ARAİİİİİİİİİİİİ güzel modelleri warr Shoei ide ii ama _________________ Bu motora zevk için bindik, boş durmaktan yeğdir hareket maksat gönüller çoşsun
iki üç dakika lüksümüz olsunnnn...Sagopa Kajmer
Şimdi Marushin'e bak diyeceğim ama Eray sponsorluk ücreti vermiyor nedense
KBC; Suomy gibi markalara da bakabilirsin bence... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 29.09.2007 - 18:57 Mesaj konusu:
Bence Uvex dünyadaki en hafif karbon kasktır....
% 100 karbon al bir kere al tam al...
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 712 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 29.09.2007 - 18:58 Mesaj konusu:
KaraRR demiş ki:
Nolan'ı hiç kafanıza taktınız mı da en iyi 3 arasında Nolan diyorsunuz Arai, Shoei'ye laf yok ama Nolan en iyi 3 arasında kesinlikle değil... Schubert deseniz bu üçlüden birine o tamam...
Bu arada en iyi diye bir kask yoktur! Kaskın iyiliğini, senin bütçen; bütçene bağlı alacağın fiyat/sağlamlık/görsellik oranı büyük ölçüde belirler... Bana göre AGV Ti-Tech kötüdür; ama sen baştacı yapabilirsin (O fiyata rağmen)
Ne alakası var dostum iyi diye bir kask yokmuş kaskın iyiliğini bütçen falan belirlermiş . Allah aşkına ne dediğini biliyormusun sen yaa..
Nolan kask değilmiş nolanın üst modelleri X-LİTE adı altında çıkıyor X-LITE ninde 801RR modeli gayet güzel racingde kullanılacak bir kask.
Senin demene göre Benim Pram Can marka kaska yetiyor O En iyi kaskmı oluyor yani..
Bütçe belirlermiş.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
Kişiye göre kaskı kişinin alabilirliği belirler
X-Lite aynı fabrikada ama farklı markadır... Audi-VW gibi... Hangisi daha iyi??? Ayrıca ikisi de AYRI markalar... Allah'a şükür ne dediğimi de biliyorum...
Sen ne güzel sorular sormuşun da... Neye göre en iyi kask onu sormamışın arkadaş? Adam belki görsele göre en iyiyi kast ediyor??
Yoksa, SHOEI XR1000 ve MArushin TNT888 sahibi olan birisi olarak iyi kask nedir ben çok iyi biliyorum... Sadece göreceli br kavram
bu linke iyice göz atmanı rica ediyorum Demek ki 100€'luk bir kask bazı kıstaslara göre 700€'luk kasktan iyi olabiliyormuş
Ryangt'den alıntıdır... Harbiden herkes RoSSi _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 712 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 29.09.2007 - 20:29 Mesaj konusu:
KaraRR demiş ki:
Kişiye göre kaskı kişinin alabilirliği belirler
Böyle de canımı ye dostum. yukardaki yazında yanlış konuşmuşsun şimdi toparlamışsın.. sevindim..
bizim konumuz ikiside aynı fabrikada üretiliyor falan değil.
bende MARUSHİN kullandım kaç paralık bir kask olduğunu iyi biliyorum. ve şuan SHOEİ X-SPİRİT kullanıyorum ve bundan sonrada fafama başka marka ve model takacağımıda sanmıyorum..
Benim fikrimi soracak olursanız eğer racing motorda kullnaılacak tatmin edecek en normal kask SHOEİ XR1000 modelidir.
Verdiğin linkide daha önceen incelemiştim ve ban kalırsa saçma bir test. seninde dediğin gibi 100 Euroluk bir kask 700 euroluk kasktan daha iyi çıkıyor. böle bişey yok.
Maksadım seninle tartışmak falan değil sakın yanlış anlama. ama unutma kaskın kalitesi kişin,n bütçesi belirlemes.. saygılar.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 30.09.2007 - 01:07 Mesaj konusu:
Herşey bütçe meselesi....
Değil mi ?
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız