FcPro, Söylenecek hiçbir laf bulamıyorum. Eline sağlık çok güzel kareler.
HakanDincer,
Alıntı:
Şu aşagıdaki fotograf "TAKIM" kelimesini çok güzel özetliyor sanırım..
Haa bu arada Şemsiye'mize bakar mısınız?
Geçekten hakkısın M.D. kendi evinde İzmir de müthiş bir seyirci deteği vardı. Tebrikler arkdaşlar.
Çorlu'dan kalkıp geldik izledik eğlendik.
İzmit Körfez pistinde de Takımımızı Yanlız bırakmayalım. Artık yarışları izlemeye gelmemiz için Bir nedenimiz daha olsun
En son hondagokhan tarafından 01.10.2007 - 15:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3573 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 01.10.2007 - 16:02 Mesaj konusu:
fıratcım fotolar super dostum tek tek ısım saymakla olmuyor cunku arada atladıklarımız oluyor..o yuzden kendı adıma hepınızı cok sevıyorum ve hepınıze vermıs oldugunuz destekten dolayı tesekkur edıyorum..sızlerı ayakta _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
Kupaları kaldıran arkadaşları kutlarım,Onur abiyi ayrıca bir daha kutlarım hem 1. olduğu için,hemde Ekamba'nın sesini kıstığı için.Onur abi Ekamba başka yönlerden saldırıya geçebilir dikkatli ol
FcPro arkadaşımız kendi reklamını yapmaktan ayrıntılara fazla inmeye fırsat bulamamış,onada teşekkür ederim _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
HaYaBuSa, FcPro Kendi reklamını yapmaktan ayrıntılara inmeye fırsat bulamamış ne demek ? Ayrıntı tanımın nedir ?
Benim burada reklam yapmaya ihtiyacım yok. Bu fotoğrafların ne rakamlarda çekildiği hakkında bilgin var mı ?
Kendi özverim ile tüm gün aç susuz koca pist içinde koştum.. Sanki bunlar benim görevimmiş gibi iş bittiğinde herkes eğlenceye giderken ben evime geldim..
Birde laf sokmalara mı eyvallah diyeyim ? Bu fotoğrafları iznim olmadan yasalar doğrultusunda kimse kullanamaz.. Ancak ben bunları Hakan abi bana bu organizasyonda yer verdiği için teslim edeceğim sözü verdim..
Bu Sitede ve her zaman kullandığım sunum şeklim seni neden rahatsız etti anlamadım ?
Bütün takımı tebrik ediyorum güzel bir iş çıkarmışsınız ... Bu takım alkışlanır _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Bursadan o çileyi çekip geldiğimize deyiceğini daha Gündoğdu meydanında anlamıştım zaten..
Gittiğimizde süper kalabalık vardı..
Pınarbaşı pistine konvoy şeklinde girişimizle zaten herkes mest oldu sanırım
Orda sadece resimlerden gördüğüm konuştuğum ve daha önceden tanıştığım insanları görmek çok güzeldi hepsi zaten süper insanlar...
Onur abi ve Savaş abiye söylencek söz yok zaten başta ayırıp geçtikleri için sadece birinciliklerini izledik ayaklarınıza sağlık süpersiniz
Bizim takımdan sonra bence en güzel yarışma Tolga Uprak ve Barış Tok un kapışmasıydı.Bir saniye bile ayrılmadılar hep yanyana gittiler çok heyecan vericiydi onlarıda tebrik ederim
Orda olanları tanımak görmek güzeldi tekrardan teşekkürler herşey için.. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız