Tarih: 03.10.2007 - 20:57 Mesaj konusu:
nosscu, Senle ben pert team'iz aslında Ben ZX7 ile sen ZX10 ile kirpi üstünden geçip makinaları pert ettik neredeyse.Kawa bu kirpiyi gördümü dayanamıyor.Hemen kilitleniyor kirpiye puhahahahaha _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3561 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 03.10.2007 - 20:58 Mesaj konusu:
ekamba, reis senden zaten daha fazlasını beklemiyordum...adın hıdır elinden gelen budur...
nosscuuu basss basss nitrojeniiii paşamm...ekamba abiyi gazlıyak biraz...şimdi çıkar Otobana...otostopaa...
ekamba sen olmasan şu site bana yalan olurdu...Varlığım sana armağan olsun .. .hastayım sana ... 3531 mesajında tarafımdan okunmuştur... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 03.10.2007 - 22:15 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
mete_han, bi sen değil herkez hasta,birde yakalasalar
teşekkürler bu arada
hemen şımarma bence...sadece torpak çekiyor...
Bizim Salihli tayfası Somadan çok kız almıştır...yani kan çekiyor...
Şu bizim Sard harabelerine niye gitmezsiniz anlamam...orda moturları tarihi eserlerin içine sokup foto çektirseniz falan...heykelleri kırmayın ama ha... çok otantik olur...
herşeyi bizmi sölicez paşam... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 04.10.2007 - 00:13 Mesaj konusu:
mete_han demiş ki:
Şu bizim Sard harabelerine niye gitmezsiniz anlamam...orda moturları tarihi eserlerin içine sokup foto çektirseniz falan...heykelleri kırmayın ama ha... çok otantik olur...
zamanında çok gittik belki bişiiler buluruz diye ama jandarma rahat bırakmadı(anladın sen )
akhisar salihli arası yol çok berbat,o yüzden pek tercih etmiyoruz güzergah olarak..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Nov 12, 2004 Mesajlar: 548 Nereden: AVCILAR / İSTANBUL
Tarih: 04.10.2007 - 00:19 Mesaj konusu:
bizde adamın motordan belki 15 kat daha güçlü makina var tek teker yapmıyoruz gençlerden korkulur abicim
ne kadar var o kadar limitleri zorluyorlar ne o çin motoru ile tek teker helal olsun ama kafaya takkeyi unutmayın sakın!!!
Tarih: 05.10.2007 - 00:30 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
mete_han demiş ki:
zamanında çok gittik belki bişiiler buluruz diye ama jandarma rahat bırakmadı(anladın sen )
akhisar salihli arası yol çok berbat,o yüzden pek tercih etmiyoruz güzergah olarak.....
valla dostum şuna inan...biraz arabesk olacak ama ben Manisalının köpeği olurum...memleketim diye demiyorum...Egem incim...insanına taşına toprağına havasına suyuna hasretim... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız