Hani deriz ya hep nereye bakarsan oraya gidersin diye..
Çok güzel bir örnek. Tam "target fixation" .. Yani hedefe kilitlenme..Agaca baktıgı için agaca dogru gitti. Eger yola bakmış olsaydı yola gidecekti..
:!: _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
bende şimdi bunu yazacaktım..sen benden çok yaşıycaksın dostum :-D ..
Ama neden koskoca yolda gitti o ağaca baktı ve oraya patladı anlayana aşk olsun...Kaskta yok ayrıca.. _________________ HAYAT D?N?P ARKANA BAKACAK KADAR UZUN DE?YLDYR
Bu ne yaa adam hadi yeşilliklere daldı ona bi şey yokta koskoca ağacı görmedi yaa FazerMan, teşekkürler _________________ A?k 2 Ki?iliktir :arrow: Motosiklette ?yle :MTR:
ben size bir şey anlatayım bu olayı ben 5 6 sene önce kız arkadaşıma motor kullanmayı öğretirken yaşadım.
ben bodrum'da kroş yarışına gitmiştim orada arkadaşımdan ufak motor istedim,düzlük bir yer bulduk bu firen bu gaz falan dememe kalmadı hatun tapa gaz çevirdi onumu tutayım motorumu tutayım derken ben yerde sürklendim,ve aynen çalılıkların içine daldı.
o günden sonra ben hiç kimseye motor kullandırtmadım. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız