Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şu hava yastıklı ceketler piyasada neden tutulmadı sizce?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şu hava yastıklı ceketler piyasada neden tutulmadı sizce?

Şu hava yastıklı ceketler piyasada neden tutulmadı sizce?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Udhl
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.10.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işim gücüm yok birde bu mısır ı mı takıcam Sırtıma Çok gülüyorum arkadasın dedıgı gıbı Tam POP Corn Delirdim
Başa dön
Udhl Çevrimdışı Udhl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
TahiRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 03.10.2007 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önce canımız bence maddiyat ikinci planda tedbirini maxsimum seviyede takdir allahın diye düşünüyorum artı bunun şakası olmaz biz iki haftada konya md olarak 2 arkadaşımızı kaybettik tekrar başımız sagolsun derin mesele bunlar basite almayalım böyle bir ceketin oldugunu bilen kaç kişi vardı yeni ögrenen arkadaş çoktur bu bizim hayatımız sözkonusu paylaşım için tşkler
Başa dön
TahiRR Çevrimdışı TahiRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 04.10.2007 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yurdum insanı normalde korumalı mont giymiyor; hatta kask takmıyor... Şok oldum Sinirlendim Airbag'li cekete para mı verecekti... Şok oldum nasıl olsa birşey olmaz mantığı hakim herkese... Öfkeliyim
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
shadowmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BatIdan1yERden

MesajTarih: 04.10.2007 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Udhl demiş ki:
işim gücüm yok birde bu mısır ı mı takıcam Sırtıma Çok gülüyorum arkadasın dedıgı gıbı Tam POP Corn Delirdim

yurdum insanı...
shadowmania Çevrimdışı shadowmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 04.10.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bi ara ciddi ciddi araştırdım. Alsam mı almasam mı diye düşündüm, fiyatı çok pahalı geldi bana. Benim vazgeçme sebebim fiyatının pahalı olması idi.
www.sahibinden.com/revit_ultimate_pantalonWQQaXQQ7799865WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SentinuS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ataşehir

MesajTarih: 04.10.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende bu havayastıklı cekketten var. Aslında çok güzel birşey. Yalnız bir kere kabloyu çıkarmadan motordan seri bir hareketle atlayarak indim. Tabi saniyesinde "pat" diye bir ses geldi ve ceket hava ile doldu. O kadar sert oldu ki, boynumu geriye doğru hareket ettiremedim. Düşününce, Allah korusun ama, bir kaza anında çok işe yarayabilir. Bu nedenle herkese tavsiye ederim. Yedek tüpünü kolayca takabiliyorsunuz. Tüpler de pahalı değil.
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.10.2007 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

markası dainesse olsa yok satardı
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 04.10.2007 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daytona motorda spidi marka var. Liste fiyatı 1135 euro indirimli fiyatı ise 998 euro. İncelemek isteyenler aşağıdaki linkten bakabilir. (verdiğim link umarım reklama girmiyordur) http://www.daytonamotor.com/alisveris/files/scripts/prodView.asp?idproduct=104

En son motormania tarafından 04.10.2007 - 01:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
motormania Çevrimdışı motormania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.10.2007 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motormania, para sorunu olmayan ıcın bıle cıddı rakam gıbı geldı bana
motormania
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.10.2007 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34 demişki,
Alıntı:

motormania, para sorunu olmayan ıcın bıle cıddı rakam gıbı geldı bana

Gerçekten ciddi bir rakam. Dainese full koruma kombi alınabilir bu fiyata.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.10.2007 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motormania, hayat kurtarabılcek seylerı bence bır yasayla ucuzlatmalılar cok gereksız bırsey degıl ama kımse vermez bu parayı sısme bebege
motormania
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.10.2007 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok iyi bir koruma ekipmanı ancak fiyat gerçekten yüksek. Dediğin gibi yasayla ucuzlatılmalı ama güzel ülkemde ilaçlar bile ateş pahası hatta bazı ilaçlar ssk tarafından ödenmiyor bile. İnsanlar ilaç alabilmek için ceketini satarken hava yastıklı ceketi ucuzlatmayı kimse düşünmez. (bende dahil)
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.10.2007 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motormania, yenı yasa cıkıyor en azından doktorlar artık garıbanları soyamıycak tam gun mesaı baslıcakmıs doktorlara hoş onunda bır yolunu bulurlar zaten bende o ceketı almam Gülümsüyorum
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.10.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Metecim pahalı. Makul ya da karşılaştırılabilecek fiyat değil. Fazla rakip yok. Alternatif yok...1.700 YTL fiyat mantık dahilinde değil.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 04.10.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dışardaki fiyatının 200 euro olduğunu düşünürsek

eğer motor piyasasındaki son durumda çok fazla kişinin

nemalandığını görmek içten bile değil !!!

Türkiyede herşey 5 katına satılıyor vicdansızlık değil mi bu ?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal