Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD İftar Çadırı ve Punta Buluşma ( Fotoğrafları )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD İftar Çadırı ve Punta Buluşma ( Fotoğrafları )
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 06.10.2007 - 17:03    Mesaj konusu: İzmir MD İftar Çadırı ve Punta Buluşma ( Fotoğrafları ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir MD İftar Çadırı için Yardımda bulunan tüm arkadaşlarıma,Bu güzel organizasyonda emeği geçen Yönetimdeki herkeze kendi adıma çok teşekkür ediyorum.Allah kabul etsin.Daha nice güzellikler içinde bir araya gelmek dileğiyle Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

İftar çadırından sonra her cuma olduğu gibi Punta Cafe'de toplandık.Yine keyifli hoş sohbet dolu bir akşam geçirdik Bravo

Punta Cafedeyiz

İşte Zafer HalilRR'ın sonunda MeLTeMs'i yenen biri çıktı Çok gülüyorum

Tavlayıda böle kolunun altına verirler Çok gülüyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 06.10.2007 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen,sana ve tum emeyı gecen arkadaslara tesekurler guzel bır bulusma oldu Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 06.10.2007 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık Nur, gelemediğim için üzüldüm. Fotoğraflardaki çocukların mutluluğu yüzümü biraz olsun gülümsetti. Tekrar katkıda bulunan bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 06.10.2007 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harikasınız,iftar yemek olayı zaten ayrı bi gurur verici olay.
herzmn ki gibi süper bi haftasonu gerçekleşmiş.
tüm dostları görmek çok güzel. Bravo nur yine baya bi uğraşmışsın emeğine sağlık. Dil çıkarıyorum Bravo
korrhan yamahayamı transfer oldun kuzi, İyi fikir ne o tişört öyle.çabuk çıkar pis hondacı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

En son ekamba tarafından 06.10.2007 - 17:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 06.10.2007 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

organizasyonda tüm emeği geçen arkadaşları yürekten kutlarım inşallah başak sefer biz de katılabiliriz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.10.2007 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yemeklerde beklediğimden güzel çıktı be Dil çıkarıyorum nur apla resimler güzel Delirdim
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 06.10.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah muhabbetinizi bozmasn Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.10.2007 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler çok güzel. İftar muhabbetiniz çok hoş. Teşekkürler...
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 06.10.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kabul etsin,destek olan herkese tesekkürler Bravo ...halil abimm,tatliyi yedinn dimi benim yerimee,bal,seker olsun.. Çok gülüyorum

bu arada mehmet abimin kolyesii çok güzel yaa,güle güle kullan abimm,yakiyoo vallaa Gülümsüyorum
mArGaRiTa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 06.10.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, kardim ellerine sağlık ... Emeği geçen tüm arkadaşları kutlarım...
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 06.10.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, erbılssssss sen de pıs yamahacısın Dil çıkarıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 06.10.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nurcum kareler ıcın tesekkurler harıka bır geceydı katılan herkese tesekkurler Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 06.10.2007 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah (C.C.) yaptığınız bütün hayırları kabul etsin.

Sayenizde ihtiyaç sahiblerinin boğazından sıcak bir yemek geçmiş.

İftar çadırı Buca'da olacak diye gelmeye çok heveslenmiştim ( İşyerime çok yakın ) ama Gaziemir'e alınınca gelmek nasib olmadı.Bir daha ki sefere inşallah.

Bu hayır işine katılan herkese teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 06.10.2007 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HImmm resimler çok güzelllllllll Çok güselll vakit geçirmişsinizzz harkidaaa inşallah bizede nasip olurrrr sizlerle beraberr olmakk Delirdim İstemiyorum Dans Motordelisi

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 06.10.2007 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kabul etsin. Yine güzel bir organizasyonda motordelilerini görmek çok güzel.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal