Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6373 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 03.10.2007 - 19:09 Mesaj konusu: ARTIK MD'ninde BİR ORMANI VAR !!!
Tam 3 ay önce Rabbit Aplamın öncülüğünde ve "Küresel Isınmaya El Koyun, Ağaç Dikin" sloganıyla başlattığımız fidan dikme kampanyamızda ilk süreci tamamladık ve 1087 Adet Fidan karşılığı olarak 3.261,00 YTL sının ödemesini yaparak makbuzumuzu aldık.
Herşeyden önce bu kampanyada öncülük yapan Rabbit Aplama, İstasyonunda yardım kutusu oluşturarak toplanan yardımların yarısını temin eden kardeşim Nihat(Firestarter) e ve bağışta bulunan herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Deminde söylediğim gibi bu kampanyada ilk süreci,bugün Hakan Başkanımla birlikte EGE ORMAN VAKFI na gidip ödememizi yapıp makbuzumuzu alarak yaptık.
Ve artık Motor Delisi olarak bizimde bir ormanımız var. Kasım ayından başlayacak olan ve toplamda 80 bin tane dikim gerçekleştirilecek olan faaliyet 2008 in Mart ayına kadar sürecek.
Ama bize bir ayrıcalık tanınacak ve Mart ayını beklemeden, Kasım ayında belirlenecek olan bir Pazar günü toplanıp kendi ormanımız için ilk fidanları birlikte dikeceğiz. Sembolik olarak yaklaşık 50 tanesinin dikimini gerçeklerştireceğimiz günde güzel bir kahvaltıyla başlayacağız ve alacağız kürekleri elimize
İzmir Urla Özbek köyü yakınlarında oluşturulacak olan ormanımız, toprağın verimliliğine göre mühendisler tarafından belirlenen ağaç türünden oluşacak. Ve aldığımız bilgiye göre, bizim ormanımız için en uygun olan ağaç Kızıl Çam.
İleride belkide çocuklarımız yada torunlarımız bu ağaçların üreteceği oksijenle hayat bulacak.Doğanın dengesini korumasına belki bir parçada diktiğimiz bu ağaçlarla biz yardımcı olacağız.Hepsinden önemlisi, bu konuda birşeyler yapmış olduğumuzun bilinciyle, rahat bir vicdanla devam edeceğiz hayatımıza.
Bu konuda emeği geçen her arkadaşıma tek tek teşekkür ederim.
Biz sıradan motorcular değiliz.
Biz MOTORDELİSİYİZ.
Doğanın,Huzurevindeki yaşlıların,Bir Köy Okulundaki Öğrencilerin,İftar Çadırında İftar Yapan Yoksulların yanında ola bilen motorcularız.
HalilRR,Ben Urla Özbek'liyim buna çok sevindim .Bu kampanyada emeği geçen herkeze kendi adıma çok teşekkür ediyorum Artık bizimde bir dikili ağacımız olucak _________________
Tarih: 03.10.2007 - 19:30 Mesaj konusu:
Maddi manevi destek olan tüm Motordelilerine teşekkür ederim.. Halil amcamın dediği gibi biz sıradan motorcular değiliz biz MOTORDELİSİYİZ
eğer fırsatım olursa dikim sırasında orda olucam bende _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 03.10.2007 - 20:05 Mesaj konusu:
Yahu biri bizi durdursun..
Huzur Evi ziyaretleri
İlkokul yardımları
Eğitim Seminerleri
Yarış Takımı
İftar Çadırları
Gurur duyun arkadaşlar Gurur...
Hayatı kendine yaşayan degil,birlikten nasıl KUVVET doğdugunu gösteren bir BÜYÜK grubun üyesiyseniz eger mütevzi olmayın..Haykıra haykıra MD üyesi oldugunuzu gururla söyleyebilirsiniz... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız