Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 12 Nereden: kütahya/SİMAV/43.5 :)
Tarih: 01.10.2007 - 17:22 Mesaj konusu:
sevgili ekamba..
simav grubu ismail küçükbursa nın senden habersiz çekip gittiğini hatta korktuğunu yazmışsın..ben sadece gülüyorum sana..sanal alem diye kendini çok aman aman motorcu gibi yansıtma lütfen..daha saygılı olmalısın veya ilk fırsatta kapışın derim..tabi gerçek anlamda kaçan sen olmazsan
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 01.10.2007 - 17:26 Mesaj konusu:
ezgi43_5,ismail abinle aramızdaki samimiyeti bilmiyorsun.konuşup yorum yapma burda.
kalbini kırarım bak.aç ismail abine telefon sor o halde.
ama ille de istiyorsan onun kullandığı zx12 yi az delmedim ayvalık yollarında.
herzmn ki gibi beklemeden gittiler lastik değiştirecez ayağına.
çok sevdiğim can ciğer dostumdur,ortaya mifak sokma ok kardeşim.
sakın bana saygıdan da bahsetme, _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 12 Nereden: kütahya/SİMAV/43.5 :)
Tarih: 01.10.2007 - 17:29 Mesaj konusu:
samimi olabilirsin sözüm yok ta altından kalkamayacağın lafları üretme o halde..adamların netle işi olmadığı için sallamanın anlamı yok..ama ben 24 saat online ım ve her lafa cvp verebilecek kapasitedeyim...
Yarışlara gelip izleyememek bir yana orada olamayıp seninle tanışamamakta cok koydu bana abi , inanırmısınız piste gelemeyeşim morelimi bozmuştu aldıgım kupa haberi morelimi düzeltti keşke gelip orada olabilseydim
cok güzel zaman gecirmişsiniz fotolarla idare ediyorum bu arada tekerlek olayı üzücü olmuŞ ..... _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
yarışlar güzeldi
hele SAVAŞ ve ONUR kardeşlerimde 1.lik kürsüsüne çıktılar ya tadı bir başka güzelleşti yarışların
senin fotoğraflarda kanıtı _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
ekamba, erbil paylasım için teşekkürler bundan sonra sık sık bekleriz haberin ola
nofeaR6, İzmir'e gelipte eğlenmeyen olmuşmudur acaba merak ediyorum,bu arada tanıştığımıza çok memnun oldum her hafta İzmir'e gelcem diye söz verdin unutma sakın _________________
Kayıt: Mar 03, 2005 Mesajlar: 691 Nereden: zıkkımın kökünden
Tarih: 01.10.2007 - 20:44 Mesaj konusu:
güzel bir pazar günü geçirdik. grup güzeldi yarış güzeldi kısacası herşey harikaydı
600 RR team gibiydik maşallah
6 tane 600RR 2 tane R1 vardı grupta
benden de birkaç tane resim
Tarih: 01.10.2007 - 21:00 Mesaj konusu:
ibRRahim, unuturmuyum hiç.. hangi arada söz verdim ben onu hatırlayamadım ama zaten İzmir'i oldum olası severim illaki gelirim.. bende hepinizi tanımaktan dolayı çok mutlu oldum.. İzmir Md'nin şeker insanları _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız