hayırlısı olsun iyi günlerde kazasız belasız binmen dileğiyle _________________ Bana hayaty iki ?ey sevdirir;A?K ve MOTOSYKLET ... A?kym için canymy bile veririm...ama motosikletim için a?kymy da feda ederim!!!
Tarih: 20.02.2005 - 23:03 Mesaj konusu:
hayırlı olsun ama bence bu renk daha çekici tabii renkler ve zevkler tartışılmaz keşke istedigin renk olabilseydi
aman yeni motorda lastiklerdeki kaplamalar nedeni ile olan kaymalara dikkat et zaten havalarda b..k dan yagmur ve yeni lastik birleşince asvaltda yılan dansı yapma
kazasız belasız günler
Kayıt: May 23, 2004 Mesajlar: 333 Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...
Tarih: 20.02.2005 - 23:46 Mesaj konusu:
Sentin, 600 grubunun en iyisini almışsın. Bir turlayınca ne demek istediğimi ve taraflı davranmadığımı anlarsın. Bende 1 ay kadar önce senin sevdiğin renk kırmızı-siyahını aldım. 3-4 kez gezme fırsatım oldu ama tek kelimeyle bambaşka dedirtti bana. Hayırlısı olsun, tekerin düz bassın. Tekirdağ' a yolun düşerse bana uğramadan geçme... _________________ Murat PEHLIVANOGLU
GSX1300R Hayabusa 07
- THE POWER OF EVOLUTION -
mupe:)(3-4 kez gezme fırsatım oldu ama tek kelimeyle bambaşka dedirtti bana)bu dedıgını anlamadım?bı dezavantajmı var bırde benım aldıgım motor 3 renk fuara tutupta baska baska seyler gelmez dedı adam bana olmaz degılmı boyle bır sey 162 kılo yapmıslar 2005 lerı duymusmuydunuz sevgıler...
ya şu fuardakı renkler hakınnda bılgısı olan varmı basşıma boyle bır durum gelmez degılmı
lütfen ard arda mesaj yazmayalım.Edit by eidyllion
Değerli Arkadaş sıfır motor alıyorsun rengini dert ediyorsun.. Allah allahh ..Düşündüğün şeye bak.. İki teker olsun Çamurdan olsun.. Güle güle kullan.Allah Uçuş takımlarına zeval vermesin
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız