Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - xenon ampuller hk. bilgi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

xenon ampuller hk. bilgi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
asikan
Üye
Üye

Nereden: osmaniye

MesajTarih: 04.10.2007 - 14:02    Mesaj konusu: xenon ampuller hk. bilgi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar benim sormak istediğim şu gsr 600 motorlar için xenon ampullerde 4000 k dan 8000k ya kadar seri var en iyi aydınlatan hangisi fikri olan varmı ben baktım tanıtımlara bir şey anlamadım ama güzeş ışıgı denilen bir tipi var o 5200 k yazıyor sizce en ii ışık vereni hangisidir. ve hangi marka almalıyız bunların ömrü nekadardır.
asikan Çevrimdışı asikan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.10.2007 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam bılmıyorum ama sayı buyudukce gucu artıyor dıe bılıyorum ben yanlıs olabılırım ama
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 04.10.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

8000k mtec Bravo
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asikan
Üye
Üye

MesajTarih: 04.10.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

'chibo, ') 8000 k mtec demişsin m tec markamı peki ben bilmiyorum markaları falan
grs 600 için alacağım bende uzun ve kısa yapacak yani selllektör yapacak bir model olması gerekli sanırım ayrıca nereden temin edebilirim
asikan Çevrimdışı asikan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.10.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asikan, mtec ampulun ve trafosunun markası olması lazım teklı modellerıde var cıftlı modellerıde mtec yazarsan cıkabılır suzukı bayılerındede yaptırabılırsın sanırım
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.10.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asikan selam, Senin ihtiyacın olan H4 ampül tipli Xenondur. 6000k ve 8000k senin işini görür. 6000k daha beyaz ve daha aydınlatıcıdır. 8000k ise mavidir ve daha şık gözükür ancak aydınlatması birazcık daha azdır.

Geçen sene 6000k mtec takıyordum,bu sene 8000k kullanıyorum.8000k ile henüz yağmura denk gelmedim ama 8000k'nın sis ve yağmurda performansının zayıf olduğunu duymutuştum gerçi siste ve yağmurda işim olmaz motorlaayrı konu Gülümsüyorum

Zannedersem elimde bir tane H4 Mtec war.
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.10.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asikan, Ertuğrul abi sana en güzel cevabı ryangt, kardeşim Eray vermiş. Ayrıca kendisi Suzuki bayisi Tekay motorun da sahibidir. Kendim bizzat 6000K kullanıyorum ve tavsiye ederim. Eray'ın elinde bir tabe varmış onunla irtibata geç istersen.
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 04.10.2007 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
asikan selam, Senin ihtiyacın olan H4 ampül tipli Xenondur. 6000k ve 8000k senin işini görür. 6000k daha beyaz ve daha aydınlatıcıdır. 8000k ise mavidir ve daha şık gözükür ancak aydınlatması birazcık daha azdır.

Geçen sene 6000k mtec takıyordum,bu sene 8000k kullanıyorum.8000k ile henüz yağmura denk gelmedim ama 8000k'nın sis ve yağmurda performansının zayıf olduğunu duymutuştum gerçi siste ve yağmurda işim olmaz motorlaayrı konu Gülümsüyorum

Zannedersem elimde bir tane H4 Mtec war.

8000k mavi olduğundan işiği az 6000k beyaz daha iyi aydınlatıyo
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 04.10.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BUMUDUR? budur Bravo

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanGuler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.10.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende çok düşündüm bu ampullerden takmayı ama herkes karşı çıktı motorun elektrik aksamına zararlı diye hatta bir arkadaşım bütün kablolarının yandığını söyledi o yüzden şimdilik askıya aldım bende sizlerin bilgisi nedir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
Başa dön
HakanGuler Çevrimdışı HakanGuler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.10.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_NINJA, yanan bısı yok en fazla trafo gıder
asikan
Üye
Üye

MesajTarih: 05.10.2007 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, SENİN DEDİĞİN DOGRU 8000 K XENON MAVİ DİYE OKUDUM DENDE 6000 K ELMAS BEYAZI DİYE GEÇİYOR LİSTEDE GALİBA 6000 K ALMAK EN UYGUNU SANIRIM EN SONUNDA ONA KARAR VERDİM. Dans KARAR VERDİĞİME GÖRE GERİYE ALMAK KALIYOR
ryangt İLE KONUŞUP ONDAN ALMAK LAZIM KENDİNDE VARMIŞ Gülümsüyorum))
kaaya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.10.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

k sayısı dustukce aydınlatması artar yanı 4000 k daha ıyıdr.rakam arttıkca ısığın rengı koyulasır 8000 k dan sonrası ıyıce mavı hatta 10,000 12,000 k olanlar var neredeyse mor renlerı.bunlarda görüş dahada azalır.çok tatlı bır mavılık vede max aydınlatma ıstersen 5000k veya 6000 k buz mavısıdır en ıyısı derım.saygılarımla
Başa dön
kaaya Çevrimdışı kaaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal