Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - izmir pınarbaşı gezimiz (ücüncü sayfada yeni fotolarla!..)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

izmir pınarbaşı gezimiz (ücüncü sayfada yeni fotolarla!..)

izmir pınarbaşı gezimiz (ücüncü sayfada yeni fotolarla!..)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, erbıl bısey sorucam dıkkatımı cektıde senın avatarında cezalı uye yazıyo neden ? ? puhahahha Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca şimdi Çevrimiçi OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuzen benim resim yok Öfkeliyim
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, fotolar için teşekkürler.sormadan duramayacağım.abi neden hep bir aksilik çıkıyor sizin İzmir'e gelişlerinizde ? Çok gülüyorum
güzel bir hafta sonu geçirdik,çok yorulduk ama değdi doğrusu.
Onur ve Savaş daha nice kupalar 1. likler nasip olur inş. Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

En son hondabros tarafından 01.10.2007 - 14:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
devrim11
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için teşekkürler çok güzelde anlatmışsın Alkışlıyorum
0554 290 3977
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı devrim11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olum ne diyim ben sana yaaa. O konvoya yetişemedin ya inan girişimizi görseydin yetişemediğine çok daha fazla pişma olurdun.

Neyse bakalım. Eline sağlık bu arada fotolar için. Her nekadar benimle çekilmemiş olsanda Beğenmedim Çok gülüyorum
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erbil bende foto çekilebilirmiyim senle.Sen orada duruyorken ben önünden geçsemde olur Dil çıkarıyorum
Hani aksiyon
hani videolar
Karelerden belli keyifli bir haftasonu olmuş.Ellerine sağlık fotolar için Göz kırpıyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ezgi43_5
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kütahya/SİMAV/43.5 :)

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben tecrübesiz olduğum için yola çıkamadım ve haliyle yarışı kaçırdım..fotoların içinde 43.5 kütahya grubu arkadaşlarımı gördüm ve çok mutlu oldum..güzel kareler için teşekkür ederim
Başa dön
ezgi43_5 Çevrimdışı ezgi43_5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, bende sana hastayım,hemde 2 yaşımdan beri Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
haker,devrim11, zxr_kadri, bekr, coach2003, chibo,ezgi43_5, teşekkürler
turist, abicim,ben pınarbaşından saat 6,30 dan sonra çıktım.
haber vermeden gitmene gerçekten kızdım.çok ciddiyim.nerden döndünüz dersen,menemen üzerinden bergamaya ordan da soma ya döndük.
foça olayını ve video olayını sanırım bayram da hava güzel olursa söz yaparız.5 gün tatilim war bol bol video çekeriz vede 2007 standart rr600 top speed olayını da gerçekleştiririz bakalım kaç yapıyormuş Dil çıkarıyorum
nofeaR6, bende seni gördüğüme gerçekten çok sevindim pınar.
piste atacaktım kendimi ama rakibim 10ur1 çekindi benden.korktu çıkmadı havası sönmesin diye,bende affettim.nasılsa denk getirecem teke tek onu biyerlerde Dil çıkarıyorum
10UR1, walla bana değil alenalpere sor onu Gülümsüyorum ben sordum
çok şekil duruyor bırakalım kalsın dedi,peki dedim. Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
bu arada alenalperden konu açılmışken,izmirlere kadar geliyor bornovada karşılaşıyoruz ve adam kaskını bile çıkarmadan az bi laflayıp 100 metre ilerden birini alıp kaçıyor istanbula doğru.
korkma alenalpercim yemeyecektim seni sadece bi ince sağından solundan delmece okadar Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
KoRRhan, oturduğun yerden kalkmadın ki kuzan Üzgünüm gelseydin çekilirdin Bravo
HalilRR, halil valla çok isteyince bazı şeyleri olmuıyormuş,
her gezimizde mutlaka bişiiler çıkıyor.sonuçta 1 kişi değil tek başıma 15 kişi toparlayıp organize etmeye çalışıyorum.
resim olayına gelecek olursak uykunu bozmak istemedim. Gülümsüyorum
GSXR-PRO, videolar yakında sinemamızda.montaj olayı Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, kusura bakma, yanımdaki arkadaşlar niyetliydi erken kaçmak zorunda kaldım, o topspeed olayınada fazla takma Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İŞim vardı erbil , takılmak isterdim biraz , birazda ifadeni almak isterdim ama birisi bekliyordu ve geç kalmıştım..Ama bayramda kesin o taraflara gene gelecegim o zaman seninde ifadeni alacagımdır...
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekamba geldiğin için teşekkürler, seninle tanışma fırsatımız olmadı. Seni İzmit pistine de bekliyoruz.
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turist, abi telefon denen bi alet icat edilmiş,sende biliyorsun hatta almışın bile birtane,elinde gördüm.o ceb telefonu seninmiydi???eğer seninse çıkarken neden alo demedin abim benim İyi fikir İyi fikir İyi fikir
topspeed olayı fena takılı kaldı bende rr600 ün.ilk fırsatta senin motorda deneyeceğiz kamera eşliğinde ok Bravo
alenalper, hep işin oluyor zaten.neyse fazla bişii demek istemiyorum.bu yaptığın 3 oldu,bu şekilde ifade alamassın benden.kaçtı derim bak Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum bayramda da gelmessen bidaha da hiç gelme zaten.
polatF4, birdahaki sefere tanışırız,izmit zor.işim çok Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 01.10.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fotolar güzel motorlar ve güzel MD liler daha ne olsun Alkışlıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 01.10.2007 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, 600 ün canı neyki zaten birde senin o koca kamerayı taktıkmı benim motora tamam rüzgara karşı i...yen kovboy filminin baş rol oyuncuları Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 01.10.2007 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotolar,paylaşım için tşkler

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal