Tarih: 01.10.2007 - 14:39 Mesaj konusu: Pınarbaşı yarışı,Md Racing Team ve FOTOGRAFLAR
Arkadaşlar böylesi güzel bir başlığı açmak beni son derece mutlu etti.. Kazasız belasız tüm destekleriniz ve azimli arkadaşlarımız daha ilk defa katıldığımız zorlu mücedale sonrasında 2 adet birincilik ve 2 adet kupa ile çıktık.. Tüm arkadaşlarımız azimli ve istikrarlı çizgilerinde elimden geldiğince kareme yerleştirmeye çalıştım.. Tekrar tebrik ederim..
Tarih: 01.10.2007 - 14:50 Mesaj konusu:
Resimler harika yarış sonuçları zaten belli _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Kayıt: Jan 30, 2006 Mesajlar: 269 Nereden: Eski?ehir/Ynegöl
Tarih: 01.10.2007 - 14:53 Mesaj konusu:
FcPro,
ellerine sağlık... güzel kareler yakalamışsın...
şu makinalardan bende alacam ama bababey saolsun fazla o makina sana dio hala _________________ Valla fotoyu Uppsala 68 de cekebilmeyi isterdim ama kaçyrdym:s
Tarih: 01.10.2007 - 14:55 Mesaj konusu:
Fırat ellerine sağlık.. hani çok anlamasam bile bu işte gerçekten çok yetenkli oldugunu farkedebiliyorum.. inanılmaz güzel fotoğraflar.. Bu vesileyle senide tanımış olmaktan dolayı mutluyum _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 01.10.2007 - 14:55 Mesaj konusu:
Fırat'ın fotograf konusunda ne kadar usta oldugunu bildiğim için yarışlardan 4-5 gün önce kendisiyle konuştum ve PAZAR günü yarışlarında bizim için fotograf çekmesini istedim...
Sonuç: MÜKEMMEL ,profosyonel fotograflar...
Bravo Fırat ve Teşekkürler.
Şu aşagıdaki fotograf "TAKIM" kelimesini çok güzel özetliyor sanırım..
Haa bu arada Şemsiye'mize bakar mısınız?
_________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
En son HakanDincer tarafından 01.10.2007 - 15:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1099 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 01.10.2007 - 15:04 Mesaj konusu:
FcPro, kardeşim objektifine sağlık. tekrar tekrar söylemekte fayda var,usta ellerden çekilen fotolar daha başka oluyor.
sezonun en güzel pazar gününü geçirdik,eminim birçok arkadaşım benim gibi düşünüyordur.körfez'de 50 kişinin izlediği yarışı burda yüzlerce,binlerce kişi izledi.yetkililere duyrulur.
Savaş ve Onur kardeşimi kutluyor,daha nice kupalar birincilikler diliyorum.helal olsun size...
yarışlar bittikten sonra yemek ve ihtiyaç molası için İnciraltı Turkuaz'a gittik.bütün günün vermiş olduğu gazla birlikte lisanssız MD RACING TEAM hep beraber soluğu otobanda aldık. Korhan'ın gazı klavyede kaldığı için çevreyolundan değil de şehiriçinden geldi inciraltına.
Tarih: 01.10.2007 - 15:06 Mesaj konusu:
resimlerin altında biraz açıklama olsa daha iyi olurdu md nin pilotları kimlerdi hangi kategoride yarıştılar biraz bilgi yazsan güzel olcak beyazkardelen olsa yazardı kesin neyse güzel resimler elinize saglık başarılar dilerim md teama
mükemmel bi gündü hepinizi çok seviyorum motordelisi
HailiRR-abim sanada çok teşekkür ederim sen olmasan o mükemmel günü kaçırcaktım senin sayende ordaydım çok seviyorum halil abim seni çok mutluyum
Tarih: 01.10.2007 - 15:08 Mesaj konusu:
tarkan_600, haklısın ..Orda olmayanlar için fotografların altına "İnfo" şeklinde yazılsaydı daha güzel olurdu..
Ama Fırat arkadaşımız sanırım vakit sorunundan dolayı sadece fotografları eklemiş..
Akşama belki EDIT yapar topicde. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız