FcPro, Serter abinin hatrı için sustum,zaten bu MD de hep birilerinin hatrı için susuyorum,yazılarımın sonuna kadarda arkasındayım oo en son dediğimide sana yedirriim. Sen uyarılarını başkasına yap.
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış.. Ne kadar güzel bir söz _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
HaYaBuSa, Bak kardeşim.. Hala devam ediyorsun.. Yedirecek olduğunu erkek adam gibi yaz.. Bak bakalım ne oluyor.. Bu tür şeyler hatır gönül ile olmaz.. Sen bana hakaret edeceksin, sonra sildim çünkü hatır var diyeceksin..
Ben klavye gazcılığı yapmıyorum.. Erkek adam gibi yaz tekrar bana sarfettiğin hakaretleri.. Bakalım kim kimin yemeğine davetli oluyor.. Hala artislik yapıyorsun.. Özür dile, Kültürsüz bir şekilde saldırmak ile olmuyor kardeşim bu işler..
Ben yazdıklarımın arkasındayım.. Ve başlığı avukatım şuan sürekli takip ediyor.. Bekliyorum düşüncelerini..
Fırat Çardak _________________
Bu yarışta bizden çok yoruldun kardeşim.İlk günden son güne hatta son dakikaya kadar bizi yalnız bırakmadığın çok teşekkür ederim sana.
Ayrıca başta sponsorumuz Pasifik sahibi Nihat Kardeşime,yarışçılarımıza ve bizi orada yalnız bırakmayan bütün üyelerimize teşekkürederim. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HaYaBuSa yazdıklarına ve tavrına dikkat etmelisin. Burası ne M.D. için çırpınanlara saldırabileceğin, ne mahalle kavgası yapabileceğin,ne de ağızını bozabileceğin bir yer DEĞİL!!!!!
Ağızını bozup da konuşmak, yazışmak istiyorsan yanlış adrestesin!!!
Yazdıklarına dikkat et ! yoksa bir daha bu ortama yazı yazamazsın !!!! _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
HaYaBuSa yazdıklarına ve tavrına dikkat etmelisin. Burası ne M.D. için çırpınanlara saldırabileceğin, ne mahalle kavgası yapabileceğin,ne de ağızını bozabileceğin bir yer DEĞİL!!!!!
Ağızını bozup da konuşmak, yazışmak istiyorsan yanlış adrestesin!!!
Yazdıklarına dikkat et ! yoksa bir daha bu ortama yazı yazamazsın !!!!
Hakan Dincer'in bir sözü var dır. Sevmek zorunda değilsin ama Saygı göstermek zorundasın diye... _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
gsr_serter, Kardeşim başlığında bu şekilde bir can sıkıntısı yarattığım için özür dilerim.. Ne yazık ki Motordelisine ait böylesi güzel başarılarımız bu şekilde bozuluyor.. Özel mesajın üzerine sana gönderdiğim mesajımı burayada yazıyorum..
--------------------------------
Avukatım şuan başlığı ve bana gelecek olan hakaretleri sürekli kayıt altına alıyor.. O başlıkta benden özür dileyecek.. Öyle emaneten yada başkaları baskı yaptı gibilerinden değil.. Ciddi olarak özür dileyecek.. Yoksa erkek gibi yazsın bana ne yediriyormuş.. Burası topluma açık bir yer ve benim prestijimi sarsmaktan tut, hakaret, fikir ve sanat haklarıma saldırı gibi nasıl tazminat davaları açıyorum görsün.. Yanlış kişi ile oynuyor abicim..
Burada her zaman içten ve sevgi dolu bakar iken bu şekilde saldırılar benim canımı son derece sıkıyor.. 1900 mesajım arasında kimseyi rencide etmedim.. Ben yaklaşmaya, paylaşmaya çalıştıkça üzerine birde Hakaret kabul edemem..
Çocuk oyunu yada mahalle arasında değiliz.. Bu sitede beni takip eden bir çok kişi var.. Kimse bana burada donumu yasalar alırsa donumun içindekini sana yediririm diyemez.. Dediğinde kişilik haklarıma ve Prestijime saldırı olarak kabul eder.. Elimdeki gücü sonuna kadar kullanırım.. Sonuçlarına katlanır..
Moderatör arkadaşların dikkatine,
Bu başlıktan mesajlarım silindiğinde yanlı taraf tutmaktan, Tarafıma yapılan hakareti örtbas etmekten dolayı zanlı duruma düşmenizi istemem. Bilgilerinize.. _________________
Tarih: 02.10.2007 - 11:33 Mesaj konusu:
yani ikinizde hiç yakıştıramadım.. iki saatir yazıyorum yazıyorum siliyorum tekrar.. Fırat senin orda ne kadar çaba harcadığının en iyi görenlerden biriyim.. anıy zamanda ne kadar kibar ve içten oldugunuda gördüm.. Ahmet'i senden önce tanırım ve md de kefil olabilecegim insanlardan biridir.. yazdığı şeylerin yanlış anlaşılması sonucunda olayın bu boyuta gelmesi çok üzücü.. ikinizden de daha saygılı yorumlar beklerdim.. ikinizede hiç yakışmadı bence.. güzel ve eğlenceli geçirdiğimiz bi pazar günü arkasından açılan bu topiclerde bu yazıların olmaması gerekirdi..
ricam 3. kişilerin gazına gelmeden kendi aranızda KONUSARAK halletmeniz olacaktır.. ne kadar ciddiye alırsınız bilemiyorum ama md hatrına bi çok şeyi kaldırıyoruz veya gülüp geçiyoruz.. buda onlardan biri olsun lütfen.. ikinizinde bu tarz insanlar olmadıgını biliyorum... _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız