Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ARTIK MD'ninde BİR ORMANI VAR !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ARTIK MD'ninde BİR ORMANI VAR !!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 03.10.2007 - 19:09    Mesaj konusu: ARTIK MD'ninde BİR ORMANI VAR !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tam 3 ay önce Rabbit Aplamın öncülüğünde ve "Küresel Isınmaya El Koyun, Ağaç Dikin" sloganıyla başlattığımız fidan dikme kampanyamızda ilk süreci tamamladık ve 1087 Adet Fidan karşılığı olarak 3.261,00 YTL sının ödemesini yaparak makbuzumuzu aldık.

Herşeyden önce bu kampanyada öncülük yapan Rabbit Aplama, İstasyonunda yardım kutusu oluşturarak toplanan yardımların yarısını temin eden kardeşim Nihat(Firestarter) e ve bağışta bulunan herkese çok ama çok teşekkür ederim.

Deminde söylediğim gibi bu kampanyada ilk süreci,bugün Hakan Başkanımla birlikte EGE ORMAN VAKFI na gidip ödememizi yapıp makbuzumuzu alarak yaptık.

Ve artık Motor Delisi olarak bizimde bir ormanımız var. Kasım ayından başlayacak olan ve toplamda 80 bin tane dikim gerçekleştirilecek olan faaliyet 2008 in Mart ayına kadar sürecek.

Ama bize bir ayrıcalık tanınacak ve Mart ayını beklemeden, Kasım ayında belirlenecek olan bir Pazar günü toplanıp kendi ormanımız için ilk fidanları birlikte dikeceğiz. Sembolik olarak yaklaşık 50 tanesinin dikimini gerçeklerştireceğimiz günde güzel bir kahvaltıyla başlayacağız ve alacağız kürekleri elimize Gülümsüyorum

İzmir Urla Özbek köyü yakınlarında oluşturulacak olan ormanımız, toprağın verimliliğine göre mühendisler tarafından belirlenen ağaç türünden oluşacak. Ve aldığımız bilgiye göre, bizim ormanımız için en uygun olan ağaç Kızıl Çam.

İleride belkide çocuklarımız yada torunlarımız bu ağaçların üreteceği oksijenle hayat bulacak.Doğanın dengesini korumasına belki bir parçada diktiğimiz bu ağaçlarla biz yardımcı olacağız.Hepsinden önemlisi, bu konuda birşeyler yapmış olduğumuzun bilinciyle, rahat bir vicdanla devam edeceğiz hayatımıza.

Bu konuda emeği geçen her arkadaşıma tek tek teşekkür ederim.

Biz sıradan motorcular değiliz.

Biz MOTORDELİSİYİZ.

Doğanın,Huzurevindeki yaşlıların,Bir Köy Okulundaki Öğrencilerin,İftar Çadırında İftar Yapan Yoksulların yanında ola bilen motorcularız.

Biz MOTORDELİSİYİZ. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Buda makbuzumuz...

En son HalilRR tarafından 05.10.2007 - 12:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 03.10.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR,Ben Urla Özbek'liyim buna çok sevindim Gülümsüyorum .Bu kampanyada emeği geçen herkeze kendi adıma çok teşekkür ediyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Artık bizimde bir dikili ağacımız olucak Göz kırpıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 03.10.2007 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Alkışlıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 03.10.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok önemli bir kampanya hepinize teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_____ReBuilder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 03.10.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD yönetimine teşekkürler... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
_____ReBuilder Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.10.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler md Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
motopirate Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 03.10.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.10.2007 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 03.10.2007 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maddi manevi destek olan tüm Motordelilerine teşekkür ederim.. Halil amcamın dediği gibi biz sıradan motorcular değiliz biz MOTORDELİSİYİZ Delirdim Delirdim
eğer fırsatım olursa dikim sırasında orda olucam bende Gülümsüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 03.10.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 03.10.2007 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 03.10.2007 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, ben diktiğim fidanın altında mangal yapabilirim dimi abi Delirdim Delirdim Delirdim

bu kampanyada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum Bravo Bravo

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.10.2007 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorum yok ne desem az bizler harbi motorcuyuz Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Alıntı:

Halil amcamın

amcamı ne amcası be halil abim benim daha yaşlanmadı o hala bi deli Delirdim Delirdim Motordelisi
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gsr_serter
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 03.10.2007 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
gsr_serter Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.10.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu biri bizi durdursun.. Dil çıkarıyorum

Huzur Evi ziyaretleri
İlkokul yardımları
Eğitim Seminerleri
Yarış Takımı
İftar Çadırları

Gurur duyun arkadaşlar Gurur...

Hayatı kendine yaşayan degil,birlikten nasıl KUVVET doğdugunu gösteren bir BÜYÜK grubun üyesiyseniz eger mütevzi olmayın..Haykıra haykıra MD üyesi oldugunuzu gururla söyleyebilirsiniz...

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye