arkadaşlar lastik patlaması ile karşılaştığımızda neler yapabiliriz? Yani motosikletin türüne göre (supersport, enduro, cross, chopper)yanımızda neler bulundurabiliriz ve en hafif olan malzemeler nelerdir? Trubless lastikler için fitil önerilirmi? Bu tarz konularda bu tip malzemeleri nereden alırız? lastiği sökmek için levye vs.. nasıl olur? Bu konularda tecrübeli arkadşların cevaplarını bekliyorum... Şimdiden sağolun.....
Tarih: 01.10.2007 - 16:00 Mesaj konusu:
o spray ler lastiği kullanılmayacak hale getiriyormu benim hep aklımdaki soru bu oldu...
geçenlerde lastik patladı delinen yere vida takıp şişirip garaja bıraktım 2 gün sona yaptırmak için başına gittiğimde hala şişik duruyodu _________________ www.istanbulracingteam.org
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1853 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 01.10.2007 - 16:03 Mesaj konusu:
Sipreyi ben kullandım çok güzel. Ama lastiğin içi sümüksü bi madde ile kaplanıyo. Tamirci biraz kızıyo am lastiğe bir zararı yok hatta faydası olabilir.
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 01.10.2007 - 17:11 Mesaj konusu:
Raceler daha tehlikede sanırım bu konuda
devirli makinalar oldukları için....
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
önerileriniz için sağolun evet bu sprey küçük ve yer kaplamaz ama trubless olmayan lastikler için ne tür malzeme taşımalıyız en az yer kaplayan söküp takmak için fazla uğraştırmayacak şimdiden sağolun....
Tarih: 01.10.2007 - 22:31 Mesaj konusu:
Alıntı:
eğer yolda lastik patlarsa patlayan lastiğin frenini kullanmayın durmak için, lastik parçalanır. iyi bir kaza sebebidir.
Hangi lastiğn patladığını nasıl anlıycaz? başıma gelmedi hiç ondan soruyorum
Tırsıyorum bu lastik patlama işinden.
Yani o an ne olduğunu anlamayıp panik fren yapılabilir _________________
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5503 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 01.10.2007 - 22:39 Mesaj konusu:
derkunt demiş ki:
_altar_ demiş ki:
Tubeless olmayanlar içinde varmı bu spreyden?
Yok maalesef.
Ben var diye biliyorum _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız