Tarih: 06.10.2007 - 17:03 Mesaj konusu: İzmir MD İftar Çadırı ve Punta Buluşma ( Fotoğrafları )
İzmir MD İftar Çadırı için Yardımda bulunan tüm arkadaşlarıma,Bu güzel organizasyonda emeği geçen Yönetimdeki herkeze kendi adıma çok teşekkür ediyorum.Allah kabul etsin.Daha nice güzellikler içinde bir araya gelmek dileğiyle
İftar çadırından sonra her cuma olduğu gibi Punta Cafe'de toplandık.Yine keyifli hoş sohbet dolu bir akşam geçirdik
Punta Cafedeyiz
İşte Zafer HalilRR'ın sonunda MeLTeMs'i yenen biri çıktı
Tavlayıda böle kolunun altına verirler _________________
Tarih: 06.10.2007 - 17:12 Mesaj konusu:
Ellerine sağlık Nur, gelemediğim için üzüldüm. Fotoğraflardaki çocukların mutluluğu yüzümü biraz olsun gülümsetti. Tekrar katkıda bulunan bütün arkadaşları tebrik ediyorum. _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7663 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 06.10.2007 - 17:22 Mesaj konusu:
harikasınız,iftar yemek olayı zaten ayrı bi gurur verici olay.
herzmn ki gibi süper bi haftasonu gerçekleşmiş.
tüm dostları görmek çok güzel. nur yine baya bi uğraşmışsın emeğine sağlık. korrhan yamahayamı transfer oldun kuzi, ne o tişört öyle.çabuk çıkar pis hondacı _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
En son ekamba tarafından 06.10.2007 - 17:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3708 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 06.10.2007 - 17:49 Mesaj konusu:
Allah kabul etsin,destek olan herkese tesekkürler ...halil abimm,tatliyi yedinn dimi benim yerimee,bal,seker olsun..
bu arada mehmet abimin kolyesii çok güzel yaa,güle güle kullan abimm,yakiyoo vallaa _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Allah (C.C.) yaptığınız bütün hayırları kabul etsin.
Sayenizde ihtiyaç sahiblerinin boğazından sıcak bir yemek geçmiş.
İftar çadırı Buca'da olacak diye gelmeye çok heveslenmiştim ( İşyerime çok yakın ) ama Gaziemir'e alınınca gelmek nasib olmadı.Bir daha ki sefere inşallah.
Bu hayır işine katılan herkese teşekkürler _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
Allah kabul etsin. Yine güzel bir organizasyonda motordelilerini görmek çok güzel. _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız