Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yamahakif'i kaybettik.Başımız sagolsun

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yamahakif'i kaybettik.Başımız sagolsun

Yamahakif'i kaybettik.Başımız sagolsun
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 29.09.2007 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haberı yenı okudum tuylerım dıken dıken oldu yemın ederım.kendısıyle yalnızca 2 defa sohbetım oldu cok ıyı bı ınsandı allah tahsılatlarını affetsın cok uzucu bı durum gercekten Ağlıyorum ARKADASLAR SIZDEN RICAM YAA LUTFEN ORUCLU IKEN MOTORA BINMEYIN YOLA CIKMAYIN HELE HELE RACE KULLANICILARI.CUNKU CIDDI ANLAMDA KONSANTRASYON PROBLEMI CEKIYOR INSAN LUTFEN YA LUTFEEEEEEENN
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
By_sheriff
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-Silivri

MesajTarih: 29.09.2007 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet Eylesin Ailesinede Allahtan sabır diliyorum
Başa dön
By_sheriff Çevrimdışı By_sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 29.09.2007 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eylesin Ağlıyorum Ağlıyorum
ailesine sabır versin rabbim Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ceokaan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul başakşehir

MesajTarih: 29.09.2007 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
ceokaan Çevrimdışı ceokaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.09.2007 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. Üzgünüm
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 29.09.2007 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alllah rahmet elesin Ağlıyorum Ağlıyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 29.09.2007 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Geride kalanlarına sabır ihsan eylesin.
nazarmet
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 29.09.2007 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabırlar diliyorum.
Başa dön
nazarmet Çevrimdışı nazarmet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 29.09.2007 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimizin Başı Sağolsun YamahaAkif Arkadaşımızı trafik kazasında kaybettik bu topici takip ederseniz yarın cenazesiyle ilgili bilgiyi alabilirsiniz büyük ihtimalle öğlen namazına mutakip olacaktır ama hangi camiden olacagı hakkında bilgiye sahip deyilim Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Bütün herkes bu cenazede olsun

yamahaakif

--ne olursan ol yine gel--

En son capodelcapo tarafından 29.09.2007 - 20:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
metrosat_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KENYA

MesajTarih: 29.09.2007 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin ailesine sabırlar
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 29.09.2007 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin daha önceden görmüşdüm buluşmalarınızda filan gerçekten hala inanamıyorum.
Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
suleyman__83
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.09.2007 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin
CbRKamiL
Üye
Üye

MesajTarih: 29.09.2007 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN ALLAH AİLESİNE SABIR VERSIN
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 29.09.2007 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin..Mekanı cennet olsun..Allahım ailesine sabırtlar versin. Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Halen şoktayım Akif canım kardeşim seni uğurlarken yanında olacağım. Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 29.09.2007 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.konhaber.com/?syf=ktgr&ktgr=18&hbr=cG6GAz52Ks

Yarın cenazeye gelirken motorlarla gelinmesin tepki çekmeyelim ve acı tazelenmesin özellikle ailesi açısından

--ne olursan ol yine gel--

En son capodelcapo tarafından 29.09.2007 - 20:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Sonraki
2. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal