Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD RACING TEAM PINARBAŞI FOTOLARI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD RACING TEAM PINARBAŞI FOTOLARI

MD RACING TEAM PINARBAŞI FOTOLARI
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 03.10.2007 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter, Serter abi fotolar gerçekten çok güzel.yarışta kupa alan tüm MDSK pilotlarını kutlarım.Özellikle Onur'u canı gönülden kutlarım.O 1.liği haketti..

Saygılarımla

Şükrü Akkaş
0 532 454 40 90 Dil çıkarıyorum

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cbrfuat
Üye
Üye

Nereden: sizin olmadığınız yer

MesajTarih: 03.10.2007 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter, Serter abi fotolar gerçekten çok güzel.yarışta kupa alan tüm MDSK pilotlarını kutlarım.Özellikle Onur'u canı gönülden kutlarım.O 1.liği haketti..

Saygılarımla

Fuat Bozkurt

FuaT BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
cbrfuat Çevrimdışı cbrfuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Serter_Sert
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 03.10.2007 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Ahmetcim o senin güzelliğin canım kardeşim....

kaRRdelen, Çok teşekkür ediyorum

oMeR_BoZKuRT, Çok saol dayı,o senın FBI ajanlığın dayı

MeLTeMs, Teşekkür ediyorum..

styLe_cRazy, Çok saol elimden geleni yapmaya çalıştım

Zx12aLi, Alicim teşekkür ediyorum....

capodelcapo, Şükrücüm çok teşekkür ediyorum...

cbrfuat, BOZKURT kardeşlerin hepsine çok teşekkür ediyorum... Bravo
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.10.2007 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter, abi ellerine ve objektifine sağlık,fotolar gerçekten harika tebrik ederim seni Bravo Bravo

Bu başarıda başta MD racing team yarışçılarını,
ve ememği gecen tüm dostlarıma teşekkür ederim,

BURADA BİR AİLE OLDUĞUMUZU UNUTMAYALIM....ve burada her zaman bazı dostlarımızın eşlerinin,bazı dostlarımızın kız kardeşlerinin,bazı dostlarımızın kız arkadaşlarının ve bayan üyelerimizin olduğunu unutmayalım LÜTFEN....

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.10.2007 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibRRahim, Haklısın güzel abim.. Dikkatli olmak gerekiyor.. Bravo

Çok güzel bir organizasyonda, unutamadığım bir çok güzel an ve heyecanının zirvelerinde bir organizasyon yaşadım.. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür borçluyuz.. Kendi dünyamda 3 kare ile özetler isem Çok gülüyorum

1.) Unutamadığım en güzel sahne ise, Heyecanı dorukta olan Bu çekişme süperdi.. Bravo Tebrik ederim..

2.) En sevdiğim Bodyguart'larımı aynı karede fotoğraflamak idi.. Kendileri Severken öldürürler Dil çıkarıyorum Volkan ve Ceymo abilerim..

3.) Ve gündeme bomba gibi düşen avukatlarım Çok gülüyorum Yakaladıklarının gözünün yaşına bakmazlar.. Dil çıkarıyorum Kimse Matrix hesabı olduklarını sanmasın
Çok gülüyorum

Kanımca şimdi oldu Bravo

Bende Geleneğe uyup Dil çıkarıyorum çıkarayım..

Fırat Çardak
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.10.2007 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar cok güzel tebrik ederim herkesi yarış belliki güzelmiş uzak kaldım uzun zamandır
Başa dön
motordelisi82 Çevrimdışı motordelisi82 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Serter_Sert
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 04.10.2007 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibRRahim, Saol ibrahim'cim sende fena çıkmamışsın hani Dil çıkarıyorum

FcPro, Benim fotolar ne oldu.
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.10.2007 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter, Ne fotoğrafı?
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 04.10.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro,Fırat Sen benım bir kaç foto çektin diye hatırlıyorum yanlış deyilsem onları soruyorum.Yoksa çekmedinmi Ağlıyorum
Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 04.10.2007 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter, Serter abim fotomu istedin Şok oldum
Bunlar olur mu abi,seni biraz geçmişe götürecek ama Göz kırpıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Serter_Sert
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 04.10.2007 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay canlarıma kardeşlerime ustama bak.Özledim ben sizi ya...
Başa dön
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 04.10.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter, özlediysen buyur gel kardeşim.Öyle kuru kuru özlemekle olmuyor Bravo

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Serter_Sert
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 04.10.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oMeR_BoZKuRT, İnşallah en yakın zamanda fırsatını bulunca gelicem
Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 04.10.2007 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi dilekte bulunan herkese teşekkürederim.

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
burakcrazy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bandyrma/Ystanbul

MesajTarih: 06.10.2007 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotolar super karelar harika ,çok güzel bi gün geçirilmiş keşke bizde gelebilseydik oralara fakat merak ettigim bi soru var bi kaç üyemiz daha girecekti yarışa sanırım aklımda bi HalilRR kalmış ,niye girmediklerini merak ettim

burak1000rr@hotmail.com
Başa dön
burakcrazy Çevrimdışı burakcrazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal