Gixxa, eline sağlık; güzel resimler _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Gixxa
bakıyorum siteye uğramak aklına gelmiş
ben dedim şimdi bu ehliyeti geri alınca bir yerleri kalkmıştır siteye falanda uğramaz diye.
demek yine virac yapıyorsun, akıllanmadın herhalde
neyse hadi bakalım ehliyetin tadını çıkar bol bol gez. ama sanki daha önceki gezdiğin yerlere benziyor, yoksa başka yol bilmiyormusun _________________ http://img165.imageshack.us/my.php?image=4545mw0.jpg
PERT TEAM
deliemin, katılıyorum o ne gusel bi asfalttır ole....
fotolar süper bu arada teşekkürler _________________ Büyüyünce zx10r
+
Ama ondan önce Kum Rengi 636
Şimdi ise Turuncu Hyosung GT 250 R
gidip gezilesi yerlermis, cok guzel gezmisiniz abi eline saglik _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 890 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 30.09.2007 - 01:24 Mesaj konusu:
gezi harika ama kanguruya yazıkolmuş fakat manzara mükemmel _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... çEtEmLE BeN BeRaBeRiZ 1 De RaCE LeRiMiZ !...
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3568 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 30.09.2007 - 01:45 Mesaj konusu:
peki bişi sorcam bu Avustralya hökümatının parası bu kadar çokmuda böle dağa taşa bayıra ovaya cirlop gibim asfalt yapıyore...
bizim İstanbulun göbüşü bilem böle Afrika yollarından beter...
Nasıl oluyorda oluyor...Avustralya Silahlı Guvvatları kadın askerlerine silikon parası ödüyorken aynı anda yollarıda bal dök yala iken nasıl oluyorda oluyor...toparlayamadım...iyice aptal oldum...
Eyyy Sıdddneyyyy bana yar olmadın yaa...hıcjkk...töbe töbe Remezan akşamı... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 30.09.2007 - 17:59 Mesaj konusu:
herkez gibi benim gözümde manzaradan çok asfaltda.
neyse ki antalya alanya yolunu yaptılar.
paylaşımın için teşekkürler. _________________ silahda uzi,avratda suzi,atda suzuki vazgeçilmezlerim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız