Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Kulübü Yönetim Kurulu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Kulübü Yönetim Kurulu
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 06.10.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Re: Motordelisi Kulübü Yönetim Kurulu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Motordelisi Spor Kulübü-Dernegi DUYURUSUDUR.

Kulübümüzün olaganüstü GENEL KURUL u 14 Ocak 2007 tarihinde saglanan çogunlukla yapılmıştır.

Resmi üyelerin katıldıgı;

MOTORDELİSİ Kulübünü Bölge ve İllerde Temsil edecek Resmi Yöneticiler kulübümüze kayıt işlemlerini yaptırdıktan sonra listede yer alacaklardır

Tamamda başkan Nasıl ve nereye üye kaydı yaptırıcaz bilmiyoruzki. Bir de onu öğrensek.

Yeni yönetime bu dönemdede başarılar dilerim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

HakanDincer demiş ki:

Kulübümüzün olaganüstü GENEL KURUL u 14 Ocak 2007 tarihinde saglanan çogunlukla yapılmıştır.

MOTORDELİSİ Kulübünü Bölge ve İllerde Temsil edecek Resmi Yöneticiler kulübümüze kayıt işlemlerini yaptırdıktan sonra listede yer alacaklardır

YENİ YÖNETİME BU DÖNEMDE DE BAŞARILAR DİLERİM Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Ancak klube kayıt işlemini nasıl yaptırıcaz o konuda bir aydınlaksak Sayın başkan. Bravo

Son Mesajdan 20 saat 39 dakika sonra eklendi:

HakanDincer demiş ki:

YENİ YÖNETİME BU DÖNEMDE DE BAŞARILAR DİLERİM Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Ancak klube kayıt işlemini nasıl yaptırıcaz o konuda bir aydınlaksak Sayın başkan. Bravo[/quote]
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
repsol-apo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 07.10.2007 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yönetime başarılar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
repsol-apo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 07.10.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olması dileğiyle Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 16.10.2007 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MADMAX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 16.10.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD'ler adına hayırlı uğurlu olsun. İnşallah motosiklet kültürünün yayılması ve benimsenmesi için faydalı işler yapılır. OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
MADMAX Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
serdar23_bilgem
Üye
Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 19.12.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneğinden (Motosiklet23/Moto23) selamlar, sevgikler.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
pasarecep
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 19.12.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BAŞTA MOTORDELİSİ CAMİASI OLMAK ÜZERE HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN YÖNETİMDEKILERE BAŞARILAR DİLİYORUM..
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 28.01.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, hayırlı olsun başkanım md yönetimine başarılar Alkışlıyorum Alkışlıyorum
tvize
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 14.03.2008 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SÜPER KADRO
Başa dön
tvize Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yzfr142
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 05.04.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese hayırlı olsun
yzfr142 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 05.04.2008 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun hepimiz için
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 05.04.2008 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun başarılar

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozkanaltun
Üye
Üye

Nereden: ozkan_altun@club35.com

MesajTarih: 11.04.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolarda olsaydı tam olurmuş herkese slm
Başa dön
ozkanaltun Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Kenan_cbc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 02.05.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, hayırlı olsun başkanım
bakkeyfine
Üye
Üye

Nereden: aydın-didim-akbük(ankara)

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun yeniliklere.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

başarılar kutlarım.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye