Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TVS APACHE ( BILGI PAYLASIM )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TVS APACHE ( BILGI PAYLASIM )

TVS APACHE ( BILGI PAYLASIM )
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 31, 32, 33  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
okan1919
Üye
Üye

MesajTarih: 29.09.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gadfader demiş ki:
ya erol abi bişey soracam bir bilgin varmı şunları bir oku ve en sonuna dikkat et max hız ( fabrika verileri ) rtr 160 için yanlış olabilirmi aklım almıyor sen max hız için 135 -140 arası dedin ve videoya çektin fakat fabrika bir üst modeline ve bg gücü olarak daha güçlü olan rtr 160 118 km hız demiş . acaba fabrika dalgamı geçiyor yoksa ne ?
The specs:

sanırım o düz yolda, ama en zorlu doğa koşulunda gidebileceği hız.
okan1919 Çevrimdışı okan1919 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 29.09.2007 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım Bravo Alkışlıyorum Bravo
Udhl
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.10.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önümüzdeki sezon Çok İyi bir Patlama Yapicak Gibi Gözüküyor Kullanan Herkezde Çok memnun Apache Den Race Kasalar Üreticeklermiş sanırım önümüzdeki Sezonda
Başa dön
Udhl Çevrimdışı Udhl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
asikan
Üye
Üye

Nereden: osmaniye

MesajTarih: 06.10.2007 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BUDA BENİM MAKİNA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR BU GİDİŞLE UZUN ZAMAN DAHA SORUN SUZ ÇALIŞACAK...

asikan Çevrimdışı asikan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
APACHE_SAMET
Üye
Üye

MesajTarih: 06.10.2007 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi keşke cantları kırmızı yapiştırmalarıda kırmızı yapsaydın ama bölede güsel eline sağlık Bravo
Başa dön
APACHE_SAMET Çevrimdışı APACHE_SAMET Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asikan
Üye
Üye

MesajTarih: 07.10.2007 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

APACHE_SAMET, kardeş kırmızı yapan bir arkadaşım var motoru çok boğmuş beğenmedim bende yakında jant rengini değişerek sarı renge boyatacağım.sarı süper açıyor Delirdim
asikan Çevrimdışı asikan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 17.10.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88,dostım ya senin youtbeda apache grubu şile gezilerini seyrettim ya o senın motorda benzın gostergesının altında yeşil ve sarı ışıklar war bir yanıyor bir sönüyor ne anlama ggeliyor o söyleyebilirmisin.
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2007 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

economy power lambası onlar yakıt sarfıyatı için Bravo
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 17.10.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88 demiş ki:
economy power lambası onlar yakıt sarfıyatı için Bravo
bendede cbf150 var fazla memnun değilim değiştirirsem apache alacam
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
asikan
Üye
Üye

MesajTarih: 17.10.2007 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondializzet100, yesil ekonomi lambası kırmızı lamba belli devirden sonra yeşil sönüüp kırmızı yanıyor bu da motorun güç konumuna geçtiğini ve yakıt tüketiminin arttığını belirtir Delirdim
estantane
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 25.10.2007 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asikan_ kardes sen napmışssın öyle motora ben apache delisiyim. motorun bu halini görünce ağzım açık kaldı Şok oldum Çok gülüyorum helal olsun çok yakışmış emeğine sağlık
Başa dön
estantane Çevrimdışı estantane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asikan
Üye
Üye

MesajTarih: 26.10.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

('[b]estantane, ') kardeş daha yapacaklarım var ama zamanım olmuyor pek sırada eksozun nikalajlı parcanın önündeki siyah boyalı parçada nikalaj olacak. Alkışlıyorum arka gri boyalı demirde nikalaj olacak ayrıca jantları sarı renk amayı düşünüyorum şimdi
APACHE_SAMET
Üye
Üye

MesajTarih: 07.11.2007 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu aküyü nasıl kurtarabiliriz ben motoru garaja koydum daha 4-5 ay çıkarmam akünün bitmemesi için ne yapmalıyım_??
Başa dön
APACHE_SAMET Çevrimdışı APACHE_SAMET Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Fire_Blade
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 06:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes cıkar akuyu kuru aku degilse suyunu bosalt oylece dursun. motoruda takoza al lastikler zarar gorur
asikan
Üye
Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fair_blade doğrusunu söylemiş aküyü çıkart sularını komple boşalt tekrar kullanacağın zaman 27 derece asitli su ile doldur ve şarja bağlat bir sorun yaratmaz sakın asitli olarak bırakma yoksa içi kireçleme yapar ve akün kullanılamaz hale gelir
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 31, 32, 33  Sonraki
10. sayfa (Toplam 33 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal