Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Traji komik bir video

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Traji komik bir video

Traji komik bir video
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
FazerMan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 20.02.2005 - 09:40    Mesaj konusu: Traji komik bir video Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Galiba ilk defa motora biniyor ama nasıl o ağacı denk getiriyor garip :md:

http://www.rsportscars.com/Acentral/video/SBR11_6155crashzukimpg.mpeg

------www.fazertr.org---------

En son FazerMan tarafından 20.02.2005 - 12:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
FazerMan Çevrimdışı FazerMan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MuadDib
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Erzurum/Ystanbul

MesajTarih: 20.02.2005 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Galiba linkte bir problem var...Sadece "[/url]" kısmını silince bir tane thumb gözüküyor...
Başa dön
MuadDib Çevrimdışı MuadDib Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.02.2005 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

url yi silip bakıncada bu foto çıkıyo tam video olarak goremedim Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FazerMan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 20.02.2005 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link olayı halloldu Dil çıkarıyorum

------www.fazertr.org---------
Başa dön
FazerMan Çevrimdışı FazerMan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 20.02.2005 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hani deriz ya hep nereye bakarsan oraya gidersin diye..

Çok güzel bir örnek. Tam "target fixation" .. Yani hedefe kilitlenme..Agaca baktıgı için agaca dogru gitti. Eger yola bakmış olsaydı yola gidecekti..
:!:

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NeBu_La
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/BATIKENT

MesajTarih: 20.02.2005 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hep nereye bakarsan oraya gidersin diye..

bende şimdi bunu yazacaktım..sen benden çok yaşıycaksın dostum :-D ..
Ama neden koskoca yolda gitti o ağaca baktı ve oraya patladı anlayana aşk olsun...Kaskta yok ayrıca..
kanle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.02.2005 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uff yazik olmus ya :evil:
Başa dön
kanle Çevrimdışı kanle Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 20.02.2005 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ne yaa Çok gülüyorum adam hadi yeşilliklere daldı ona bi şey yokta koskoca ağacı görmedi yaa Şok oldum Çok gülüyorum FazerMan, teşekkürler Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
batucan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.02.2005 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herif ağaca doğru giderken daha gaz veriyor. sanki çarpmaya çalışmış gibi geldi
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alp009
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kütahya

MesajTarih: 20.02.2005 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu dünyada olmayacak bişey yok buda onlardan biri olsa gerek
Başa dön
alp009 Çevrimdışı alp009 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 20.02.2005 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben size bir şey anlatayım bu olayı ben 5 6 sene önce kız arkadaşıma motor kullanmayı öğretirken yaşadım.
ben bodrum'da kroş yarışına gitmiştim orada arkadaşımdan ufak motor istedim,düzlük bir yer bulduk bu firen bu gaz falan dememe kalmadı hatun tapa gaz çevirdi onumu tutayım motorumu tutayım derken ben yerde sürklendim,ve aynen çalılıkların içine daldı.
o günden sonra ben hiç kimseye motor kullandırtmadım. Çok gülüyorum
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 20.02.2005 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam acemi bir süre vites atmaya calışıyor fark ettiyseniz Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
peugeot-cu Çevrimdışı peugeot-cu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gOOsEE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, Balikesir

MesajTarih: 20.02.2005 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiç motor kullanmayı bilmiyorsan küçük cc ile başla... Çok gülüyorum

Herhalde iddaa ya falan girmişler.. Kullanabilir misn kullanamaz mısın diye.. Baksanıza arkadaşları sadece seyrediyor.. Çok gülüyorum

Yazık amele sümüğü gibi yapıştı motor.. Üzgünüm
görünmez adamym.. kimsenin bana bakmady?y zamanlarda...

En son gOOsEE tarafından 20.02.2005 - 19:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gOOsEE Çevrimdışı gOOsEE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
2TEKeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ?anlyurfa

MesajTarih: 20.02.2005 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Askerde mal postasındaymış heralde Çok gülüyorum
2TEKeR Çevrimdışı 2TEKeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
infinite
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.02.2005 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazıktır ya öle armut gibi motora binersen amele sümüğü gibi yapışırsın işteeeee Öfkeliyim
Başa dön
infinite Çevrimdışı infinite Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal