Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD RACING TEAM PINARBAŞI FOTOLARI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD RACING TEAM PINARBAŞI FOTOLARI
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gsr_serter
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 02.10.2007 - 09:30    Mesaj konusu: MD RACING TEAM PINARBAŞI FOTOLARI Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle bütün yarışçılarımızı göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ediyorum. Alkışlıyorum Bu pazar heyecan seli yaşattılar bize,mükemmel kelimelerle anlatılmaz biz sevinçti.
Yarış sonunda SAVAŞ ve ONUR arkadaşlarımızın sayesinde iki birincilik kupa sahibi olduk.
Bu arada bizim bu yarışmaya katılmamızda büyük katkısı bulunan PASİFİK yani NİHAT arkadaşımıza teşekkürü borç biliyorum Alkışlıyorum ve yarıştaki göstermiş olduğu üstün başarısı harikaydı.İlk katılan bir pilot olarak profesyonelce yarıştı ve dördüncülükle bitirdi.

CAN AKKUŞ' u unutmuş deyilim onuda tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.
Tüm MD yönetim ve üyelerine yarış boyunca yanımızdan ayrılmayan SELAMİ ustaya çok teşekkür ediyorum Alkışlıyorum

Eğer bir hata yaptıysam şimdiden özür diliyorum.... Gülümsüyorum

Başa dön
gsr_serter Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.10.2007 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika resimler harika bakış açısı.. Zevkli zamanların en güzel kanıtı.. Ellerine sağlık kardeşim.. Bravo

Emeği geçen ve Başarıları ile sporcularımızı Tebrik ederim...
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 02.10.2007 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Serter abim objektifine sağlık,fotolar harika,

MD Racing Team Alkışlıyorum

Abi bişe soracam bu fotolarında izinsiz alınması sonucunda ceza işlemi felan görür müyüz.Yada bunların tanesini normalde kaça çekiyorsun abi.. Dil çıkarıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ozgur_654
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AYDIN/NAZİLLİ

MesajTarih: 02.10.2007 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel yarış olmuş paylaşım içinde çok sağol ama bazı fotolar açılmıyor... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum emeğine sağlık

http://www.motordelisi.com/forum-userprofile-37331.html
Başa dön
ozgur_654 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Bu fotoğrafta herkes bana bakıyor.. Fotoğraf makinam, Kocaman Motordelisi ekibini çekmeye yetmedi ve Pistin 1km ortalarına gittim hahahahaha çok komik bir görüntü oldu..

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

HaYaBuSa, Bak kardeşim bazı şeyleri bilmeden konuşuyorsun.. Burada herkes içten ve paylaşımcı bir şekilde bulunuyor..

Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

Çok basite aldığın bu yasa izinsiz kullanırsan isterse donunu bile alır.. Onun için kalkıpta burada laf sokup durma.. Varsa bir hünerin buyur gel, sende paylaş..

Bu şekilde eline ne geçiyor anlamıyorum..

Son Mesajdan 12 dakika sonra eklendi:

Unutmadan burada paylaştığımız tüm fotoğrafların kullanım hakkı MDSK kulübü HAKAN DİNÇER'e aittir.. Fotoğrafların Asılları tarafımızdan, Spor kulubümüzün basılı ve yayın organlarında kullanılması için hediye edilecektir..

Kaldıki hiç birimizin Ticari bir kaygısı yok.. Oradan nasıl görünüyor bilmiyorum..

En son FcPro tarafından 02.10.2007 - 10:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
FcPro Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 02.10.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel fotoğraflar serter abi teşekkürler

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 02.10.2007 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serter abı super kareler ..hersey ıcın tesekkurler Çoook seviyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 02.10.2007 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, Abi sizi de tebrik ederim bu arada ... HeLaL oLsun Bravo

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.10.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter, ellerine objektifine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum

haberin olsun çaktırmadan fırata rakip oluyon ha Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, Yaa abi yaa sen çok fenasın.. Ne rakibi.. Valla düşünüreceksin bir birimize hehehhehe

Biz Serter ile takım arkadaşıyız Çok gülüyorum Biz birlikteliği ve dayanışmayı Savaş ve Onur'dan gördük.. Ben fotoğraflarda detaya indim Göz kırpıyorum Serter kardeşimde geniş açısı ile o heyecanı yaşattı..

Tekrar tebrik ederim, emeği geçen arkadaşlarıma..
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 02.10.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Serter Kardeşim ellerine sağlık sende döktürmüşsün hünerlerini
çok güzel kareler yakalamışsın teşekkür ederiz
ayrıca yarışlar öncesi hazırlıklarda ve yarış esnasındaki çalışmalırın ve yardımların içinde çok teşekkürler çok emeğin geçti
Başa dön
Ertanozkan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 02.10.2007 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

...

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi

En son Hayabusa tarafından 02.10.2007 - 10:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 02.10.2007 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Serter ellerine saglık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Buluşma noktasından başlayarak yarış bitimine kadar elinden geleni yaptın. Bu büyük ailemizin başarısında seninde hakkın var.

Tekrar tekrar teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Arkadaşım Cahil olduğun gerçekten belli oluyor.. Yasalar karşısında eğer donunu almak için bir dava açılırsa şahsına.. Donunun içindeki elinde kalır.. Onun için böyle güzel ve temiz başlıkları kültürsüz sözlerin ile kirletme..

Benim tavrım belli.. Sen beni buradan Defol Git gibi bir tabir ile kovamazsın.. Akıllı ol.. El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış..

Onun için Hakaret etme.. Bu sana son uyarım..

Fırat Çardak

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Mesajını sildiğini gördüm.. Bana yazdığın hakaretlerin ile Aynı şekilde yazdıklarının arkasında dur..
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.10.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, fıratım
sende serterde benim canım kardeşlerimsiniz Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye