Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 1000RR (Yeni Fotolar)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 1000RR (Yeni Fotolar)

2008 1000RR (Yeni Fotolar)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Dogg
Üye
Üye

Nereden: Çorlu & Famagusta

MesajTarih: 02.10.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

farlar 675'e benzemis

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kasa bana ufak tefek gorundu,

renkleri cok sade ben hala bu yuzden gozumuze hos gelmedigini dusunuyorum Bravo replica lari cikarsa cok daha goze batar Gülümsüyorum
arabaci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balykesir G@Zi internet cafe adnan menderes 0266 224 49 12...

MesajTarih: 02.10.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tasarımda bi eksiklik var gibi sanki çizim daha bitmemiş. Bütünlük yok çizgiler uyuşmuyor hangi açıdan bakarsam bakayım kafa başka bi motora ait gibi.
Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

G@Zi net Balikesir...
Başa dön
arabaci Çevrimdışı arabaci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 02.10.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canlısını görmeden bir şey demek yanlış olur .paylaşimin için saol
Bravo OK Alkışlıyorum Bravo OK Alkışlıyorum Bravo OK Alkışlıyorum Bravo OK Alkışlıyorum
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 02.10.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, açıklamalar için teşekkürler Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.10.2007 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence beş para etmez bu motor eski kasaları daha can alıcı duruyordu honda bu işi bırakıyor galiba Çok gülüyorum ben keskin ve sivri hatlardan hoşlanırım tıpkı yamahada olduğu gibi neyse bu benim görüşüm tabiki aslında kawa hayranıyım ama görüntü olunca iş,yamaha bir numara... Bravo nese belkide honda bu sene asimo denilen robotla uğraşmaya fazla kaptırdı kendini herşeyi unuttu Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim Delirdim
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.10.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda cizgilerini değiştiremiyor. Demekki imajmaker lerini yenilemeleri lazım.
1996 900RR la farkı ne bu makinenin? Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 02.10.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tahmin ediyorum yakındanda görsem pek fikrimin değişeceğini sanmıyorum İstemiyorum

Bir şu resime bakın;

Bir de şu resime bakın;

Bu konu uzun süre konuşulacağa benziyor.Zevkler ve renkler tartışılmaz ama yeni kasa görüntü ve bütünlük olarak 2007 kasayı
alt edemedi diye düşünüyorum.

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ogulcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kırmızı sıyah ı bombaymıs ya guzel motor
osmanr6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 02.10.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum güzel olmuş
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı osmanr6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 02.10.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrpilot. Koydugun resimlerde aci gercek ne yazikki cok net bir sekilde gorunuyor. Neyse... Bir sonraki kasa belki guzel bir sey olur.
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 02.10.2007 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eski kasa daha güzel! HONDA olmaz yaw Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Sadece 600RR(2007) biraz güzel

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.10.2007 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrpilot kesinlikle aynı fikirdeyim koymuş olduğun eski kasa 1000 RR daki far üzerindeki kırmızı üçgen şerit çok tatlı duruyor maalesef bizimkilerde yok, bunu yaptırma arayışına gireyim Bravo
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 02.10.2007 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olmazzzzz gözümüzde kulagımızda alışsa ne devir var ne tork nede hp hiç bri yok sadece fiyatı ucuz olacak onun içinde herkes güzel diyecek Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.10.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benimde gözüm alışmıyacak gibi. benden uzak allaha yakın olsun Delirdim
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal