Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - en iyi kask markası???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

en iyi kask markası???

en iyi kask markası???
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tracy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmiR

MesajTarih: 29.09.2007 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARAİİİİİİİİİİİİ güzel modelleri warr Göz kırpıyorum Shoei ide ii ama OK
tracy Çevrimdışı tracy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
styLe_cRazy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.09.2007 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SHOEI Bravo Bravo Bravo
styLe_cRazy Çevrimdışı styLe_cRazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 29.09.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi Marushin'e bak diyeceğim ama Eray sponsorluk ücreti vermiyor nedense Dil çıkarıyorum Delirdim

KBC; Suomy gibi markalara da bakabilirsin bence...
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 29.09.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence Uvex dünyadaki en hafif karbon kasktır....

% 100 karbon al bir kere al tam al...

Alkışlıyorum
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 29.09.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR demiş ki:
Nolan'ı hiç kafanıza taktınız mı da en iyi 3 arasında Nolan diyorsunuz ? Arai, Shoei'ye laf yok ama Nolan en iyi 3 arasında kesinlikle değil... İyi fikir Schubert deseniz bu üçlüden birine o tamam...

Bu arada en iyi diye bir kask yoktur! Kaskın iyiliğini, senin bütçen; bütçene bağlı alacağın fiyat/sağlamlık/görsellik oranı büyük ölçüde belirler... Bana göre AGV Ti-Tech kötüdür; ama sen baştacı yapabilirsin (O fiyata rağmen) Bravo

Ne alakası var dostum iyi diye bir kask yokmuş kaskın iyiliğini bütçen falan belirlermiş Öfkeliyim . Allah aşkına ne dediğini biliyormusun sen yaa..
Nolan kask değilmiş nolanın üst modelleri X-LİTE adı altında çıkıyor X-LITE ninde 801RR modeli gayet güzel racingde kullanılacak bir kask.
Senin demene göre Benim Pram Can marka kaska yetiyor O En iyi kaskmı oluyor yani..
Bütçe belirlermiş.. Öfkeliyim Öfkeliyim
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 29.09.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kişiye göre kaskı kişinin alabilirliği belirler İyi fikir
X-Lite aynı fabrikada ama farklı markadır... İyi fikir OK Audi-VW gibi... Hangisi daha iyi??? Ayrıca ikisi de AYRI markalar... Allah'a şükür ne dediğimi de biliyorum...

Sen ne güzel sorular sormuşun da... Neye göre en iyi kask onu sormamışın arkadaş? Adam belki görsele göre en iyiyi kast ediyor?? Beğenmedim

Yoksa, SHOEI XR1000 ve MArushin TNT888 sahibi olan birisi olarak iyi kask nedir ben çok iyi biliyorum... Sadece göreceli br kavram OK

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

http://www.gazciteam.org/smf/index.php?topic=43.0

bu linke iyice göz atmanı rica ediyorum İyi fikir İyi fikir Demek ki 100€'luk bir kask bazı kıstaslara göre 700€'luk kasktan iyi olabiliyormuş ? Öfkeliyim

Ryangt'den alıntıdır... Harbiden herkes RoSSi Öfkeliyim
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 29.09.2007 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR demiş ki:
Kişiye göre kaskı kişinin alabilirliği belirler

Böyle de canımı ye dostum. yukardaki yazında yanlış konuşmuşsun şimdi toparlamışsın.. sevindim..
bizim konumuz ikiside aynı fabrikada üretiliyor falan değil.
bende MARUSHİN kullandım kaç paralık bir kask olduğunu iyi biliyorum. ve şuan SHOEİ X-SPİRİT kullanıyorum ve bundan sonrada fafama başka marka ve model takacağımıda sanmıyorum..
Benim fikrimi soracak olursanız eğer racing motorda kullnaılacak tatmin edecek en normal kask SHOEİ XR1000 modelidir.
Verdiğin linkide daha önceen incelemiştim ve ban kalırsa saçma bir test. seninde dediğin gibi 100 Euroluk bir kask 700 euroluk kasktan daha iyi çıkıyor. böle bişey yok.
Maksadım seninle tartışmak falan değil sakın yanlış anlama. ama unutma kaskın kalitesi kişin,n bütçesi belirlemes.. saygılar..
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.09.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1-shoei
2-nolan
3-arai
4-agv
5-lazer

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 29.09.2007 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam bir çok kişi illede olması gerekmez dese de FULL FACE al derim.
benim sıralamam:
1- Arai
2- Shoei
3- Nolan
Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xMystiquex
Üye
Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 29.09.2007 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suomy benim favorim Bravo
Başa dön
xMystiquex Çevrimdışı xMystiquex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaptanmurat
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.09.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

momo fighter kullanıyorum tavsiye etmem. çenesi açık alacaksan camı çeneye kadar inen birşey alınmalı.
Başa dön
kaptanmurat Çevrimdışı kaptanmurat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 30.09.2007 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herşey bütçe meselesi....

Değil mi ?

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 30.09.2007 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shoei Bravo Alkışlıyorum Bravo
photokwo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Lüleburgaz

MesajTarih: 30.09.2007 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En iyi arai fakat bütçen nereyi erişiyosa onu al ama ucuzlarındanda olmasın... kapalı alman hayatın için daha iyi olur...
Başa dön
photokwo Çevrimdışı photokwo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ezgi43_5
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kütahya/SİMAV/43.5 :)

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arai tabiki ama biraz da uygun dersen kbc tavsiye ederim
Başa dön
ezgi43_5 Çevrimdışı ezgi43_5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal