Tarih: 02.10.2007 - 09:30 Mesaj konusu: MD RACING TEAM PINARBAŞI FOTOLARI
Öncelikle bütün yarışçılarımızı göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ediyorum. Bu pazar heyecan seli yaşattılar bize,mükemmel kelimelerle anlatılmaz biz sevinçti.
Yarış sonunda SAVAŞ ve ONUR arkadaşlarımızın sayesinde iki birincilik kupa sahibi olduk.
Bu arada bizim bu yarışmaya katılmamızda büyük katkısı bulunan PASİFİK yani NİHAT arkadaşımıza teşekkürü borç biliyorum ve yarıştaki göstermiş olduğu üstün başarısı harikaydı.İlk katılan bir pilot olarak profesyonelce yarıştı ve dördüncülükle bitirdi.
CAN AKKUŞ' u unutmuş deyilim onuda tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.
Tüm MD yönetim ve üyelerine yarış boyunca yanımızdan ayrılmayan SELAMİ ustaya çok teşekkür ediyorum
Eğer bir hata yaptıysam şimdiden özür diliyorum....
Abi bişe soracam bu fotolarında izinsiz alınması sonucunda ceza işlemi felan görür müyüz.Yada bunların tanesini normalde kaça çekiyorsun abi.. _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 02.10.2007 - 09:40 Mesaj konusu:
guzel yarış olmuş paylaşım içinde çok sağol ama bazı fotolar açılmıyor... emeğine sağlık _________________ NE KİMSEYE AİT NEDE KİMSEYE SAHİBİM TEK GELDİM
TEK GİDERİM!!!
Bu fotoğrafta herkes bana bakıyor.. Fotoğraf makinam, Kocaman Motordelisi ekibini çekmeye yetmedi ve Pistin 1km ortalarına gittim hahahahaha çok komik bir görüntü oldu..
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
HaYaBuSa, Bak kardeşim bazı şeyleri bilmeden konuşuyorsun.. Burada herkes içten ve paylaşımcı bir şekilde bulunuyor..
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Çok basite aldığın bu yasa izinsiz kullanırsan isterse donunu bile alır.. Onun için kalkıpta burada laf sokup durma.. Varsa bir hünerin buyur gel, sende paylaş..
Bu şekilde eline ne geçiyor anlamıyorum..
Son Mesajdan 12 dakika sonra eklendi:
Unutmadan burada paylaştığımız tüm fotoğrafların kullanım hakkı MDSK kulübü HAKAN DİNÇER'e aittir.. Fotoğrafların Asılları tarafımızdan, Spor kulubümüzün basılı ve yayın organlarında kullanılması için hediye edilecektir..
Kaldıki hiç birimizin Ticari bir kaygısı yok.. Oradan nasıl görünüyor bilmiyorum.. _________________
En son FcPro tarafından 02.10.2007 - 10:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
ArapKadri, Yaa abi yaa sen çok fenasın.. Ne rakibi.. Valla düşünüreceksin bir birimize hehehhehe
Biz Serter ile takım arkadaşıyız Biz birlikteliği ve dayanışmayı Savaş ve Onur'dan gördük.. Ben fotoğraflarda detaya indim Serter kardeşimde geniş açısı ile o heyecanı yaşattı..
Tekrar tebrik ederim, emeği geçen arkadaşlarıma.. _________________
Serter Kardeşim ellerine sağlık sende döktürmüşsün hünerlerini
çok güzel kareler yakalamışsın teşekkür ederiz
ayrıca yarışlar öncesi hazırlıklarda ve yarış esnasındaki çalışmalırın ve yardımların içinde çok teşekkürler çok emeğin geçti
HaYaBuSa, Arkadaşım Cahil olduğun gerçekten belli oluyor.. Yasalar karşısında eğer donunu almak için bir dava açılırsa şahsına.. Donunun içindeki elinde kalır.. Onun için böyle güzel ve temiz başlıkları kültürsüz sözlerin ile kirletme..
Benim tavrım belli.. Sen beni buradan Defol Git gibi bir tabir ile kovamazsın.. Akıllı ol.. El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış..
Onun için Hakaret etme.. Bu sana son uyarım..
Fırat Çardak
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Mesajını sildiğini gördüm.. Bana yazdığın hakaretlerin ile Aynı şekilde yazdıklarının arkasında dur.. _________________
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız