Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ARTIK MD'ninde BİR ORMANI VAR !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ARTIK MD'ninde BİR ORMANI VAR !!!

ARTIK MD'ninde BİR ORMANI VAR !!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 04.10.2007 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 04.10.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD yönetimine ve megi geçen herkese bütün yardım yapanlara
tebrikler ve teşekkürler.
Bravo MD işte bu sosyal dayanışma Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
KAWAKARTAL Çevrimdışı KAWAKARTAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.10.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben agaçlarımın tam ortasına boş bir adam boyu yer istiyorum, mezarımı oraya gömün benim, bak buraya yazdım hepiniz okudunuz bilginiz var 2 yakanızda olurum bakın....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.10.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, abi MD çatısı altında gerçekten çok güzel organizasyonlara imza atıyorsunuz, Tüm MD ailesini katkılarından dolayı kutluyorum Alkışlıyorum
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 04.10.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Biz buyuz Alkışlıyorum
Bizi buluşturan sadece motor sevgisi gibi gözüksede;derinlerde aslında insan sevgisi,hayat sevgisi ve doğa sevgisi yatar Çoook seviyorum Bravo
Bütün MD ailesini bu etkinlikten dolayı kutluyorum. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 04.10.2007 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun MD tebrik ediyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 04.10.2007 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 04.10.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

M.D. Yönetim Kurulu ve Üyelerizin toplumumuza hizmetleri çıg gibi büyüyor!!!!

Daha önceden söylediğim gibi M.D. üyesi olup da gurur duymamak mümkün mü?

Hakan başkan biri bizi durdursun diyor, durduramazlar başkanım GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ!!!!! Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Arkadaşlar bu faaliyet ve icraatlar başka hiç bir motorsiklet kulubünde YOK!! Lütfen yönetimimizin bu tür organizasyonlarını elimizden geldiğince destekleyelim, katılalım yapılacak diğer faaliyetler için yönetimimize şevk kazandıralım.

Bu faaliyet ile artık benim de dikili bir ağacım olacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim!

Tekrar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.10.2007 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun destek verenlere Alkışlıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hussar_125
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.10.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
hussar_125 Çevrimdışı hussar_125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ander
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.10.2007 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcuya yakışan herşey motordelilerinde var allah yardımcımız olsun
SIYAH10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya Memleketi:Bandırma

MesajTarih: 05.10.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kampanyalara maddi ve manevi destek veren tüm MD üyelerine Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

MD üyesi olmak ayrıcalıktır... Bravo Bravo Bravo
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 05.10.2007 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

mezarımı oraya gömün benim

mezar, Bu nasıl bi cümledir yaa. Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

senin için iki ağaç arasında sığabileceğin kadar yani 1500 m2 yer ayırtırım ben kardeşim merak etme Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

eko_r1, Saol kardeşim...
CrossStar
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.10.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Daha İyilerini Versin İnş Ben Yamaha-Tdm nin sahibi şifremi unuttuğum içn yeni açdım

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

İnşallah Daha İyilerinide Yaparız Biz MD olarak Katkımız Olmasada Sevindim TEbrikler

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Yani Benim Katkım Olmasada Üzgünüm
Başa dön
CrossStar Çevrimdışı CrossStar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 11.10.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperiz biz motor delisiyiz biz bravo bizee!
(haykırık bunnar Çok gülüyorum )
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal