Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - full depoda en düşük kaç km. de ışık yaktınız

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

full depoda en düşük kaç km. de ışık yaktınız

full depoda en düşük kaç km. de ışık yaktınız
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorparca
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.10.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayın nosscu 110km normal çünkü aracınız zannedersem 2007 model ve yeni motosikletlerde tüketimin fazla olması normal ki hele birde gazlama olursa.ben aracımı sattım,2004 modeldi ama epey modifikasyon olduğu ve gazlandığı için 100km'de benzin ışığını yaktım.+/- 5km her motosiklette normaldir.iyi günler..
motorparca Çevrimdışı motorparca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.10.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, dostum daha fazlasıda varda kabalık olmasın die yazmadım tabi ben günlük bindiğim ve bu işin ticaretini yaptığım için fulleme gereği duymuyorum....Bilmem anlata bildim mi Öfkeliyim

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 03.10.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa demiş ki:
Para bende huzur bende o yüzden hiç dikkat etmedim Delirdim
walla süper cvb tı Dil çıkarıyorum
bu arada aklıma takıldı,gp de rossi nin testinde yanlış hatırlamıyorsam 160 km de bitiriyormuş,
sanırım yanlış hatırlıyorum.
fakat eğer doğru hatırlıyorsam hepimiz harcanıyoruz buralarda Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 03.10.2007 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu arada aklıma takıldı,gp de rossi nin testinde yanlış hatırlamıyorsam 160 km de bitiriyormuş,

Doğru biliyorsun Bravo Bravo
Yarışlar 160-175 km ortalama hız ile bitiyor.Pistten piste değişiyor ortalamaları Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspire
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 03.10.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

06" 650 burgman 15 litre benzin full depo bastırdığın zaman 7000 den inmediğin zaman 130 - 140 km de ışık yanıyo. Ama 5000 d/d yi geçmezsen 240 235 km arasında ışık yanıyo
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.10.2007 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

normal kullanımda 150km. gazlama yaparsam 90-100km arası gidiyor. Göz kırpıyorum
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.10.2007 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, demekki 100 km de bitiren herkez rossiye nal toplatır Dil çıkarıyorum
speedycrew, dipgazlama yaparsan 50 km de bitireceksin demek.walla sormaya korktum Dil çıkarıyorum
Başa dön
aybars
Üye
Üye

Nereden: Izmir-Karsiyaka-Karagöl Yolu

MesajTarih: 03.10.2007 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiç ful depo ihtiyacım olmadı ki Bravo

Marmariste benzin alırken içinde ne kadar olduğunu bilmeden 20YTL doldurulsun istedim ama bir baktık depo ağzına kadar doldu neredeyse.

İzmir'e geldim,2 gün Manisa'ya işe gittim geldim. Hala benzinim vardı Alkışlıyorum

CBF150 diyorum;onu seviyorum.
Başa dön
aybars Çevrimdışı aybars Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Angeldevil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: .:Smyrna:.

MesajTarih: 03.10.2007 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000rr aydın otobanı 105km de yandı sabah erken saatler ve uzun süre top speed gittikten sonra

Dövme Dizini Ben Döverim Kızını He Heey..Bir gün MD olursa herkes,hiç şaşırma bey
Başa dön
Angeldevil Çevrimdışı Angeldevil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos :)

MesajTarih: 03.10.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedycrew, işte sbsy farkı Bravo Çok gülüyorum eyt beeeeee Delirdim Delirdim Delirdim

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.10.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, dostum ya,geldiğinde soma farkını göstermeye çalıştım fakat başarılı olamamışım demek,nzmn geliyordun sen yine???? Dil çıkarıyorum
Başa dön
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 03.10.2007 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

normal şehir içi kullanım gazsız 200km ye yaklaşıyordu 2006 zx10..full gaz 110-115 gbi bişeydi belki biraz daha zorlasaydım 5-10 km daha düşerdi
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.10.2007 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ışık yandımı alıyorum 38 ytl ye doluyor tekrar ışık yanıncaya kadar 245km yapıyor yamaha R6

bendede aynısı oluyor yanlız benim 30 ytl ye doluyor Gülümsüyorum
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 03.10.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öle bişi olursa yakarım o motoru....

Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Başa dön
mysugar Çevrimdışı mysugar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.10.2007 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R,
dostum nedendir bilmem ama senin ismini her gördüğümde motorunun çalınması geliyor. sanki benimki çalınmış gibi üzülmüşüm demekki, yer etmiş beynimde.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
4. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.49 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal