önce canımız bence maddiyat ikinci planda tedbirini maxsimum seviyede takdir allahın diye düşünüyorum artı bunun şakası olmaz biz iki haftada konya md olarak 2 arkadaşımızı kaybettik tekrar başımız sagolsun derin mesele bunlar basite almayalım böyle bir ceketin oldugunu bilen kaç kişi vardı yeni ögrenen arkadaş çoktur bu bizim hayatımız sözkonusu paylaşım için tşkler
Yurdum insanı normalde korumalı mont giymiyor; hatta kask takmıyor... Airbag'li cekete para mı verecekti... nasıl olsa birşey olmaz mantığı hakim herkese... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 04.10.2007 - 00:35 Mesaj konusu:
Bende bu havayastıklı cekketten var. Aslında çok güzel birşey. Yalnız bir kere kabloyu çıkarmadan motordan seri bir hareketle atlayarak indim. Tabi saniyesinde "pat" diye bir ses geldi ve ceket hava ile doldu. O kadar sert oldu ki, boynumu geriye doğru hareket ettiremedim. Düşününce, Allah korusun ama, bir kaza anında çok işe yarayabilir. Bu nedenle herkese tavsiye ederim. Yedek tüpünü kolayca takabiliyorsunuz. Tüpler de pahalı değil. _________________ GSX 1300 R
Tarih: 04.10.2007 - 01:27 Mesaj konusu:
motormania, hayat kurtarabılcek seylerı bence bır yasayla ucuzlatmalılar cok gereksız bırsey degıl ama kımse vermez bu parayı sısme bebege _________________ Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-poda
Çok iyi bir koruma ekipmanı ancak fiyat gerçekten yüksek. Dediğin gibi yasayla ucuzlatılmalı ama güzel ülkemde ilaçlar bile ateş pahası hatta bazı ilaçlar ssk tarafından ödenmiyor bile. İnsanlar ilaç alabilmek için ceketini satarken hava yastıklı ceketi ucuzlatmayı kimse düşünmez. (bende dahil) _________________
Tarih: 04.10.2007 - 01:34 Mesaj konusu:
motormania, yenı yasa cıkıyor en azından doktorlar artık garıbanları soyamıycak tam gun mesaı baslıcakmıs doktorlara hoş onunda bır yolunu bulurlar zaten bende o ceketı almam _________________ Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-poda
Metecim pahalı. Makul ya da karşılaştırılabilecek fiyat değil. Fazla rakip yok. Alternatif yok...1.700 YTL fiyat mantık dahilinde değil. _________________
[/url]
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 04.10.2007 - 13:29 Mesaj konusu:
Dışardaki fiyatının 200 euro olduğunu düşünürsek
eğer motor piyasasındaki son durumda çok fazla kişinin
nemalandığını görmek içten bile değil !!!
Türkiyede herşey 5 katına satılıyor vicdansızlık değil mi bu ? _________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız