Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD RACING TEAM PINARBAŞI FOTOLARI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD RACING TEAM PINARBAŞI FOTOLARI

MD RACING TEAM PINARBAŞI FOTOLARI
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.10.2007 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, Arkadaşım..
Burada ben haddimi aştığımı sanmıyorum, diğer başlıktan süre gelen saldırının bu başlığa taşınması ve Hakaret düzeyini geçip Küfür kıvamındaki tutumu kabul edilecek bir durum değil.. Özel hayatında çok iyi bir İnsan olarak yaşayabilir, ancak Topluma açık bir yerde Küfür etme hakkını sahip olamaz..

Donu alındığında kalacak olanı yedirip, bana Defol Git diyemez.. Bu kelimeleri sarfederse hesabını verir..

Burada 3. kişilerin gazına gelmek gibi bir durum yok.. Hakkımı savunuyorum.. Kanunlar ve Yasa bu hakkı bana veriyor.. Benim hayatımda en son istediğim olgudur Huzursuzluk.. Fakat hakkımı kimseye bırakmam..

Tavrım açık ve Nettir..
Fırat Çardak

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 02.10.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa,

Alıntı:

Serter abim objektifine sağlık,fotolar harika,

MD Racing Team

Abi bişe soracam bu fotolarında izinsiz alınması sonucunda ceza işlemi felan görür müyüz.Yada bunların tanesini normalde kaça çekiyorsun abi..

FcPro,

Alıntı:

HaYaBuSa, Bak kardeşim bazı şeyleri bilmeden konuşuyorsun.. Burada herkes içten ve paylaşımcı bir şekilde bulunuyor..

Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

Çok basite aldığın bu yasa izinsiz kullanırsan isterse donunu bile alır.. Onun için kalkıpta burada laf sokup durma.. Varsa bir hünerin buyur gel, sende paylaş..

Bu şekilde eline ne geçiyor anlamıyorum..

Son Mesajdan 12 dakika sonra eklendi:

Unutmadan burada paylaştığımız tüm fotoğrafların kullanım hakkı MDSK kulübü HAKAN DİNÇER'e aittir.. Fotoğrafların Asılları tarafımızdan, Spor kulubümüzün basılı ve yayın organlarında kullanılması için hediye edilecektir..

Kaldıki hiç birimizin Ticari bir kaygısı yok.. Oradan nasıl görünüyor bilmiyorum..

Burda sana atılmış bir laf yok,başkasının konusunda bana laf atıyorsun,diğer konuda sana ve arkadaşlarına cevap vermedim,çünkü güzel bir konu böyle bir tartışmayla amacını saptırsın istemedim sesimi kestim eyvallah dedim.Ben konu sahibine soru soruyorum sen donuna kadar alırlar diyorsun,yanlız dikkatini çekerim ben hayatta don giymem ben fotoğrafları alacam başka yerde kullanacam da demedim sen durduk yere bu don meselesini niye açtın onuda anlamış değilim.MD yi sürekli takip eden bir avukatının olduğunu belirtmek onun reklamını yapmayı böyle uygun gördüysen eyvallah diyorum,güzel bir yol seçmişsin..
Mahkeme kağıdımız geldiği zaman gideriz mahkememize,hem ben hiç mahkeme görmedim bu sayede orayıda görüp havasını tenefüs etmiş oluruz...

FcPro,
Alıntı:

Burası topluma açık bir yer ve benim prestijimi sarsmaktan tut, hakaret, fikir ve sanat haklarıma saldırı gibi nasıl tazminat davaları açıyorum görsün.. Yanlış kişi ile oynuyor abicim..

Ya bi adam öldürmediğim kalmış.Yanlış kişiye oynuyor derken bunu bir tehdit olarak algılıyorum,ama benim MD yi devamlı takip eden bir avukatımda yok avukatına bir danışsan ben bu konuda ne yapabilirim..

FcPro,
Alıntı:

donumu yasalar alırsa donumun içindekini sana yediririm diyemez..

Yaptığın alıntı biraz çalıntı olmuş,bence biraz daha dikkatli okuyupta buraya öyle yansıtsaydın Bravo

MaGICLeF,
Alıntı:

HaYaBuSa, Senin Paran yetmez

Anlamadım kardeş,benim neye param yetmiyor ?

Konusunu mahvettiğim Serter abimden çok özür diliyorum Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 02.10.2007 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 02.10.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Yapacak olduğun tek şey Özür dilemek.. Ben seni hakaret dolu mesajından sonra Avukatım takip ediyor dedim.. Madem çok terbiyeli ve iyi niyetli idin.. Silmeseydin mesajını..

Görse idi diğer insanlar, Yazdığın şu mesajı..
Yasalar eğer donumu alabilecek cesareti gösterebilirse, içindekini sana yediririm..

Hakaret'e uğradığımda takip ediliyor diye mi reklam yaptım ? Bu benim yasal hakkım..

Özel hayattaki iyiliğini ve Seni tanımam, Sitede yazdıkların ile ve tavrın ile tanırım.. Bu şekilde konuşursan tabiki solursun mahkeme havasını.. Bu sitede bir tek Hakan Dinçer'i aradım.. Onuda tarafıma saldırı yapılıyor, sitede başlığı kontrol altına aldırıyorum diye... Ondada ulaşamadım Mehmet Tan'a bildirdim.. Burada msn'de yada farklı iletişim araçları ile taraftar toplamıyorum..

Tavrım açık ve net..
Böylesi güzel bir başlıkta Küfür eden olarak tabiki Serter'den özür dileyeceksin.. Bende hakkımı arıyorum diye dilerim..

En son FcPro tarafından 02.10.2007 - 12:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
FcPro Çevrimdışı FcPro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.10.2007 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buda senin açtığın konudaki benim yorumum ve senin vermiş olduğun cevap,Avukat bey iki konuya aynı anda bakıp yorulmasın diye onuda buraya taşıyorum...

Birde bu sert kayaya çarpıyorsun akıllı ol gibi kelimelerini biraz açar mısın, ne demek istedin ? Bende bunu senin gibi tehdit bu donuma kadar alma olayınıda aşağılayıcı bi unsur olarak mı değerlendiriyim

HaYaBuSa,

Alıntı:

Kupaları kaldıran arkadaşları kutlarım,Onur abiyi ayrıca bir daha kutlarım hem 1. olduğu için,hemde Ekamba'nın sesini kıstığı için.Onur abi Ekamba başka yönlerden saldırıya geçebilir dikkatli ol

FcPro arkadaşımız kendi reklamını yapmaktan ayrıntılara fazla inmeye fırsat bulamamış,onada teşekkür ederim

FcPro,

Alıntı:

Bu fotoğrafların ne rakamlarda çekildiği hakkında bilgin var mı ?

Bilmiyorum kaç paraya çekiliyor,diğer konuda serter abiye sordum ama ordada bana sataştın.

Alıntı:

Kendi özverim ile tüm gün aç susuz koca pist içinde koştum.. Sanki bunlar benim görevimmiş gibi iş bittiğinde herkes eğlenceye giderken ben evime geldim..

Bu senin dediklerini bizde devamlı yapıyoruz,bizide eleştirenler oluyor.Ben onlara ''Şöyle yaptım böyle yaptım demiyorum,kimse seni açlığa susuzluğa zorlamadı değil mi ?

FcPro,

Alıntı:

Bu fotoğrafları iznim olmadan yasalar doğrultusunda kimse kullanamaz

Sorduk mu,neden bunu söyleme gereği duydun.

Kendi reklamını çok yapmışın dedim gerçekten de öyle haksız mıyım,insanın kendi reklamını yapması kötü bişe değilki,ama sen bunu alaya alır gibi birde fotonu koyup işte şimdi reklam oldu dedin.Senin fotonu buraya koyman reklam değil ki,ama sen reklam diyince aklına en çok yaptığın olan bu foto koyma reklamı geliyor herhalde,iş yapmayı ve o işin altına imzanı atmayı reklam olarak saymıyorsun

Link atıpta diğer benim adıma kötü yazan arkadaşlarına hiç cevap bile vermek istemiyorum.

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Arkadaşım benim reklama ihtiyacım yok.. Yaptığım özveriyi dile getirmeyi sizin gibi o havayı tenefüz edemeyipte laf sokanlara istinaden yazdım.. Kendi adıma bu organizasyon için hiç bir şey yapmadım ki.. En büyük özveriyi yarışcılarımız ve Takım olarak tüm arkadaşlar gösterdi.. Ancak şahsi olarak saldırılarını görünce burada kendi hakkımı aramam çok normal..

Hala saldırı halindesin..

En son FcPro tarafından 02.10.2007 - 12:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
FcPro Çevrimdışı FcPro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.10.2007 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro,

Alıntı:

donumu yasalar alırsa donumun içindekini sana yediririm diyemez..

FcPro,

Alıntı:

Yasalar eğer donumu alabilecek cesareti gösterebilirse, içindekini sana yediririm..

Her yorumunda bu yazıyı biraz daha değiştiriyorsun,bu yorumlar biraz daha ileri gidecek olursa sen '' Devlete küfür ettin'' de dersin
Tekrar diyorum alıntıyı uydurma yönüne doğru götürüyorsun

Başa dön
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Değiştirdiğim falan yok.. Kendine tutar dal aramaktan vazgeç.. Eğer Erkek gibi davranıyor olsa idin.. Küfür edip arkasından silmezdin.. Sürekli alıntılar ile demogoji yapmaya gerek yok..

Ben senin gibi konuşamadığım için kelimesi kelimesine tutturamayabilirim..

Haddini aşmadan Özür dilemeni bekliyorum..
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.10.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter Serter abi senden tekrar özür dilerim.''Ahmet gece 4'e kadar fotoğrafları küçültmek için uğraştım'' diyip sabahta linkleri düzeltmem için bana gönderdiğin dosya aklıma geldi..Emeğe saygısızlık yaptım abi,ayda yılda bir konu açıyorsun bizim yaptığımıza bak..

Bu son yorumum Bravo

Başa dön
DeM@NDe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 02.10.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter,gerçekten harika fotolar..Emeğine sağlık..MD'nin güzelliğini en iyi şekilde yansıtmış kareler.. Alkışlıyorum
crash
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çesme-alaçati

MesajTarih: 02.10.2007 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok hoş kareler yakalıyorsunuz bende amatör dijitalimle çırağını olmaya adayım fcPro senin karelere söylicek söz yok zaten senden öğrenmem gereken çok şey var inşallah benide çömeziniz olarak kabul edersiniz emeğinize salık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
crash Çevrimdışı crash Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.10.2007 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzülerek MD RACING TEAM PINARBAŞI FOTOLARI basliginda acilmis yazilari takp ediyorum.
MD yarislara girdi 4 plot buyuk ozverilerle yaristi ve 2 birincilik alip buyuk bir basariya imza atti. Pinar basi pistindeki en iyi dayanismayi gosterdik ve ornek olduk takimlara.
Ama konusulanlara bak resimler resimler resimler....

Sopsorumuz (PASİFİK) Nihat Kardeşime;
Başta yönetici arkadaşlarım olmak üzere tüm MD ailesine;
Serter ve Fırat arkadaslarima;
Birinciligimde buyuk payi olan, beni eğiten ve yarismama sebep olan Barış TOK Hocama;
Bizi destekleyen ve yonlendiren Tolga UPRAK'a;
Teknik Ekibimiz Moto Daytona'ya;
Takim arkadaşlarim Nihat, Onur ve Can'a sonsuz TEŞEKKURLER...

FcPro, Dostum ellerine ve emegine saglik. Ama bu konuyu cok uzattik lutfen ozelde halledin sorunu Gülümsüyorum

HaYaBuSa, Konya Organizatorlugu gorevine getirilmeden once ve sonraki yazilarinin bazilarini okuma firsati buldum. Mahalle kabadayisi tavirlarina devam etmen durumunda Sorumluluk durumunun gozden gecirilecegini bildirmek isterim.
Bu palartformda yetki tasiyan hickimse hicbir uyeye karsi kabadayi tavirlari sergileyemez.

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı dragon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.10.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dragon35, yazılanları okumadan yorum yazmış gibi gördüm seni,bu sayfayı ve diğerini komple okuyacak olursan bu kelimeleri söylemezdin..Mahalle kabadayısı nasıl birşey oluyor.Ben bilmediğim şeyleri taklitte edemem.Ben kimseye kabadayı tavırlar sergilemedim.Donuna kadar alırlar diye olayı başlatan kişiye söyleyin siz bunu.

Başa dön
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dragon35, Savaşım yapıcak tek şey var o da bu başarıda emeği gecen herkezi ayakta Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum lamak olur bunun dışında ki tüm yorumlar BOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ tekrardan her birinizi canı gönülden kutlar , bize yaşadığınız heycandan dolayı tşk. ederim Bravo
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
3. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal