23 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin..Mekanı cennet olsun..Allahım ailesine sabırtlar versin.
Halen şoktayım Akif canım kardeşim seni uğurlarken yanında olacağım. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Yarın cenazeye gelirken motorlarla gelinmesin tepki çekmeyelim ve acı tazelenmesin özellikle ailesi açısından _________________ --ne olursan ol yine gel--
En son capodelcapo tarafından 29.09.2007 - 20:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız