renkleri cok sade ben hala bu yuzden gozumuze hos gelmedigini dusunuyorum replica lari cikarsa cok daha goze batar _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Kayıt: May 09, 2006 Mesajlar: 303 Nereden: Balykesir G@Zi internet cafe adnan menderes 0266 224 49 12...
Tarih: 02.10.2007 - 12:46 Mesaj konusu:
Tasarımda bi eksiklik var gibi sanki çizim daha bitmemiş. Bütünlük yok çizgiler uyuşmuyor hangi açıdan bakarsam bakayım kafa başka bi motora ait gibi.
_________________ Osman & Gökçe & MertGazi (Geldi)11-06-2008
Bence beş para etmez bu motor eski kasaları daha can alıcı duruyordu honda bu işi bırakıyor galiba ben keskin ve sivri hatlardan hoşlanırım tıpkı yamahada olduğu gibi neyse bu benim görüşüm tabiki aslında kawa hayranıyım ama görüntü olunca iş,yamaha bir numara... nese belkide honda bu sene asimo denilen robotla uğraşmaya fazla kaptırdı kendini herşeyi unuttu _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 597 Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ
Tarih: 02.10.2007 - 16:28 Mesaj konusu:
Tahmin ediyorum yakındanda görsem pek fikrimin değişeceğini sanmıyorum
Bir şu resime bakın;
Bir de şu resime bakın;
Bu konu uzun süre konuşulacağa benziyor.Zevkler ve renkler tartışılmaz ama yeni kasa görüntü ve bütünlük olarak 2007 kasayı
alt edemedi diye düşünüyorum.
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3803 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 02.10.2007 - 20:15 Mesaj konusu:
mrpilot. Koydugun resimlerde aci gercek ne yazikki cok net bir sekilde gorunuyor. Neyse... Bir sonraki kasa belki guzel bir sey olur. _________________ R1 Hedef
Tarih: 02.10.2007 - 21:32 Mesaj konusu:
mrpilot kesinlikle aynı fikirdeyim koymuş olduğun eski kasa 1000 RR daki far üzerindeki kırmızı üçgen şerit çok tatlı duruyor maalesef bizimkilerde yok, bunu yaptırma arayışına gireyim _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
olmazzzzz gözümüzde kulagımızda alışsa ne devir var ne tork nede hp hiç bri yok sadece fiyatı ucuz olacak onun içinde herkes güzel diyecek _________________ Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız