Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Kardeş Okul "Gittik, sevindirdik, geldik"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Kardeş Okul "Gittik, sevindirdik, geldik"
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
calamity06
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 27.09.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar siteye yeni üye oldum ama emin olun çok mutluyum çünkü yapılan şeyler çok gzl bundan sonraki yardım çalışmalarında maddi manevi elimden ne gelirse yapmaya çalışıcam yüreğinize sağlık.
Başa dön
calamity06 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 03.10.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
emeği geçen herkese teşekkürler.
gece gündüz takip ediyorum formu ama böyle bişey yapılacagını okumadım.
bireysel yapılan faaliyetler mi bunlar.
biz üyeler hepberaber bi projeye imza atsak diyorum

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 03.10.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu topik ya bayat haber ?yada foto makinasının zamanı bozuk Bravo Alkışlıyorum Bravo
_____ReBuilder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 03.10.2007 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tarih: 19-09-2007, 20:55:58 Mesaj konusu: MD Kardeş Okul "Gittik, sevindirdik, geldik"

bence makinenin tarihi yanlış...

ama konu bu değill...

bu etkinlikte emeği olan herkese teşekkürler... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

devamını diliyorum MD farkı ile... Çoook seviyorum
Başa dön
_____ReBuilder Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 03.10.2007 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

theplayrabbit,o heyecandan makinenin tarihini ayarlamaya fırsatım olmadı,hatta aklıma bile gelmedi yani...evet ayın 19'da gerçekleştirdiğimiz yeni bi etkinlik,herkesin bakış açısı farklı tabi,odaklanan yerde öyle..

_____ReBuilder, açıklaman için teşekkürler... Bravo
_____ReBuilder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 04.10.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, rica ederim... Gülümsüyorum
Başa dön
_____ReBuilder Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinop

MesajTarih: 04.10.2007 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o yüzlerdeki gülücük herşeye bedel değilmi Gülümsüyorum emeği geçen herkezi kutlarım Alkışlıyorum
Başa dön
excavator_zx6 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 08.10.2007 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, harika bir iş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsunnnn

MesajTarih: 11.10.2007 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi öğrenci olduğum zamanlar okuluma motorlarla gelseydinin en çok ben sevinirdimmm uzun süredirr motora ilgim var ( 3 yaşından beri Çok gülüyorum )
babamda motorcuydu jawa 350 ile tek teker görüntüleri var amma bana motor aldırmıyo oda 4 tekere geçtiii
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALIKESiR/EDREMiT

MesajTarih: 08.11.2007 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kelimelerin tükendiği an Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
deli_beygir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 08.11.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 19.11.2007 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: soma

MesajTarih: 19.11.2007 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 19.11.2007 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
SL047 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MoND
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 19.11.2007 - 03:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, sizleri tebrik ederim gercekten cok duygulandim bundan sonra böyle güzel organizasyonlara bende maddi manevi katilmak isterim özellikle cocuklarimiz icin. Sizi alkisliyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
MoND Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye