fırat ellerine sağlık kareler harika o sıcağın alnında iyi iş çıkardın tebrikler ayrıca SAVAŞ ve ONUR arkadaşımızı canı gönülden kutluyorum kupadan bi parça da ben istiyorum _________________ MD Zeybek Team Güzel Kızı
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 890 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 02.10.2007 - 22:03 Mesaj konusu:
hağrika 1 yarıştı izmirli olarak bütün kankalarımla oradaydım. güzel 1 yarış atmosferiydi başarılar _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... çEtEmLE BeN BeRaBeRiZ 1 De RaCE LeRiMiZ !...
Tarih: 17.10.2007 - 15:01 Mesaj konusu:
FcPro Resimler çok güsel emeğine sağlık .
Bu güzel mücadele içinde tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum . Yarışı da bi talihsizlik sonucu bırakmak zorunda kaldım kısmet tabi bu işler fakat yerimi sizden 44 numaralı arkadaşın alması beni sevindirdi Arda - 67 arkadaşımızı da tebrik ediyorum bütün yarış boyunca aynı tempo gitti fakat son tur geçilmesi tabi biraz üzücü oldu . Kasımda Körfezde görüşmek umuduyla .. ( Benimle - 50 ile ilgili başka harkulade resim var ise özelden bana ulaşırsan sevinirim ).. _________________ Motosiklet kullanıyorum çünkü sadece onunla iken sağ bileğim adrenalin seviyemi ayarlayabiliyor.
resimlerr çok harikaa Keşke Bende ola bilse idimmm inşallah bidaki yarışlaraa sizlerleyim arkdaşlar fotolar çok süperrr dahada toplu foto yokmuuu md bu kadarmı sadece FcPro, Paylaşım içn tşkler _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız