ya erol abi bişey soracam bir bilgin varmı şunları bir oku ve en sonuna dikkat et max hız ( fabrika verileri ) rtr 160 için yanlış olabilirmi aklım almıyor sen max hız için 135 -140 arası dedin ve videoya çektin fakat fabrika bir üst modeline ve bg gücü olarak daha güçlü olan rtr 160 118 km hız demiş . acaba fabrika dalgamı geçiyor yoksa ne ?
The specs:
sanırım o düz yolda, ama en zorlu doğa koşulunda gidebileceği hız. _________________ Ya istiklal
Ya ölüm
Tarih: 03.10.2007 - 00:23 Mesaj konusu:
önümüzdeki sezon Çok İyi bir Patlama Yapicak Gibi Gözüküyor Kullanan Herkezde Çok memnun Apache Den Race Kasalar Üreticeklermiş sanırım önümüzdeki Sezonda
BUDA BENİM MAKİNA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR BU GİDİŞLE UZUN ZAMAN DAHA SORUN SUZ ÇALIŞACAK... _________________ ARTIK DEĞİŞTİM 11 BİN DEVİRDEN AŞAĞI YAŞAMAK YOK
karabaron_80@hotmail.com
APACHE_SAMET, kardeş kırmızı yapan bir arkadaşım var motoru çok boğmuş beğenmedim bende yakında jant rengini değişerek sarı renge boyatacağım.sarı süper açıyor _________________ ARTIK DEĞİŞTİM 11 BİN DEVİRDEN AŞAĞI YAŞAMAK YOK
karabaron_80@hotmail.com
EROLL88,dostım ya senin youtbeda apache grubu şile gezilerini seyrettim ya o senın motorda benzın gostergesının altında yeşil ve sarı ışıklar war bir yanıyor bir sönüyor ne anlama ggeliyor o söyleyebilirmisin.
mondializzet100, yesil ekonomi lambası kırmızı lamba belli devirden sonra yeşil sönüüp kırmızı yanıyor bu da motorun güç konumuna geçtiğini ve yakıt tüketiminin arttığını belirtir _________________ ARTIK DEĞİŞTİM 11 BİN DEVİRDEN AŞAĞI YAŞAMAK YOK
karabaron_80@hotmail.com
('[b]estantane, ') kardeş daha yapacaklarım var ama zamanım olmuyor pek sırada eksozun nikalajlı parcanın önündeki siyah boyalı parçada nikalaj olacak. arka gri boyalı demirde nikalaj olacak ayrıca jantları sarı renk amayı düşünüyorum şimdi _________________ ARTIK DEĞİŞTİM 11 BİN DEVİRDEN AŞAĞI YAŞAMAK YOK
karabaron_80@hotmail.com
fair_blade doğrusunu söylemiş aküyü çıkart sularını komple boşalt tekrar kullanacağın zaman 27 derece asitli su ile doldur ve şarja bağlat bir sorun yaratmaz sakın asitli olarak bırakma yoksa içi kireçleme yapar ve akün kullanılamaz hale gelir _________________ ARTIK DEĞİŞTİM 11 BİN DEVİRDEN AŞAĞI YAŞAMAK YOK
karabaron_80@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız