FcPro, kardeş sen ne karışıyosun. Seni ilgilendiren bi olay yok. Avukatının arkasına sığınmana da gerek yok.
dragon35, Hocam taraf tutmadan yorum yapmanızı beklerim. _________________ BoZKuRT MD RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
dragon35, ben organizatör olmadan öncede MD ye takılıyordum,kendi çapımda etkinlik yapıp onlarında fotosunu buraya atıyordum,sonradan gelen 5 tornavida benim için + bi unsur olmadı...
dragon35,
Alıntı:
Konya Organizatorlugu gorevine getirilmeden once ve sonraki yazilarinin bazilarini okuma firsati buldum. Mahalle kabadayisi tavirlarina devam etmen durumunda Sorumluluk durumunun gozden gecirilecegini bildirmek isterim.
Bu palartformda yetki tasiyan hickimse hicbir uyeye karsi kabadayi tavirlari sergileyemez.
Senin bu yazdıkların hakaret olmuyor mu? Ne demek bu mahalle kabadayısı,madem bunu çok iyi biliyorsunuz ki bana bu kelimeyi layık gördün.Bu kabadayılığın bi taklitini yapında ben bi bakıyım gerçekten öylemiyim değil miyim _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
MD de hep birilerinin hatrı için susuyorum,yazılarımın sonuna kadarda arkasındayım oo en son dediğimide sana yedirriim. Sen uyarılarını başkasına yap.
Kardeşim bu konuyu gerçekten uzatmak Yarışmacı arkadaşlarımıza ve bir çok kişiye zarar veriyor.. Sana yasal hakkım ile Tarafıma küfür edemezsin dediğim için reklam yapıyor oluyorum.. Ancak bu hakkımı aramaktır.. Benim tavrım en başından en sonuna kadar aynı kaldı..
Başlıkta bu konu ile ilgisi olmayan tüm arkadaşlarımdan özür dilerim..
dragon35 demiş ki:
Sopsorumuz (PASİFİK) Nihat Kardeşime;
Başta yönetici arkadaşlarım olmak üzere tüm MD ailesine;
Serter ve Fırat arkadaslarima;
Birinciligimde buyuk payi olan, beni eğiten ve yarismama sebep olan Barış TOK Hocama;
Bizi destekleyen ve yonlendiren Tolga UPRAK'a;
Teknik Ekibimiz Moto Daytona'ya;
Takim arkadaşlarim Nihat, Onur ve Can'a sonsuz TEŞEKKURLER...
Bizim konuşmamız gereken bu konudur.. Tekrar tebrik ederim. Tüm emeği geçen arkadaşları..
Fırat Çardak _________________
Tarih: 02.10.2007 - 13:03 Mesaj konusu:
Türkiye de ses getirecek bir oluşumu tamamladık,ve henüz başındayken aldıgımız 2 birincilik kupası ile bunu taçlandırmışken topice bakıyorum bir kavga-gürültü...
Şimdi bizim takımımızı o gün gören ve bugün merak ederek sitemize üye olanlar bu kavgaları okuyunca ne düşünür?
"Bumu kardeşim MD RACING TEAM,daha bunlar kendi arasında sorunlu"
derdim ben muhtemelen...
Çok canım sıkıldı b u yazılanlara...
Şu gördüğünüz fotograflara yansıyan karelerde öylesine büyük emek varki..3-5 gün degil,3-5 yılın getirdikleri bunlar..
Lütfen bu GURURU yaşamamıza izin verin...
Teşekkürler için ayrı bir topic açacagım...
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
topici kim kilitledi yahu????
Biz burda yaptıgımız MÜKEMEML bişeyi gururla yayınlıyoruz..Neden 2 kişinin kavgası yüzünden topic kilitleniyor...
Ben HAKİM degilim,kim haklı kim haksız ayırt edecek zamanımda yok...
Haftaların yorgunlugunu ancak atabildim ve yeni uyandım uykudan .. karşılaştıgım şeye bak...Asabi ruh halimi üstümden attıktan sonra gerekenleri yazacagım
Topic kilitlenmiyecek... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6855 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 02.10.2007 - 13:09 Mesaj konusu:
HaYaBuSa, FcPro, İkinizede bu forumda birer tane daha yorum şansı veriyorum.Ve bu yorumlarınızda tehdit değil,herkesten ve birbirinizden özür dilemenizi istiyorum.
Bunu yetkim dahilinde değil, ağabeyiniz olarak istiyorum.
Yoksa bu forum kilitlenecek ve Serter ağabeyinizin bunca emeği heba olacak.
Bunun haricinde söyleyecek sözünüz varsa pm yolunu kullanacaksınız.
Kısa süreliğine forumu kilitliyorum.Birazdan açacağım.Ve yorumlarınızı merakla okuyacağım.Bakalım ne kadar büyük, yada beni ne kadar ağabeyiniz olarak görüyorsunuz...
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Hakancım topici kısa süreliğine ben kilitledim.Bu iki kardeşimin akıllarını başlarına almaları için tanınan süre olacaktı bu.
Neyse topic açık.Umarum ifadeler daha düzgün ve olumlu olur... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HaYaBuSa yazdıklarına ve tavrına dikkat etmelisin. Burası ne M.D. için çırpınanlara saldırabileceğin, ne mahalle kavgası yapabileceğin,ne de ağızını bozabileceğin bir yer DEĞİL!!!!!
Ağızını bozup da konuşmak, yazışmak istiyorsan yanlış adrestesin!!!
Yazdıklarına dikkat et ! yoksa bir daha bu ortama yazı yazamazsın !!!!
+1 daha ekleyin _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Tarih: 02.10.2007 - 13:20 Mesaj konusu:
Tamam Halil,kontrol sendeyse sorun yok.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
HaYaBuSa, Konya Organizatorlugu gorevine getirilmeden once ve sonraki yazilarinin bazilarini okuma firsati buldum. Mahalle kabadayisi tavirlarina devam etmen durumunda Sorumluluk durumunun gozden gecirilecegini bildirmek isterim.
Bu palartformda yetki tasiyan hickimse hicbir uyeye karsi kabadayi tavirlari sergileyemez.
ilk defa bu sitede bir yönetim kurulu üyemizin yapılan haksızlık karşısında açık net ve ÇOK DOĞRU bir tavır sergilediğini görüyorum
SAVAŞ KARDEŞİM seni ayakta
yetki sahibi arkadaşlarım lütfen mesajımı silmeyin _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
serter abim ellerine emengi sağlık emegi geçen herkeze çok çok teşekkürler ya insan böyle şeylerde inanın çok gurur duyuyor ALLAH her zaman bizimle olsun çok daha güzel yerlere gelelim
fcpro hayabusa onlar bu sitenin en akıllı ve en gözde iki insanı nerde ne yapacaklarını çok iyi bilir ve üzerine düşeni yaparlar
HakanDincer, HalilRR, Sevgili abilerim,
Böylesi bir duruma karşı karşıya geldiğim için oldukça mutsuzum.. Gerek sitedeki yazışmalarım ile gerekse gerçek hayatta bu güne kadar kimseyi incitmediğim MotorDelisi çatısı altında ilk defa şahsıma bir küfür geldi.. Ve arkasından hemen silindi..
Öncelikle Böylesi bir tavrı görmezden gelemezdim.. Yasal olarak hakkımı bu başlıkta aramak istemezdim.. Ancak saldırılar devam ettikçe söz hakkı doğdu..
Bilişim sektöründe olmam ve çalıştığım kurumun gücüne hiç bir zaman güvenmedim.. Elimdeki gücü tarafıma yapılan Küfür'de kullanmam en doğal hakkım.. Çünkü Karakter olarak her zaman doğruları savunan ve inandığım konularda gözümü hiç bir şekilde sakınmayan bir kişiyim..
Savaş'ın bahsettiği gibi konuşmamız gereken o kadar çok güzel oluşum içinde, gerçekten yakışmayan sözlerin sarfedilmesi hoş görülür tadda değildi..
Kaldıki benim amacım Reklam olsa daha bir çok arkadaş burada yok iken Hakan Dinçer Sitemiz için Site Admin mertebesini teklif etmezdi.. Bu sitede ben giderim, ahmet gider , mehmet gelir ama MotorDelisi adı lekelenemez..
Benim burada karşı olduğum şeyler çok net ve açık.. Kendim haricinde kime bu şekilde davranılsa tavrım bu olur..
Son olarak söyleyeceğim tek bir açıklama..
Emeği geçen arkadaşların hepsine teşekkür eder, böylesi bir konuda hakkımı aramam adına yazdığım mesajlar adına Özür dilerim..
HaYaBuSa, FcPro, İkinizede bu forumda birer tane daha yorum şansı veriyorum.Ve bu yorumlarınızda tehdit değil,herkesten ve birbirinizden özür dilemenizi istiyorum.
Bunu yetkim dahilinde değil, ağabeyiniz olarak istiyorum.
Halil abi sizlerden ve Fırat arkadaşımızdan çok özür dilerim...İzmir'e gelip seni tanıma imkanım oldu,sen abim olarak bunu benden istediysen ben de kardeşin olarak üzerime düşeni yapıyorum.
Halit'in büroda olduğum için bu yazını burda okudum ve hemen yazma gereği duydum...
Arapkadri abi konuyu tam okumadan yorum yaptınız herhalde.Bana yargısız infaz eden diğer kişilerden de özür dilerim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız