Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Pınarbaşı yarışı,Md Racing Team ve FOTOGRAFLAR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Pınarbaşı yarışı,Md Racing Team ve FOTOGRAFLAR
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Pınarbaşı yarışı,Md Racing Team ve FOTOGRAFLAR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar böylesi güzel bir başlığı açmak beni son derece mutlu etti.. Kazasız belasız tüm destekleriniz ve azimli arkadaşlarımız daha ilk defa katıldığımız zorlu mücedale sonrasında 2 adet birincilik ve 2 adet kupa ile çıktık.. Tüm arkadaşlarımız azimli ve istikrarlı çizgilerinde elimden geldiğince kareme yerleştirmeye çalıştım.. Tekrar tebrik ederim..

Benim vizörümden Md Racing Team Bravo

İyi seyirler..

FcPro - Fırat Çardak..

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık fırat kardeşim gerçekten çok şık görüntüler..
valla ne yalan söyleyeyim çok duygulandım
Birlikte nice başarılara....

arif kandillioğlu.
yamaha team
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler harika yarış sonuçları zaten belli Alkışlıyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
umut_utu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eski?ehir/Ynegöl

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro,
ellerine sağlık... güzel kareler yakalamışsın...
şu makinalardan bende alacam ama bababey saolsun fazla o makina sana dio hala Sinirlendim
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fırat ellerine sağlık.. hani çok anlamasam bile bu işte gerçekten çok yetenkli oldugunu farkedebiliyorum.. inanılmaz güzel fotoğraflar.. Bu vesileyle senide tanımış olmaktan dolayı mutluyum Gülümsüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fırat'ın fotograf konusunda ne kadar usta oldugunu bildiğim için yarışlardan 4-5 gün önce kendisiyle konuştum ve PAZAR günü yarışlarında bizim için fotograf çekmesini istedim...
Sonuç: MÜKEMMEL ,profosyonel fotograflar...
Bravo Fırat ve Teşekkürler.

Şu aşagıdaki fotograf "TAKIM" kelimesini çok güzel özetliyor sanırım..
Haa bu arada Şemsiye'mize bakar mısınız?

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA

En son HakanDincer tarafından 01.10.2007 - 15:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fırat harika kareler dostum, ellerine sağlık Bravo
MD Racing Team, Başarılarınızın devamını dilerim, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 01.10.2007 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline emegıne saglık Fırat'cım çok güzel kareler yakalamışsın arka planı dondurup çekme olayına bıtıyorum zaten.

Favorim benim bu resim Hemde arkadaşım Engin,fotolar için tekrar teşekkürler Bravo

hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 01.10.2007 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, kardeşim objektifine sağlık. Bravo tekrar tekrar söylemekte fayda var,usta ellerden çekilen fotolar daha başka oluyor. Alkışlıyorum
sezonun en güzel pazar gününü geçirdik,eminim birçok arkadaşım benim gibi düşünüyordur.körfez'de 50 kişinin izlediği yarışı burda yüzlerce,binlerce kişi izledi.yetkililere duyrulur.
Savaş ve Onur kardeşimi kutluyor,daha nice kupalar birincilikler diliyorum.helal olsun size... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
yarışlar bittikten sonra yemek ve ihtiyaç molası için İnciraltı Turkuaz'a gittik.bütün günün vermiş olduğu gazla birlikte lisanssız MD RACING TEAM hep beraber soluğu otobanda aldık. Gülümsüyorum Korhan'ın gazı klavyede kaldığı için çevreyolundan değil de şehiriçinden geldi inciraltına. Çok gülüyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 01.10.2007 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, Ellerine sağlık. Alkışlıyorum
Derece yapan arkadaşları kutluyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 01.10.2007 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimlerin altında biraz açıklama olsa daha iyi olurdu md nin pilotları kimlerdi hangi kategoride yarıştılar biraz bilgi yazsan güzel olcak beyazkardelen olsa yazardı kesin Gülümsüyorum neyse güzel resimler elinize saglık başarılar dilerim md teama
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 01.10.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro harika olmuş .. Eline vizörüne sağlık..
Pişmişsin artık....
Hakikaten Pro olmuşsun Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

Yarışa girip kazanan ve katılma cesaretini gösteren tüm Asi Ruhları tebrik ederim..
Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motosiklet camiası seyirci nasıl oluyormuş gördü... Çoook seviyorum

En son selis tarafından 01.10.2007 - 15:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
selis Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.10.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel bi gündü hepinizi çok seviyorum motordelisi Çoook seviyorum
HailiRR-abim sanada çok teşekkür ederim sen olmasan o mükemmel günü kaçırcaktım senin sayende ordaydım çok seviyorum halil abim seni Göz kırpıyorum çok mutluyum Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 01.10.2007 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600, haklısın ..Orda olmayanlar için fotografların altına "İnfo" şeklinde yazılsaydı daha güzel olurdu..
Ama Fırat arkadaşımız sanırım vakit sorunundan dolayı sadece fotografları eklemiş..
Akşama belki EDIT yapar topicde.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye