Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - scooter la ön kaldırma nasıl yapılıyor???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

scooter la ön kaldırma nasıl yapılıyor???

scooter la ön kaldırma nasıl yapılıyor???
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 01.10.2007 - 04:56    Mesaj konusu: scooter la ön kaldırma nasıl yapılıyor??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba bnm mondial marka 150hs motorum var bu motorla giderken ön kaldıramıyorum bazı ark larım yabıo sorduumda bana sölemiyorlar puffff:(
bn sadece dururken ani gazlayarak motoru kendıme doru cekıorum ole en fazla 3-5 metre tek teker gıdebılorum lutfen bana bunun teknigini yazın cok sevinirm...
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2007 - 05:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boş ver tektekeri gidon elinde kalmasın sen sağsalim çifteker git Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 01.10.2007 - 05:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deneme yanılma yöntemiyle kendin zamanla öğrenirsin ama ilk hareketi arka freni yarım sıkarak gazı açarak motorun yapısına göre gidonu çekerek verebilirsin düşmedende öğrenemessin benden söylemesi....güçsüz motorla öğrenmen çok zor ilk önce bisikletle dene istersen.... Bravo
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.10.2007 - 05:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer motosikletin güçlüyse gaz ile diycem ama değil Gülümsüyorum

2. yöntem olarak ise oturabildiğin kadar arkaya oturmaya çalış ve gazla birlikte motosikletini kendine doğru çek tabi bu işlemi yapmadan önce motosikletini çok çok iyi tanıman lazım yoksa sensiz tek tekerde giden bi motosikletin anlamı olmaz Gülümsüyorum uzun gitmek istiyosanda biraz yetenek ve denge kurman önemli.
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 01.10.2007 - 05:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oulcan06, boş ver bunları boş şeyler bunlar ne demişler

ŞAHLANAN EŞEK SIRT ÜSTÜ DÜŞER.en iyi sen şahlanma Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 01.10.2007 - 06:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilgilenenlere teşekkur edıyorum.

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

sTaRt, peki abi bana ucuz basınca gidicek saglam bi makıne lazım ne önerirsin 10 milyarı geçmesin ama?
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hotlife79
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.10.2007 - 08:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw ardı önü scter be baba napacan nda tek teker gidip yazık garibime çk yüklenion ama
Başa dön
hotlife79 Çevrimdışı hotlife79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.10.2007 - 08:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oulcan06 demiş ki:
ilgilenenlere teşekkur edıyorum.

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

sTaRt, peki abi bana ucuz basınca gidicek saglam bi makıne lazım ne önerirsin 10 milyarı geçmesin ama?

ben olsam İYİCE araştırıp 10 milyarlık bi racing motor alırdım. ama senin bilgi ve tecrüben yeterli değilse scooter diyosan seni tatmin edecek scooter bana göre GİLERA RUNNER'dır biraz araştırırsan ne denli kaliteli bi motosiklet olduğunu anlarsın Göz kırpıyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.10.2007 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak bu isabtli bir fikir suna bencede
Başa dön
hotlife79 Çevrimdışı hotlife79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 01.10.2007 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi tek tekerin ne anlamı var bin motoruna gez işte yaw...
Şimdi ise Turuncu Hyosung GT 250 R
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 01.10.2007 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42 demiş ki:
oulcan06, boş ver bunları boş şeyler bunlar ne demişler

ŞAHLANAN EŞEK SIRT ÜSTÜ DÜŞER.en iyi sen şahlanma Bravo

Çok doğru kullandığın motor gezinti motoru. Gösteri motoru değil zaten.
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tektekere kalkmaiçin önce tekteker gidebilecek 1cihazınolmalı!!!! 10.000 ytl den bahsediyorsun bu paraya iyi 1 tek teker motoru alabilirsin. fakat motoru alıp koroyocu malzemelerini almamazlık etme. iyi 1 kask , iyi 1 mont, iyi 1 çift eldiven, bellik, dizlik bunları mutlaka al Bravo Alkışlıyorum Bravo
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kymco agility 125 al cok ii tekere gelio ben teker falan anlamayan bi adamım ben bile yapıosam herkes yapar Bravo
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tracy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmiR

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek teker yapma tariflerini abilerim anlatmış..hyosung 600 lik ii bnce...hmn deyim hem tekteker Göz kırpıyorum Delirdim
tracy Çevrimdışı tracy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne işiniz var tektekerle falan şu motora akıllı binin lütfen.

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.36 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal