Tarih: 22.09.2007 - 22:35 Mesaj konusu: bir misir gezisi ve pramitler
is nedeniyle misirda bulunuyorum ve sizler icin gezdim yazdim resimledim burada internet cok yavas oldugu icin siteye resim yukleyemiyorum fakat bu linkten resimleri ve yorumlari okuyabilirsiniz
http://picasaweb.google.com/pegasus005/MisirGezisi _________________
Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3708 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 22.09.2007 - 23:25 Mesaj konusu:
biri Mısır mı,piramit mi dedi,ahni nerdeeeeeeeee .ya nasıl bir güzelliktir o,sfenks,piramitler,hiyeroglifler,duvar resimleri... .yaaaaaaa ben ne zaman gidicem yaaa,ama bu haksızlık .
elinize sağlık,çok güzel resimler... _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
ali_yildiz, Ne kadar şanslısın. Resimleri görünce çok üzüldüm bır an. 2006 yazında herşeyi hazırlamıştım Mısıra gitmek için. İşimde yaşadığım bir olumsuzluk yüzünden gidememiştim. Halaada ilk fırsat bulduğumda bu düşüncemi gerçekleştireceğim. Orda arkadaşım var. Daha dün konuştuk. I mıss youuuuu. Deyip duruyor. Gitmiyorum dıye sıtem ediyor.İnşallah ilk fırsatta gideceğim. Paylaşımın için çok teşekkürler gerçekten resimlere bakarken çok duygulandım. Hep gitmek istediğim yere bir arkadaşım gitmişti(sen yani) ve resimlerine bakıyordum bu beni çok etkıledi. Teşekkürler arkadaşım benim yerimede gez _________________ [flash]http://www.enstrumanci.com/pembe.swf [/flash]
Kayıt: Apr 20, 2006 Mesajlar: 201 Nereden: Ystanbul - Anadolu
Tarih: 02.10.2007 - 12:01 Mesaj konusu:
Çok güzel enteresan yerler.
Etkilendim doğrusu.
Paylaştığın için sağol sayende görmüş olduk . Daha çok gezzz ; Daha çok foto çekil _________________ Vefasızlığı hiç yazmadık yüreğimizin günlüğüne.... hele ihanete uğrayacak tüm yolları kapattık...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız