Tarih: 21.07.2007 - 02:22 Mesaj konusu:
kardeşim ben sabaha kadar içerim tekirdağlıyım rakı dedin mi bende akan sular durur ehliyetide kaptırdım ocak 11 e kadar ama adam gibi alkollu hiç motor kullanmadım yani o kadar cesaretim yok arabada alayına giderim ama iş motor olunca alkollü kullanmak kasksız montuz 500 beygirlik hayabusa kullanmaktan daha güvenlidir.. _________________ Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-poda
aman için kardeşim içmeyende içmesin içenin içmeyene içmeyeninde içene hesabı olmaz reklam yapmayın yeter _________________ enjoy your drive,do not violate speed limitation
rules and not drive under influence Aşıksan vur saza ,Şöförsen bas gaza
Tarih: 23.07.2007 - 17:33 Mesaj konusu:
aslında her mesajımda yazdım ama topic yogun mesajlara maruz kalınca belki anlaşılmıyor..
Ve malesefki birçok arkadaşımızda topicin sadece ilk mesajını okuyarak yorum yapma hastalıgı var..
ALKOL ile MOTOSİKLET konusunda Gazetemdeki köşemde dahil 100 lerce kere yazdım..
Bu asla dogru degil,ama ekledimde ..sanki içen adam bilmiyor mu?
Ben konumum geregi bunu yazmak zorundayım ..hiç birşeye yaramıyacagını bile bile..
DEVLET BABA nın yasal sınırını aştıgımda BEN asla Motosiklete alkol lü binmem..
Bindiğimi gören varsa YALAN söyler...
Ben bunu yapıyorum..ÖRNEK olayım diye degil,kendime güvenemediğim için ve bu riski taşımamak için.
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İçen adamada karışmak ,içme kardeşim,yasak demek benim harcım degil..Kimsenin degil..
Fotograflarda ÖRNEK olması konusnda hiç katılmıyorum..Defalarca örnek verdim zaten..
H abakın fotograf ve videoyu şu şekilde kullanın..
Sarhoş bir motorcunun yaptıgı bir videoyu ekleyin ve bakın İBRET olsun deyin..
Nasılki bu video silinmeyecekse ,bira gözüküyor diye duran resimlerde silinmez..
Kişi nasıl olsa videoda gördü yada görmedi diye karar vermeyecektir... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 25.08.2007 - 19:12 Mesaj konusu:
Kimsenin kimseye ne yapacağını söyleyelemeyeceği gerçeği bu gayet mantıklı hatta bunu daha ileriye götürüyorum bir süredir gözlemliyorum bir işgüzarlıkta kask konusnda var yok kasksız fotoraf koymuyoruz yok o onu uyarıyor yok o diğerine diyor kasksız tehlikeli falan...
yani biz yetişkin insanlarız kasksız motora binmek biraz daha tehlikelidir bunu herkesbilir, biliyorda KİMSE KİMSEYE BUNU DA HATIRLATMASIN...
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:
karşı tarafı aptal yerine koyma ve saygısızlık olmuyor mu biraz buda? _________________ Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Tarih: 06.10.2007 - 01:00 Mesaj konusu:
içki kötülüklerin anasıdır, içmeyelim, reklam etmeyelim, efendi efendi, risk almadan motorlarıma binip keyfini çıkartalım, ne kendimizi ne de trafiktekileri riske sokmaya hakkımız yok
Tarih: 29.03.2008 - 02:38 Mesaj konusu:
konu alkol olunca yazacak şey çok oluyor.ama ben kısaca özetliğim alkollü araç kullanmak tehlikelidir.... kızmayın canım yorumlarımda motorum gibi klasik....mutlu kalın..
Tarih: 29.03.2008 - 02:49 Mesaj konusu:
ben susuyorum ömer hayyam konuşsun
kibrin lekelerini şarap gönülden siler;
neşesinden çözülür en çözülemez düğümler.
Önünde on bin kere secde ederdi Âdemin
Şeytan bir iki yudum şarap içseydi eğer. _________________ http://img518.imageshack.us/img518/7333/123123zh7.jpg
alkol ağzıyla içene hoş.sıgarada sağlığa zararlı yazıyor.içen yine içiyor.bu içki ayrı bir kültür keyif olayıdır.tabiki içkiyi yıkılırcasına için demek mümkün değil.içkinin kararlısı güzeldir.herkes aynı olmayacağına göre nihayetsiz bir konudur bu topik.tavsiyemiz içkili vasıta kullanmayın... _________________ türkiyenin heryerinde ayak izim vardır olmayan yerdede kawasaki kle 500 ün lastik izleri olacaktır.yeni yerler ve yeni kişiler tanımak hayat tarzımdır.emekliyim zamanım var
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 18.04.2008 - 05:11 Mesaj konusu:
Tam destek Hakan başkan, müsadenle bu şekilde topik acanlara senin bu yazını QUOTE yaparak cevap vereceğim. Düşüncen ve davranışın çok doğru. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Ana fikir bu sanırım _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız