Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Pınarbaşı yarışı,Md Racing Team ve FOTOGRAFLAR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Pınarbaşı yarışı,Md Racing Team ve FOTOGRAFLAR
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 01.10.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, Söylenecek hiçbir laf bulamıyorum. Eline sağlık çok güzel kareler.

HakanDincer,
Alıntı:

Şu aşagıdaki fotograf "TAKIM" kelimesini çok güzel özetliyor sanırım..
Haa bu arada Şemsiye'mize bakar mısınız?

Geçekten hakkısın M.D. kendi evinde İzmir de müthiş bir seyirci deteği vardı. Tebrikler arkdaşlar.
Çorlu'dan kalkıp geldik izledik eğlendik.
İzmit Körfez pistinde de Takımımızı Yanlız bırakmayalım. Artık yarışları izlemeye gelmemiz için Bir nedenimiz daha olsun Bravo

En son hondagokhan tarafından 01.10.2007 - 15:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 01.10.2007 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık abi resimler çok güzel olmuş Bravo
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fıratcım fotolar super dostum tek tek ısım saymakla olmuyor cunku arada atladıklarımız oluyor..o yuzden kendı adıma hepınızı cok sevıyorum ve hepınıze vermıs oldugunuz destekten dolayı tesekkur edıyorum..sızlerı ayakta Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Minik serçe senin ne işin var orda ? (en sağdaki yeşilli)
İstanbul, Kocaeli, Konya, İzmir.... gez gez nereye kadar Çok gülüyorum
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, onur bizde sizleri ayakta Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum lıyoruz

MD RACING TEAM Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo

NIHAT Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
ONUR Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
SAVAŞ Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo

En son KoRRhan tarafından 01.10.2007 - 16:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler on numara gp kalitesinde fotolama yapmış olan arkidişimize tebriklerimi sunuyorum. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onur sen kaçıncı oldun derece nedir sıralamada nerdesin takım olarak nerdeyiz ülke puanımız ne durumdadır ???

bana bunları yanıtlarsan sevinirim . Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kupaları kaldıran arkadaşları kutlarım,Onur abiyi ayrıca bir daha kutlarım hem 1. olduğu için,hemde Ekamba'nın sesini kıstığı için.Onur abi Ekamba başka yönlerden saldırıya geçebilir dikkatli ol Dil çıkarıyorum

FcPro arkadaşımız kendi reklamını yapmaktan ayrıntılara fazla inmeye fırsat bulamamış,onada teşekkür ederim Alkışlıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, Çok gülüyorum Çok gülüyorum yalcın abı cok sekersın sen yaaa...

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline saglık güzel resimler Bravo
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, ölemiyim öleyim canimmmmmmm Çok gülüyorum Çok gülüyorum

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, FcPro Kendi reklamını yapmaktan ayrıntılara inmeye fırsat bulamamış ne demek ? Ayrıntı tanımın nedir ?

Benim burada reklam yapmaya ihtiyacım yok. Bu fotoğrafların ne rakamlarda çekildiği hakkında bilgin var mı ?

Kendi özverim ile tüm gün aç susuz koca pist içinde koştum.. Sanki bunlar benim görevimmiş gibi iş bittiğinde herkes eğlenceye giderken ben evime geldim..

Birde laf sokmalara mı eyvallah diyeyim ? Bu fotoğrafları iznim olmadan yasalar doğrultusunda kimse kullanamaz.. Ancak ben bunları Hakan abi bana bu organizasyonda yer verdiği için teslim edeceğim sözü verdim..

Bu Sitede ve her zaman kullandığım sunum şeklim seni neden rahatsız etti anlamadım ?

Benim algılayamadığım nedir açıklarmısın ?
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro Fırat Adamımsın ellerine sağlık

Bütün takımı tebrik ediyorum güzel bir iş çıkarmışsınız ... Bu takım alkışlanır Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
77_kaya_77
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: yalova

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

m.d tebrik ediyorum ama yarıstaki dereceye girenlerin adları yok hakan vardı körfezde kaza yapan derece aldımı bilen var mı?
Motordelisi
Başa dön
77_kaya_77 Çevrimdışı 77_kaya_77 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursadan o çileyi çekip geldiğimize deyiceğini daha Gündoğdu meydanında anlamıştım zaten..
Gittiğimizde süper kalabalık vardı..
Pınarbaşı pistine konvoy şeklinde girişimizle zaten herkes mest oldu sanırım Çok gülüyorum
Orda sadece resimlerden gördüğüm konuştuğum ve daha önceden tanıştığım insanları görmek çok güzeldi hepsi zaten süper insanlar...
Onur abi ve Savaş abiye söylencek söz yok zaten başta ayırıp geçtikleri için sadece birinciliklerini izledik ayaklarınıza sağlık süpersiniz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Bizim takımdan sonra bence en güzel yarışma Tolga Uprak ve Barış Tok un kapışmasıydı.Bir saniye bile ayrılmadılar hep yanyana gittiler çok heyecan vericiydi onlarıda tebrik ederim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Orda olanları tanımak görmek güzeldi tekrardan teşekkürler herşey için..
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 01.10.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, çok güzel fotolar ellerine saglık
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 9, 10, 11  Sonraki
3. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal