tesadufen gecerken gordum ve olay yerınde yıkılıdım ya o kamyoncu orda olsaydı namusuma serefıme arabayla ezecektım kaza oldu dıyecektım acımız çok büyük allahım ailesine ecir sabır versin allah tahsilatını affedsin o kamyoncuya sorsan gormedım dıyecek motor suratlı dıyecek allah belasını versın boyle suruculerın
akif abimi bugün son yolculuığuna yolladık allahım akif abimin tahsilatını affetsin ailesine sabır ver allahım çok zor bir durum insan motordan soğuyoo böyle kendini bilmez sürücüler olduktan sonra insanın içi el vermiyoo acımız çok büyük inşallah böyle bir olay daha çıkmaz karşıma kendimden bile şüphe duymaya başladım zor bir durum aman arkadaşlar çok dikkat edelim bundan sonrada karşımdaki bütün sürücüleri alkollü olarak göreceğim allah rahmet eylesin _________________
Kayıt: Aug 16, 2003 Mesajlar: 466 Nereden: Ankara-Beypazarı
Tarih: 30.09.2007 - 19:44 Mesaj konusu:
Aramızdan bir yıldız daha kaydı. Herkesin başı sağolsun. Lütfen dikkat, günün birinde biz de aynı şeyi yaşamayalım. Hata her zaman bizde arkadaşlar. Karşı taraf hata yapsa bile, bizler kazadan kurtulmak zorundayız. O yüzden, herkez aklını başına alsın diyorum. Ölmek için değil, yaşamak için sürüyoruz.
" Live to Ride, Ride to live " _________________ www.tolgacecen.com
1. 1993 Kawasaki EN 500 Vulcan(Kara şahin) (2004-2007)
2. 1998 Kawasaki Ninja ZX-7R (Yeşil gözlü sarışın) (2007-forever)
racehasan abi aynı şei 3-5 gün önce nalçacıda sana yapmıştı a.q..ç birisi böyle adamLarı yaşatmicaan şaapıp şaapıp öldürcen çoğalmalarına izin wermicen.. cenazede ailesinin durumunu hepimiz gördük ALLAH ım hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın... BAŞIMIZ SAĞOLSUN KONYA M.D
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız