Ben agaçlarımın tam ortasına boş bir adam boyu yer istiyorum, mezarımı oraya gömün benim, bak buraya yazdım hepiniz okudunuz bilginiz var 2 yakanızda olurum bakın....
HalilRR, abi MD çatısı altında gerçekten çok güzel organizasyonlara imza atıyorsunuz, Tüm MD ailesini katkılarından dolayı kutluyorum _________________ Dostluğumuz baki..
Biz buyuz
Bizi buluşturan sadece motor sevgisi gibi gözüksede;derinlerde aslında insan sevgisi,hayat sevgisi ve doğa sevgisi yatar
Bütün MD ailesini bu etkinlikten dolayı kutluyorum. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR.
M.D. Yönetim Kurulu ve Üyelerizin toplumumuza hizmetleri çıg gibi büyüyor!!!!
Daha önceden söylediğim gibi M.D. üyesi olup da gurur duymamak mümkün mü?
Hakan başkan biri bizi durdursun diyor, durduramazlar başkanım GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ!!!!!
Arkadaşlar bu faaliyet ve icraatlar başka hiç bir motorsiklet kulubünde YOK!! Lütfen yönetimimizin bu tür organizasyonlarını elimizden geldiğince destekleyelim, katılalım yapılacak diğer faaliyetler için yönetimimize şevk kazandıralım.
Bu faaliyet ile artık benim de dikili bir ağacım olacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim!
Tekrar _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız