longriders, abi geçmiş olsun hem sana hem diğer arkadaşımıza. 98'de senin başına gelen benimde başıma gelmişti. Bilirim o duyguyu, endişenin had safhada olduğu bir durumdur. Önünü görmemek bir yana hep arkadan gelecek bir tehlike için acaba? acaba? diye diye adam kafayı yiyiyor neredeyse. Varış noktama ulaştığımda elim ayağım boşalmış buldum kendimi resmen. Hiç kimsenin yaşamaması dileğiyle. Ne kadar dilesemde olacak, en azından önlemli çıkmakta fayda var. _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
böyle bi olay benimde başıma geldi sigortalar attı bilenler bilir urlada motorfestivalinin oldugu yerde yani bu yerler sırf çamlık oralarda ışıklarım söndü ayaklarımla buldum yolu altıma ediyodum valla cinmi çıkar perimi çıkar tırstım valla geçmiş olsn dostum
Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 66 Nereden: İstanbul-Kadıköy
Tarih: 02.10.2007 - 12:36 Mesaj konusu:
arkadaşlardan bazıları yanımızda yedek sigorta bulundurmak gereğini hatırlatıyolar ki çok haklılar
ama sigortanın yanısıra tem yolu gibi kimi yerlerinde otoyol ışıklandırmasının olmadığı bölümlerinde eğer bu durumu yaşıyorsanız yanınızda mutlaka küçük bir el feneri ve alyan anahtarı bulundurmak gerekiyor zira selenin altındaki minicik sigortaya ulaşabilmek için fener
mutlaka gerekli... _________________ güzel günler göreceğiz çocuklar güzel günler.. motorları güneşe süreceğiz çocuklar...
www.omermuz.com
halil abiye çok büyük geçmiş olsun çorlu gurubundan iki arkadaşım bana iftara geldiler güzel geçen günün kritiğini yaptık kaza haberini çok geç aldım marmara ereğlisindeyim jandarmayı aradığımda gurup yeni ayrıldı mesajını aldım fakat jandarmadaki subay-asubay arkadaşların hayran kaldığı nokta bukadar kısa sürede organize olmamız ve olayı kendi imkyanlarıyla haletmemiz olayı gören sultanköyden bir vatandaşla görüştüm motorcu çok ucuz atlatı diyor .?? HALİL ABİ GEÇMİŞ OLSUN .SLM.
Tarih: 02.10.2007 - 13:25 Mesaj konusu:
longriders, ömer abi geçmiş olsun.kötü bir oplay seninkide.talihsizlik işte..ama sağ sağlim gideceğin yere varabilmen gerçekten çok sevindirici.
bu arada kaza yapan halil abime de buradan da,büyük geçmiş olsun diyorum.enkısa zamanda,inşallah eski sağlığına kavuşarak aramıza döner _________________
bızlerde tekırdag çok kötü bır kaza yasadık allah kımseye göstermesın allah hepımızı korusun halıl abıyede ve sızede çok geçmıs olsun hepımıze geçmıs olsun daha dogrusu _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız